Badkamerspecialisten in Volendam

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Volendam. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Volendam

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Volendam

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95248 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Richard was amazing! Timely response, professional, attentive, available, clear communication, fair price. Thank you so much!!!
  Kom in contact
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35492 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Duidelijke communicatie over prijs en voortgang klus. Denkt goed mee. Ik ben tevreden over het eindresultaat.
  Kom in contact
 • installatiebureau tuip
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf? Dan kun je in Volendam bij installatiebureau tuip terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Top binnen paar uur prijsopgave. Kwam 3 dagen later. Heeft t gemaakt ziet er prima uit. Was nog sneller klaar dan hij dacht. Nu alleen wachten op regen.
  Kom in contact
 • JABÉ Elektrotechniek
  JABÉ Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6559 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  Jabé elektrotechniek is al jaren (sinds 2007 ) een begrip op het gebied van Zonne energie . Ruime ervaring in alle soorten (Zonne) installatie en montage materialen. Ook op het gebied van elektrotechniek ,verlichting techniek en kabel detectie een expert. Sinds kort is er ook Jabe Installatie techniek . Zodat we u ook van dienst kunnen zijn met het aanleggen van gas en water . Airco s en warmtepompen . Ben ook F gassen gecertificeerd ! Aanleg van (hout) kachels en rookgas afvoeren , dak branden en ander werkzaam,heden om er rond uw dak. The man te be for the job ! Geen 9 tot 5 mentaliteit maar altijd bereid uw tot dienst te zijn. Graag zien we uw reactie .. Mvg Thomas Beek Jabe-elektrotechniek. Website Jabe-installatietechniek website

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Is niet komen opdagen op een klus en reageert vervolgens ook niet meer op berichten. Jammer dat het zo moet lopen in ieder geval. Ik moet eerlijk gezegd lachen om de reactie van Thomas. Deze man verzint verhalen waar je bijstaat. Jammer dat die niet gewoon ff de telefoon kon opnemen of de berichten kon beantwoorden.
  Kom in contact
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85462 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Op tijd, correct, alle materialen voorhanden, geen verborgen kosten. Werkplek netjes opgeleverd. Fijn contact.
  Kom in contact
 • Maxima Bouw
  Maxima Bouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  Wij zijn door heel het land gevestigd. Wij hebben op elk gebied onze specialisten. Er is geen klus waar wij niet inzetbaar voor zijn. Wij kunnen een heel tekstje hier voor jullie opschrijven maar uiteindelijk bewijzen wij met ons vakmanschap het verschil. Groet, Team Maxima Bouw

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Wat een goede service gehad van de jongens vooral naar de ellende die we met een ander bedrijf hadden gehad waren we heel huiverig met het kiezen van een andere aannemer maar het eindresultaat spreekt voor zich nogmaals bedankt toppers!! Super blij met de nieuwe badkamer!
  Kom in contact
 • Uw BIM Team
  Uw BIM Team
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist in Noord- Holland, dan kan Uw BIM Team je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen en tot slot alle electra of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Dan is een rustige, vriendelijke en hardwerkwerkende man die onze badkamer heel netjes heeft gerenoveerd, precies zoals wij dat wilden. Hij gaf ons een heel redelijke prijs en toen het werk veel meer tijd in beslag nam dan verwacht, heeft hij zijn prijs niet verhoogd. De communicatie verliep goed in het Engels(ook Nederlands) en Dan reageert altijd snel op WhatsApp. Het eindresultaat is boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hem zeker aan!
  Kom in contact
 • Groenhart Installatie Service
  Groenhart Installatie Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  In 2011 ben ik groenhart installatie service opgestart wij zijn erg toegewijd aan ons werk en denken graag met de klant mee voor een oplossing. Wij verrichten werk in regio noord Holland, Utrecht, Flevoland ect.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede vakman, prettige communicatie. Alles goed gedaan.
  Kom in contact
 • Emir installatiebedrijf
  Emir installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  Ik, Onur Eke, ben 34 jaar en heb in 2022 mijn bedrijf Emir installatiebedrijf opgericht. Ik zit al 15 jaar in dit vak en verricht vooral werkzaamheden zoals: - Installeren van water-, gas-, en rioolleidingen; - Monteren van sanitairvoorzieningen zoals kranen, wc’s, badmeubels en dergelijke; - Plaatsen en installeren van radiatoren en cv-ketels, - installeren van vloerverwarming. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden. U krijgt garantie op de door mij verrichtte werkzaamheden. Mocht u onverhoopt toch tegen een storing of probleem aanlopen als gevolg van mijn werkzaamheden, dan zullen daar bij terugkomst uiteraard geen kosten voor berekend worden. Heeft u een klus? Mail gerust, ook als uw klus hierboven niet vermeld staat. Mocht ik onvoldoende kennis hebben van bepaalde klussen, dan zal ik u daar altijd over informeren.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Van harte aan te bevelen. Deze meneer werkt netjes en snel. De douchcabine van Maxaro was binnen 4 uurtjes geïnstalleerd. Zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Flevoinstallatie
  Flevoinstallatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85134 reviews
  Badkamer installateur in Volendam

  Cv.monteur/loodgieter nodig? Bent u opzoek naar een cv/monteur loodgieter voor uw verbouwing? Een radiator verplaatsen of helemaal weg hebben? Of heeft u ergens een lekkende leiding? Dan bent u bij Flevoinstallatie op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle soorten werkzaamheden die vallen onder Cv Water Gas Riool ventilatie

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Werkzaamheden betroffen afkoppelen bestaande radiatoren en leveren en instaleren vloerverwarming. Duidelijke communicatie, Heldere afspraken. Een leuk team over de vloer gehad die duidelijk wisten waarmee ze bezig waren. Voor mijn volgende project weet ik waar ik moet zijn.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Volendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 991 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Volendam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Volendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt