Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Volendam

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75805 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Very quick reply and efficient. He fixed our window system which was broken. Thanks
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Vakkundig ben zeer tevreden over
 • JansDakVensters
  JansDakVensters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35260 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 30.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Maikal has installed two roof windows for us. it is great job and he and his collegue has been working hard, in total spend about 3 hours. I am quite happy withe the result.
 • Gibb Timmerwerk
  Gibb Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  All-round Timmerman/Vakman voor uw klussen in en rondom het huis. Ik lever hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs en ik biedt de volgende klussen aan: Deur Kozijnen Deuren Vloeren - Laminaat / PVC Click / Stootborden plaatsen Plakplinte Keuken installatie Muren Plafonds Venster installatie Dak terras Hout rot + meer Staan je klussen er niet tussen. Neem dan even contact op. Ik ben recent verhuisd vanuit Engeland naar Nederland, en mijn Nederlands is nog niet zo goed. Hierdoor kan ik soms in het Engels reageren

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig. De deuren hangen er prima in, en Alex denkt goed mee. Goede en duidelijke afspraken.
 • madee
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  Ik ben een meubel bedrijf gestart in Purmerend met mijn nederige werkplaats dat zich focust op ontwerp en het maken van meubelen en hout gerelateerd producten. Afgelopen jaar ben ik gestart en heb ik verschillende opdrachten gehad voor meubels en interieur ik heb ook meegewerkt met het opzetten van de kunst expositie de laatste scene. Ik ben geslaagd voor de opleiding creatief vakman met verschillende stages bij meubel en jachtbouw interieur bedrijven en het Rijksmuseum. De garanties die ik mijn werk geef is dat het net en strak moet zijn en dat het af is als de klant er blij mee is. Ik ben aansprakelijk verzekerd. Ik ben gespecialiseerd in houtbewerkingen en heb ervaring met andere materialen bijv plexiglas en metaal.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Hele fijne en professionele jongen. Hele nette en duidelijke offerte.
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5583 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten. - Meerpuntssluitingen. plaatsen compleet gemonteerd skg3 - Service en onderhoud. vve en bedrijven - Spoedservice. - Inbraakschade herstellen. - binnen kozijnen plaatsen - binnen deuren plaatsen -buiten deuren plaatsen -buiten deuren plaatsen -raam sluitingen ook voor plaatsen van ramen . Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel, werkt netjes en keurig eindresultaat voor een goede prijs!
 • Pak Horren
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  Ik maak Plisse hordeuren en raamhorren op maat. BEHALVE de horren die elders zijn gekocht. Heb ervaring opgedaan bij het bedrijf van mijn neef die al 15 jaar in het vak zit. Nu ik het onder de knie heb wilde ik een bedrijf voor mezelf beginnen. Garanties 100% op maat en standaard 1 jaar garantie. De profielen van de horren zijn van aluminium. Heb 3 kleuren op voorraad. RAL 9016 wit RAL 9010 gebroken wit RAL 7016 antraciet

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Goed contact en binnen een week ingemeten en geplaatst. Zeer tevreden!
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85292 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Eerlijke prijzen en goede communicatie! Doet wat hij zegt en komt afspraken na ook als achteraf blijkt dat het niet klopt blijft hij zich aan de afspraken houden en maakt zijn werk netjes af! Kortom om aan te raden!
 • Alin Gaia Klussenbedrijf
  Alin Gaia Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  Ik groet u allen als u iemand nodig heeft die gespecialiseerd is in het plaatsen van deuren en kozijnen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen Alin.Gaia.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk, kon ons snel helpen! Eerst kwam hij kijken wat er gedaan moest worden en kwam vervolgens bij een volgende afspraak terug. Duidelijke prijsafspraak gemaakt en ook nagekomen. Er bleek achteraf toch een probleem te zijn, contact opgenomen en dezelfde dag werd het nog opgelost! Super, zeker een aanrader :)!
 • RRT Multiservices
  RRT Multiservices
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Kozijnspecialist in Volendam

  "Zoek je een betrouwbare en ervaren handyman? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen!"

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Netjes gewerkt, en de klus vooraf bekeken en goed ingeschat

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Volendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 712 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Volendam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Volendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt