Vind stoffeerders in Volendam

Op zoek naar stoffeerders in Volendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Volendam

 • Studio Priegel Project
  Studio Priegel Project
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stoffeerder in Volendam

  HOI! Mijn naam is Ji… Ik ben een ervaren interieur ontwerper en maker. Ik werk vanuit mijn eigen textiel-atelier genaamd REcovER Interior… in Amsterdam-Noord. Voor direct contact kan je me opzoeken op instagram - jian recover - Hier wordt aan de vakmensen veel geld geïncasseerd voor de advertentie. Wat ik doe op een rij (en er is nog meer): - ZITKUSSENS EN HOEZEN OP MAAT - EETKAMERSTOELEN HER-STOFFEREN en of ook schuim - EETKAMER BANK HER-STOFFEREN - HOOFDBORD HER-STOFFEREN - BIJZONDERE GORDIJNEN OP MAAT ONTWERPEN EN MAKEN - MAKEN VAN SIERKUSSENS / ACCESSOIRES / DECORATIE - ADVIES AAN HUIS OVER STOF OF ANDERE MATERIAAL - ONTWERP OP MAAT VOOR DE KRITISCHE KLANT DIE ECHT IETS SPECIAALS WILT - IK WERK GRAAG MATERIAAL BEWUST - hergebruik / up-cyclen / circulair (modern uitgevoerd) Bekijk mijn foto’s in portfolio. Let op… Contactgegevens uitwisselen kost de vakmensen al rond €14 per keer! Laat daarom in je aanvraag zoveel mogelijke foto’s zien en een duidelijke omschrijving van bestaande situatie en of wat je graag wilt. Alleen dan kan ik een goede inschatting maken of ik de juiste persoon ben om je te helpen. A je to!

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Superfijne communicatie tijdens het proces, alles werd overlegd en er werd op een prettige manier meegedacht. Het eindresultaat is prachtig!
 • Hans Picard Stoffering en Montage Service
  Hans Picard Stoffering en Montage Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Stoffeerder in Volendam

  Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben een allround woningstoffeerder, met meer dan 35 jaar ervaring. Na een vast dienstverband van 18 jaar bij Berg&Berg interieurwinkels, ben ik sinds juni 2011 als eenmanszaak verder gegaan. ik werk voor gerenommeerde winkels in o.a. Santpoort, Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Heemskerk. Tevens ben ik werkzaam in het buitenland geweest o.a. in Moskou. U kunt bij mij terecht voor het leggen en leveren van allerlei soorten vloeren. Ook bewerkelijke klussen zijn geen enkel probleem. Ik doe alles op het gebied van stofferen o.a. Trappen, marmoleum, PVC stroken , egaliseren, laminaat etc. Ik werk zeer precies en netjes, ben klantvriendelijk en oplossings gericht.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Snel, duidelijk communicatie en prachtig werk geleverd! Zeker een aanrader.
 • Shareef Albukai
  Shareef Albukai
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Stoffeerder in Volendam

  Stoffeerder Shareef Albukai

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Opdracht niet aangenomen.
 • EEX stikwerk
  EEX stikwerk
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Volendam

  Stofferen op maat. Ik stoffeer voornamelijk dutch design meubels. Daarnaast het op maat maken van bootkussens, tuinkussens, caravan- en camperkussens. Stuur een foto en een goede beschrijving van het te stofferen meubelstuk om een goede inschatting te kunnen maken. Zonder foto kan ik het helaas niet goed beoordelen en wijs ik de aanvraag af.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Gelderland fauteuil laten bekleden met rolstok. Contact verliep snel en heel vriendelijk. Levering was heel vlot en zag er goed uit. Wij zijn er blij mee!
 • Deka Woning & Projectstoffering
  Deka Woning & Projectstoffering
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stoffeerder in Volendam

  Bent u op zoek naar een specialist die uw vloer mooi vlak en glad kan egaliseren, zoek dan niet verder, u heeft de juiste persoon gevonden met het juiste gereedschap. Ook voor het leggen van PVC, vinyl, tapijt en linoleum ben ik de aangewezen persoon. Op mijn zeventiende ben ik begonnen als leerling stoffeerder. Inmiddels heb ik alweer 15 jaar ervaring en heb bij verschillende bedrijven gewerkt.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Netjes gelegd, supersnel ook!
 • EQ Bouw
  EQ Bouw

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Volendam

  EQ Bouw kan u helpen met het bekleden van trappen met ons bijzonder mooi beton product of met pvc. Wij bieden ook oa keukenbladen van beton Meubels etc van beton voor een eigentijdse uitstraling. Platen van heel licht beton voor de wanden ipv tegelwerk in bijv de badkamer. Geen voeg veel sterker dan betoncire en makkelijker te verwerken dan grote tegels. Badmeubels, grote betonnen badkuip op maat Etc. Wij bieden ook staal aan. Van Stalen traphekjes en leuningen naar staatsdeuren. Om het verhaal compleet te maken bieden wij ook stuc en schilderwerk aan. Wij sturen u graag foto's/ filmpjes/ informatie.

 • D.L.T. Rol
  D.L.T. Rol
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Stoffeerder in Volendam

  Element stofferingen is ruim 21 jaar gespecialiseerd in Vloeren en Stofferen. U kunt hierbij denken aan laminaat, pvc vloeren, tapijten, vinyl en egaliseren. Stofferen van uw woning en trappen bekleden behoren ook tot onze werkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij ook stalen meenemen om een impressie te geven. Wij werken met hoogwaardige materialen en apparatuur om de kwaliteit te waarborgen. Wij geven Garantie! Heeft uw zelf materialen gekocht ik help uw graag

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Een plaatje heeft deze man gemaakt van onze trap! Wij zijn heel erg blij met hem. Gezellig, open contact echt een vakman!
 • Vlakstoffeerderij S. Brink V.O.F
  Vlakstoffeerderij S. Brink V.O.F

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Volendam

  Meubelstoffeerderij S brink VOF Gespecialiseerd in stofferen en/of repareren van meubelen oa: banken, fauteuils, stoelen, kussens, caravan/boot kussens/panelen ect. Oa: Leolux-artifort-Rolf benz-pander-chestherfield-gispen-Gelderland Tevens Bekleden/repareren van lederen meubelen. Vernieuwen binnenwerk, singelbanden, koperen veren, koudschuim, pantera, nosag veren, dons. Ook verlenen wij de oude ambacht(hand gevlochten ): bies, riet, rotan en Restaureren, kleuren, lakken van kasten, tafels, stoelen, kabinetten ect. Haal en breng service

 • De jager traprenovatie en vloeren
  De jager traprenovatie en vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stoffeerder in Volendam

  Al meer dan 25 jaar ervaring in traprenovatie en leggen van diverse vloeren. Gegarandeerd een tevreden klant anders is de klus voor mij niet klaar. Geen verkoop praatjes maar eerlijk en persoonlijk advies waarbij ik met de klant mee denk.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Netjes gemaakt in goed overleg
 • Vloeren van Fulpen
  Vloeren van Fulpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Stoffeerder in Volendam

  Heb een eigen bedrijf, maar werk samen met vakmannen die al 25 jaar in het vak zitten. Doe het werk nu zelf ook een aardige tijd. Het is zeker geen garantie tot de deur. Mocht er overhoop wat gebeuren dan zal ik het ten allen tijde oplossen. Mocht u alleen wat advies willen dan sta ik daar ook voor open. Waar een wil is, is een weg. Echte situatie is anders en er is altijd een mouw aan te passen

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Vakmanschap! Goed communicatie en Komt zijn afspraken na

4.3

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Volendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Volendam

Andere vakmensen in Volendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt