Vind dakdekkers in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar dakdekkers in Alphen aan den Rijn? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Alphen aan den Rijn

 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Reageerde snel, was duidelijk is eerst langs geweest om te kijken. Dacht mee en zeker niet opdringerig. Na het geven van de opdracht alles snel uitgevoerd. Zeer tevreden en als ik weer iets heb zal ik hem zeker bellen.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75102 reviews
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Per 24 oktober 2022 is onze naam van CC BOUW veranderd naar Dakraam service Nederland. Wij zijn specialist in het plaatsen van dakramen.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Finished the work neatly within the planned budget and time.
 • Dakbeheer DB
  Dakbeheer DB
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ze konden heel snel komen, wat prettig is bij lekkage, en zijn meteen een offerte gaan opstellen. Er is goed met hen te overleggen wat wel en wat niet gedaan kan worden. Zo wilden wij het snel opgelost hebben ivm naderende oplevering van het huis. Ze hebben dit uitstekend en vakkundig gedaan.
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Heldere communicatie en vriendelijk. Goed eerst alles bekeken voordat het gat in het dak gemaakt werd. Echt een aanrader!
 • SKY Vastgoed Onderhoud.
  SKY Vastgoed Onderhoud.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  SKY Vastgoed Onderhoud SKY Vastgoed Onderhoud is uw allround dakdekker voor dakrenovatie,- onderhoud en reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in alle daken en voeren alle werkzaamheden uit. Ook zijn wij gespecialiseerd in : - Platte daken herstellen/renoveren - Hellende daken herstellen/renoveren - Pannen daken herstellen/renoveren - Bitumen dak bedekking - Isolatie dak/gevel/spouw - Schoorsteen reparatie/renovatie - Nokvorsten renovatie/reparatie - Dakgoot - Vogelwering plaatsen - Lood vervangen - lood pannen - Dak/gevel reinigen - Dakkapel plaatsen - Dakramen vervangen/plaatsen - Spoed lekkages Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen. Wij zullen er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen. Wij werken met de beste vakmannen en kwaliteit van materiaal. Ook hebben wij 24 uur service voor spoed lekkages Wij stellen graag een offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met 2/5/10 jaar garantie. Bel of mail ons voor een dakinspectie of offerte. Met vriendelijke groet, SKY Vastgoed Onderhoud

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Het onderhoudsbedrijf is langs gekomen voor de offerte, kon dezelfde week nog de klus klaren, Dit is dan ook gebeurd. Het zijn vakkundig werklui, Weten van aanpakken. Familie van Dijk
 • Safe Platdak Specialist
  Safe Platdak Specialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Safe Platdak Specialist is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede ervaring met deze vakmensen. Goed overleg tijdens werkzaamheden. Geleverd werk ziet er keurig uit (epdm dakbedekking laten vervangen door bitumen). Tevens advies gekregen over de algehele staat van het dak. Dit bedrijf is een aarader
 • JV Dakvenster Montage
  JV Dakvenster Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Welkom bij JV Dakvenster Montage. Wij kunnen u helpen met uw klus in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij staan klaar om al uw vragen over plaatsen of vervangen van dakvensters te beantwoorden. Neem direct contact op met ons om uw klus te bespreken, en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook te benaderen via onze eigen website. Getraind bij VELUX Academie - INTEGRA module maart 2019.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Goede kwaliteit dakramen die snel en vakkundig zijn gemonteerd
 • awa dakwerken
  awa dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  wij zijn de vakmensen!! snel en netjes en mijn klanten zijn allemaal tevreden over ons .wij werken voor grote dakdekkers bedrijven zoals patina,kewo dak,Zaanstad Dakwerken.mijn advies zou zijn kies voor mij en voor een mooi prijsje heeft u uw dak gedaan bij AwA Dakwerken V.O.F groetjes en bedankt!!!!!

 • Alfadak
  Alfadak
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Alfadak. Is een jong team met teamleden die al jaren in het vak zitten en ook andere specialisaties hebben dan alleen het Dakwerk, Zo hebben wij onder onze paraplu een Loodgieter, Electriciën, Timmerman en een Schilder. Al met al kunnen wij een totaal pakket bieden met garanties. Alfadak heeft de juiste certificaten en verzekering om veilig te kunnen en mogen werken en kan ook daarom garanties geven op kwaliteit, wij zijn niet de goedkoopste maar absoluut niet de duurste. Reageer alleen als u het goed gedaan wil hebben.

  Laatste review:

  Zeer tevreden over dit bedrijf! Ze hebben ons dak gerenoveerd ze werken erg netjes en werken bovendien voor een nette prijs.
 • Dennis Bouw
  Dennis Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Alphen aan den Rijn

  Mijn naam is Dennis Ouwehand en ik ben een professioneel gediplomeerd timmerman. Met mijn onderneming – Dennis Bouw – ondersteun ik consumenten en bedrijven met mijn kennis in bouwen. Dennis Bouw is gespecialiseerd in onderhoud, verbouw, renovatie, restauratie, op – en aanbouw. Dennis Bouw realiseert voor haar opdrachtgevers de totale verbouwing van de ruwbouw tot afwerking van de kleinste details. De opdrachten worden van begin tot het eind gerealiseerd in samenspraak met de opdrachtgever. De hoogste kwaliteitsnormen worden gehanteerd om tot een perfect resultaat te komen.

  Laatste review:

  Dennis bouw heeft bij ons een uitbouw met opbouw casco opgeleverd. Hij heeft dit casco gedaan omdat we er zelf daarna mee aan de slag zijn gegaan. De onderzijde is afgewerkt met houten delen van Afrikaans Padoek. De boven zijde met keralit evenals de boeidelen. Aan de achterzijde is er een harmonicapui geplaatst van aluminium welke over de gehele breedte geopend kan worden. Zeer perfect alles gemaakt en erg blij met het resultaat.

4.8

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Alphen aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 335 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Alphen aan den Rijn

Informatie over dakdekkers in Alphen aan den Rijn

Een dakdekker uit de regio Alphen aan den Rijn inschakelen voor het repareren of renoveren van je dak? Of je nu kampt met een lekkage, verstopping of een simpelweg een complete renovatie wil laten uitvoeren; bij Werkspot ben je aan het juiste adres. We werken bij Werkspot met professionele vakmannen die ervaren en deskundig zijn. Plaats nu nog een klus via Werkspot en kom in contact met onze Zuid-Hollandse vakmannen.

Onze dakdekkers uit Alphen aan den Rijn

Kom in contact met onze dakspecialisten uit Alphen aan den Rijn. Onze vakmannen uit Zuid-Holland gaan graag voor je aan de slag. Plaats je een klus via Werkspot? Dan sturen wij je oproep naar onze vakmannen uit de regio Alphen aan den Rijn. Is de vakman beschikbaar en heeft hij interesse om de klus voor je uit te voeren, dan ontvang je een bericht van de vakman met daarin zijn contactgegevens. Klinkt het goed? Dan kun je contact opnemen en een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek. Het loont overigens om een vakman uit de regio in te schakelen. Deze kent de omgeving op zijn duimpje, waarmee je bespaart op de voorrijkosten die in rekening worden gebracht.

Dakdekkers uit Alphen aan den Rijn leveren kwaliteit

Wanneer je iemand inhuurt, mag je rekenen op vakwerk. Daarom voldoen al onze vakmannen aan onze kwaliteitseisen. Zo staat iedere vakman ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is goed verzekerd en beschikt over de juiste certificaten. Daarnaast werken we met een reviewsysteem waarbij iedere huiseigenaar na een opdracht een review kan achterlaten over de vakman. Ontvangen we een negatieve review? Dan gaan we hier meteen achteraan. Precies om die reden kun je bij Werkspot vertrouwen op kwaliteit.

Dakdekkers uit Alphen aan den Rijn zijn van alle markten thuis

Dakdekkers uit Alphen aan den Rijn en omgeving zijn perfect in te zetten wanneer je een lekkage hebt die snel verholpen moet worden. Maar denk er ook eens over om een servicecontract met één van onze dakdekkersbedrijven af te sluiten. Wanneer je je dak namelijk één keer in de zoveel tijd door onze vakkundige dakwerkers laat bekijken. Zo voorkom je lekkages of verstoppingen én het scheelt in de kosten. Wil je weten welke diensten de vakman nog meer aanbiedt? Onze vakmannen beantwoorden graag je vragen.

Je opdracht in Alphen aan den Rijn via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Alphen aan den Rijn, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Alphen aan den Rijn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur