Vind ontwerpers in Volendam

Op zoek naar ontwerpers in Volendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Volendam

 • Kingz Montage
  Kingz Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Ontwerper in Volendam

  UW KEUKEN IS ONS VISITEKAARTJE ! Tegenwoordig is uw keuken meer dan alleen een ruimte om in te koken. In uw keuken ontvangt u vrienden en familie om samen te zijn of kookt u voor uw gezin. Uw keuken is een belevenis van woongenot, luxe en comfort. Soms voldoet uw huidige keuken dan niet meer aan uw wensen. Oude onderdelen zijn niet of moeilijk te verkrijgen of de uitstraling is niet meer van deze tijd. Ook kan de toplaag van uw frontpanelen los laten. Wij herstellen, verwijderen en plaatsen nieuwe keukens voor u. Een ander werkblad of achterwand van hetzelfde materiaal, speciale wensen ten aanzien van uw apparatuur, kraan, nieuwe deurtjes of alleen een andere greep. Wellicht zou u wat meer ruimte willen creëren en kunt u een kastje vervangen door er lades in te plaatsen. Verlichting in de vorm van spotjes of LED verlichting bijna alles is mogelijk. Zonder al te veel hak- en breekwerk kunnen wij deze wensen voor u realiseren. U behoudt uw goede onderdelen en vervangt alleen het nodige. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en maatwerk van alle merken en soorten keukens. We plaatsen achterwanden, koven, verleggen electra en gas, of leggen alles opnieuw aan. Elke keuken die wij renoveren, aanpassen, of nieuw monteren beschouwen wij als ons visitekaartje, we spreken een dag af, we komen op tijd en maken uw keuken af binnen de afgesproken termijn. Tevens kunt u bij ons terecht voor nieuwe keukens. Wij bieden een totaal concept van demonteren, stucwerk, tegelwerk, monteren, schilderwerk, electra, gas, en alle bijkomende werkzaamheden. We werken netjes, opgeruimd en vakkundig met professionele gereedschappen. We spreken vaste prijzen af voor onze werkzaamheden zodat onze klanten nooit voor onaangename verassingen staan. We zijn specialist en vaste monteurs voor IKEA keukens, alle kennis is in huis, de rest vullen we aan met professioneel gereedschap!

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Deze week een keuken laten installeren door jacks en kingz montage, en wat zijn wij tevreden!! Echte vak mannen die weten wat ze doen, onze keuken is super goed gemonteerd en ze zijn pas weggaan na het bekijken van elke detail. Eerlijke vakmannen waarbij zichtbaar is dat ze ervaren zijn. Tijdens het installeren van de keuken kwamen de mannen achter een aantal knelpunten (zoals geen rechte muur achter het keuken kastje), ze kwamen dan ook meteen met een oplossing voor ons en hebben de benodigde materialen gehaald om ook dit voor ons op te lossen, erg fijn! Wij raden het dan ook iedereen aan om je keuken te laten monteren door jacks en kinqz montage. Gr, jamal
  Kom in contact
 • Dinja Becker
  Dinja Becker
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Hi! My name is Dinja Becker, your Dutch interior designer in Amsterdam! With strong project management skills and experience as an interior designer, I offer a comprehensive approach to bringing your dream home to life. Whether you are moving into a new home, renovating, or just want to refresh your interior, I am here to guide you. From the complete design to planning and coordinating all the work, I take the lead so you can enjoy the process worry-free. Together, we will bring your vision to life with a unique result you will be proud of! No stress, no wasted time, just a seamless project and an interior that reflects your personality. Oh, and I speak Dutch and English fluently, so communication will be a breeze!

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Heel mooi advies op maat gekregen van Dinja. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met een verrassend advies. Heel erg blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Marck
  Marck
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Welkom bij 'met Marck'. Het architectenbureau voor uw aanbouw, verbouw of nieuwbouw! Marck Vrieling heeft jarenlang aan grootschalig en complexe projecten bij grote architectenbureaus gewerkt. Naast zijn werkzaamheden in dienst heeft hij altijd onder de naam 'met Marck' eigen projecten ontworpen en uitgewerkt. Sinds begin 2023 is hij zich volledig gaan focussen op met Marck. De projecten variëren in schaal en functie, van paardenstal tot fabriek en van stadse uitbouw tot plattelands villa. Dit alles met een luisterend oor voor voor de wensen van de opdrachtgever(s) en een passie voor materialisatie en detail. Ik ben een geregistreerd architect in het architectenregister.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  I enjoyed working with Marck. He made the drawings that I needed very fast. Highly recommend!
  Kom in contact
 • Deap Bouwvisie
  Deap Bouwvisie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Kenmerk van Deap Bouwvisie is dat de tekeningen nauwkeurig, gedetailleerd en erg goed uitvoerbaar zijn.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Super betrouwbaar. Nauwkeurig, goede communicatie en snel opgeleverd. Dikke aanrader
  Kom in contact
 • Tekenburo Vreeker
  Tekenburo Vreeker
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Denkt u aan het plaatsen van een aanbouw, dakopbouw of dakkapel? Of het bouwen van een schuur of garage? Of wilt u een realistisch beeld van uw nog te bouwen woning? Dan bent u bij Tekenburo Vreeker aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig tekenwerk, het maken van 3D visualisaties en het aanvragen van omgevingsvergunningen. Ook voor bouwkundig advies kunt u ons benaderen. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op uw wensen te bespreken en dan kunnen wij een offerte voor u opstellen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Korte lijnen, kan goed afstemmen met de klant. Tekeningen vakwerk! Ook de constructie berekeningen via dit tekenburo geregeld! Ik ben helemaal tevreden.
  Kom in contact
 • Sinan solutions
  Sinan solutions
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Hoveniers .Hogedrukreiniging Graafwerkzaamheden

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wij zijn zeer tevreden met het werk dat door Sinan Solutions aan onze tuin is verricht. Vanaf het begin toonde Sinan grote betrokkenheid, dacht actief met ons mee en assisteerde bij het bestellen van producten. Zijn snelle reacties, zelfs buiten werktijd, op telefoontjes en berichten waren bijzonder gewaardeerd. Ze werken zorgvuldig en leverde prachtig werk af. Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin en zullen in de toekomst zeker opnieuw een beroep doen op Sinan voor andere werkzaamheden in de tuin.
  Kom in contact
 • H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf
  H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.2533 reviews
  Ontwerper in Volendam

  HCB Timmerwerken doet meer dan alleen timmerwerk. Door jaren ervaring is HCB inmiddels allround georiënteerd en thuis op veel terreinen. HCB is hierdoor eigenlijk een compleet aanneembedrijf voor kleine en grotere verbouwingen. De afgelopen jaren heeft HCB Timmerwerken ervaring opgedaan met onder andere de volgende werkzaamheden: totale verbouwingen, onderhoud, renovatie, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, dakwerk, CV installaties en electrawerk. hcb geeft uiteraard ook garantie op de werkzaamheden Dit deden we in kantoorpanden, woningen, appartementen, badkamers, keukens, serre's, uitbouwen en dakkappellen. Neem gerust een kijkje bij onze projecten om de diversiteit in ons werk te bekijken.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Hans heeft voor ons voor een scherpe prijs een verbouwing/renovatie gedaan in onze woning uit de jaren 60. Via hem zijn onze keuken, toilet en badkamer gemoderniseerd. Zie foto’s. Omdat Hans vanwege zijn drukke planning niet direct zelf bij ons aan de slag kon heeft hij er voor gezorgd dat via hem een aantal vakspecialisten een deel van het werk hebben gedaan. Het werk is naar behoren uitgevoerd en wij zijn door de band genomen tevreden over het resultaat. Sterk punt van Hans is dat hij proactief mee denkt en door zijn brede vakkennis snel oplossingen kan voorstellen. Hij heeft ook een groot netwerk van vakmensen die van allerlei markten thuis zijn waardoor hij ook allerlei alternatieven voor afwerking kan aanbieden. Punt van verbetering was de planning en communicatie daarover. De verbouwing heeft een maand langer geduurd dan afhankelijk gepland en afgesproken waardoor er wat druk in de afrondingsfase ontstond. Ook was soms niet helemaal helder wanneer er precies gewerkt zou worden wat weer wat wrijving gaf, met het coördineren van overige werkzaamheden (het leggen van vloeren etc) rond het gereed komen van het huis. Zoals in eerdere beoordelingen al is benoemd is Hans iemand van vooral mondelinge afspraken. Dit is op zich prima, maar het vraagt wel om heldere communicatie en het vermogen om los te kunnen laten.
  Kom in contact
 • Teun Stroet
  Teun Stroet
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Ik Wil Een Bouwtekening staat voor betaalbare bouwtekeningen voor iedereen. Wij leveren u bouwtekening voor vergunningaanvragen van verbouw, uitbouw of nieuwbouw aan uw woning of bedrijfspand. Uw wens op een onafhankelijke wijzen vertaald op bouwtekening zodat de aannemer uw wens begrijpt. Jouw voordeel is onze bouwkundige kennis, snelle levering en lage kosten. Betaalbare bouwtekening voor ieder project.

  Laatste review:
  Teun de tekeningen voor de volledige verbouwing van onze woning laten maken, o.a. voor de dakopbouw, het verwijderen van een draagmuur, plaatsing van nieuwe kozijnen, verplaatsing van de badkamer en wijziging van de huidige indeling van de woning. Ontzettend fijn en vloeiend proces doorlopen, waarbij tevens de vergunningsaanvraag uit handen werd genomen. Enorm tevreden.
  Kom in contact
 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Ontwerper in Volendam

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Goede communicatie, snelle levering en goed overzicht! Heel tevreden
  Kom in contact
 • TTarc
  TTarc
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Volendam

  I'm a registered architect with a construction group with more than 15 years of experience in building

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg snel en professioneel. Duidelijk communicatie en afgesproken prijs
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Volendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 74 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Volendam

Andere vakmensen in Volendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt