Vind ontwerpers in Volendam

Op zoek naar ontwerpers in Volendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Volendam

 • studio kenzo
  studio kenzo
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Studio Kenzo is een jong ontwerpbureau voor architectonische en bouwtechnische vraagstukken in het hart van de stad Utrecht. Naast out-of-the-box ideeën, pragmatische oplossingen en verrassende details krijg je van mij ook ongevraagd advies om het maximale uit ieder project te halen. Iets moois hoeft niet meer te kosten, het vraagt alleen aandacht en creativiteit. Licht, lucht en zicht zijn drie pijlers die ik in ieder ontwerp zeer belangrijk vind. Hoewel ik iedere schaal van projecten interessant vind, heb ik een bijzondere interesse in monumenten én kleine projecten met een beperkt budget waarbij het uitgangspunt een verrassend en goed ontwerp is, dat duurzaam is in materiaal en gebruik (toekomstbestendig). Ieder project verdient hierin de juiste hoeveelheid aandacht en liefde. Mijn werkzaamheden omvatten alle fases van het bouwproces, van het schetsontwerp tot en met de realisatie (bouwbegeleiding). Ik heb zeer ruime kennis van het Bouwbesluit, bestemmingsplannen, vergunningvrij bouwen en vergunningsaanvragen. Ik lever naast ontwerp- en bouwtekeningen ook 3D visualisaties waarmee het project in een vroeg stadium tastbaar wordt. Bovendien kunnen deze visualisaties gebruikt worden voor overleg met de welstandscommissie in het geval van een omgevingsvergunning. Met de bouwtechnische tekeningen kunnen vergunningen worden aangevraagd en offertes bij aannemers worden opgevraagd. Uiteraard kan ik dit ook verzorgen. Ben je zelf ook ambitieus en wil je samen iets moois maken, neem dan vooral contact met mij op.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Kenzo heeft ons zeer goed geholpen bij de de bouwtekening voor de aanbouw van ons huis. Hij heeft ons voorzien van goede adviezen en bekijkt zaken vanuit het grotere geheel. De tekeningen zijn zorgvuldig opgemaakt en glashelder. Ook qua communicatie is het makkelijk schakelen en krijg je snel een inhoudelijke reactie op je vragen en voorstellen.
 • UrbanCo
  UrbanCo
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Ontwerper in Volendam

  om Mijn ervaring als bouwkundige tekenaar te kunnen voortzetten, wil ik mijn specialiteiten verder ontwikkelen. Ik lever verschillende soorten diensten. Mijn sterkste punten zijn: vergunning aanvragen, plattegronden, ontwerptekeningen, toevoegingen aan de woningen in kaart brengen, daglicht berekeningen, ventilatie berekeningen etc. Ik ben daarnaast ook een handige persoon en hou ervan om bezig te zijn met mijn handen. De diensten die ik lever wil ik op zijn best leveren, hierdoor overleg ik veel met de klant en luister goed naar zijn behoeftes en wensen.

  Laatste review:
  Duidelijke uitleg van de werkwijze van gemeentes. Meedenken met de mogelijkheden. En eerder dan de gestelde tijd een constructietekening geleverd. Super bedankt!!
 • Studio MvdS

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Volendam
 • Mesa design
  Mesa design

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Volendam

  Ontwerpen, adviseren, leveren en realiseren. Interieur- en keukenontwerp en licht- en kleuradvies voor uw woning, maar ook voor uw bedrijfspand. Even voorstellen: Lisanne Mesa, eigenaar Mesa design. Op 1 januari 2018 ben ik gestart met mijn bedrijf: Mesa design. Na jaren ervaring opgedaan te hebben, ga ik nu mijn kennis gebruiken bij het maken van interieur- en keukenontwerpen en het geven van licht- en kleuradviezen voor de particuliere en zakelijke markt. De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij diverse meubelzaken/woonwinkels o.a. Jan van Beek en Design020 (De Kasstoor), binnenhuisarchitect Decoussemaecker Interieurs, keukenzaak Arclinea en Eikelenboom B.V. (importeur en agent van verlichtingsmerken). Van deze werkervaring en mijn opleidingen aan o.a. Hout- en Meubileringscollege Amsterdam kan ik nu goed gebruik maken. Uiteraard is het altijd mogelijk contact met mij op te nemen voor het aanvragen van een offerte of aanvullende informatie. Ik hoop snel kennis met u te maken!

 • Interi-Jur
  Interi-Jur
  Beoordeling: 4.5 van 54.551 review
  Ontwerper in Volendam

  Full service verbouwen....MOOI HUIS PROJECTEN ontwerpen - verbouwen - onderhouden Naast een persoonlijk ontwerp op maat, voeren wij zelf ook de projecten uit . Voor werkzaamheden die wij zelf niet kunnen uitvoeren werken wij een vaste pool vakmensen uit de regio Waterland/ Hoorn/ Alkmaar Wij verzorgen kleine verbouwingen of complete renovaties voor particulieren en bedrijven van af de 1e tekening t/m uitvoering en onderhoud. Meer informatie over onze werkzaamheden en uitgevoerde projecten kunt u vinden op de website van Interi-JUR. Wij kunnen geheel vijblijvend een afspraak maken om het project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. A : Eigentijdse interieur-ontwerpen (2D en 3D) het maken van realistische sfeer-impressies en vastgoed presentaties. B: Divers bouwkundig tekenwerk en advies t.b.v. verbouwen en vergunningen C : Wij verzorgen het gehele verbouw-traject en voeren de werkzaamheden voor u uit. Werkzaamheden die wij zelf niet kunnen uitvoeren worden verzorgd door ons vaste netwerk van aannemers, stukadoors, installateurs etc. D: DE KLUSBUS is onderdeel van MOOI HUIS PROJECTEN. Voor de kleinere klussen Wij voeren opdrachten uit voor: particulieren, horeca / restaurant/ hotelbranche, kantoren en retailbedrijven Door MOOI HUIS PROJECTEN word alles perfekt uitgevoerd en geregeld voor u!

 • Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom
  Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Het bouwkundig tekenwerk voor uw verbouwingsplannen verdient de nodige aandacht. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom heeft diverse opdrachten afgehandeld in de verbouwing en is in staat u volledig van het vergunningsproces te ontzorgen. Met mijn ervaring in de calculatie kan ik u vertellen wat een prima prijs is voor verschillende werkzaamheden, ook kan ik u uitstekend advies geven wat betreft het ontwerp voor uw uitbouw.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Goed contact en uitstekend geholpen. Erg vriendelijk
 • Bureau-M2 B.V.
  Bureau-M2 B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Volendam

  Specialist in het uitwerken van omgevingsvergunningen voor zowel nieuwbouw als verbouw. Wij kunnen je helpen met bouwtekeningen, adviesrapporten, ontwerpen, visualisaties in 3D en nog veel meer. Wij kunnen vergunningen voor je indienen en zorgen dat je tekeningen kloppen met de eisen vanuit de gemeente en overheid. Dit doen wij voor particuliere en zakelijke klanten. Aanbouw. dakopbouw, bijgebouw, dakkapel, erker, veranda, zonnepanelen, verduurzaming van je woning en nog veel meer.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Heldere communicatie, goede afspraken en gedetailleerd werk. Word goed meegedacht in het proces. Aanrader.
 • Innovation Valley Europe B.V.
  Innovation Valley Europe B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Volendam

  Bouwkundig adviesbureau. Gewoon Gezond Wonen levert de volgende diensten: Bouw advies Tekeningen Bouwaanvragen Bouwbegeleider Kwaliteit waarborgen - aanbesteding Energie prestatie advies 33 jaar ervaring in de bouwsector Gericht op de kwaliteit van wonen: Luchtkwaliteit, Natuurlijk verwarmen, Energiebalans. Gewoon Gezond Wonen, daar krijg je energie van.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Rik heeft ons geweldig begeleid tijdens het herstellen van de constructie.
 • TNA Bouw
  TNA Bouw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1525 reviews
  Ontwerper in Volendam

  TNA Bouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige bouwdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring in de bouwsector, heeft TNA Bouw een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogstaand werk en het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten. Onze diensten omvatten; -het maken van bouwkundige tekeningen -het maken van constructieberekeningen -complete renovaties van badkamers -complete renovaties van toiletten -het plaatsen van uitbouwen -het plaatsen van dakkapellen -het plaatsen van opbouwen -het installeren van zonnepanelen -het installeren van laadpalen -het aanvragen van vergunningen Onze team van deskundige bouwprofessionals werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen budget wordt afgerond. Wij begrijpen dat bouwen of verbouwen van een huis of bedrijfspand een belangrijke investering is en daarom bieden wij onze klanten altijd transparante communicatie en werken wij met heldere afspraken en een duidelijke planning. Door onze hoge kwaliteitsnormen, professionele aanpak en klantgerichte werkwijze, heeft TNA Bouw een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en tal van tevreden klanten. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen over uw bouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om u te helpen en u te voorzien van deskundig advies op maat

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top
 • 3/2 Engineering
  3/2 Engineering
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Constructeur voor staal-, beton- en houtconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. Staat garant voor laagdrempelige communicatie, korte doorlooptijden en scherpe prijzen! Constructieberekening- en tekening: - Doorbraak draagmuur - Aanbouw - Dakopbouw - Nieuwbouw huis - Carport - en nog veel meer

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Super snel!

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Volendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Volendam

Andere vakmensen in Volendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt