Vind dakdekkers uit Gouda

Op zoek naar dakspecialisten uit Gouda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Gouda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 390 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Gouda

 • Coolwijk Onderhoud

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  We are very happy with their work. A couple of tiles on the highest point of our ceiling fell of during a storm and needed to be replaced. We called them and setup the appointment quickly. They arrived on time, did the job quickly and so far it looks good (no complaints after several orange code mini-storms). They also repaired some other tiles around the missing ones. We'd definitely recommend their services.
 • Dakbeheer DB

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Alles netjes en volledig volgens afspraak verlopen. Afval netjes mee terug genomen. Vriendelijke mannen en prima communicatie.
 • Richard Casteleijn

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 4.8 van 54.85162 reviews

  Richard Casteleijn is een goed opgeleide timmerman met 15 jaar ervaring in het vak.. Mijn klussen zijn vooral complete zolderverbouwingen/vlieringen, dakramen plaatsen, wanden en plafonds plaatsen, aftimmeren en kozijnen en deuren plaatsen. Met mijn gemotiveerde mensen streef ik erna om de klus in 1 x achter elkaar af te maken. Voor inlichtingen en een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen. Richard Casteleijn

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Snelle reactie en snel een afspraak in kunnen plannen. Op afgesproken dag netjes op tijd aanwezig. Björn was erg vriendelijk en heeft het dakraam vakkundig geplaatst.
 • Fa-ya Montagebedrijf

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 4.6 van 54.65263 reviews

  Faya montagebedrijf is inmiddels een oud familiebedrijf. Wij mogen na al die jaren wel zeggen dat wij een ervaren bedrijf zijn met uitstekende vakmannen. Wij bieden voor al uw klussen en problemen een vakkundige oplossing. Wij gaan zorgvuldig en goed voorbereid te werk en een tevreden klant is dan ook onze motto. Wij hopen op een spoedige en fijne samenwerking met u. Met vriendelijke groet, Faya montagebedrijf

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Murat en zijn team hebben de klus netjes gedaan. Prijs/ kwaliteit is prima. Murat komt zijn afspraken na, bij verandering (door bv weersomstandigheden) laat hij dit weten. Ik kan Murat zeker aanraden!
 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 4.8 van 54.85130 reviews

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Harry was vriendelijk, vakkundig, en vooral heel duidelijk in de communicatie. Hij gaf precies aan wat er mis was, wat er gebeurd moest worden, wat voor materiaal hij zou gebruiken, en wat dat dan ging kosten en waarom. Op plekken waar ik niet makkelijk kon meekijken heeft hij duidelijke foto's gemaakt van de problemen. Na de reparatie was hij weer heel duidelijk over het geleverde werk, en de kosten vielen precies in de lage kant van zijn originele inschatting. Eén van de problemen gaf hij direct aan dat hij niet groot genoeg materiaal had om dit zelf aan te pakken (grote kraan/lift nodig), maar hij nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden m.b.t. wat hij dacht dat nodig zou zijn en wat dat ongeveer zou moeten kosten. Deze informatie kan ik goed gebruiken om een groter bedrijf (met aannemer) uit te zoeken. Hij kwam alle afspraken na, was beidde keren netjes op tijd (iets te vroeg zelfs), en heeft twee lekkages netjes opgelost. Topper! 👍
 • Oranje Leeuw Daktechniek & Renovatie

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 4.4 van 54.4555 reviews

  Welkom op mijn Werkspot profiel.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Goed werk geleverd, maar best prijzig.
 • Klusbedrijf Imholz

  Dakspecialist in Gouda

  Nog geen reviews

  Imholz dakbedekkingen *Gespecialiseerd in het vervangen / renoveren van bitumen en kunstof dakbedekking *Gespecialiseerd in het vervangen / renoveren van zink & loodwerk *Gespecialiseerd in het vervangen / renoveren van houten boeiboorden / dakbeschot & balklagen en kleine timmerwerken

 • Aannemersbedrijf Rijnhout

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  jong bedrijf met al veel ervaring in de de bouwwereld van leerling timmerman naar uitvoerder door gegroeid en daar van uit de keuze gemaakt tot eigen ondernemer.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Nick Rijnhout is een echte vakman. Betrouwbaar en flexibel. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Factuur is duidelijk, staat gedetailleerd op wat hij heeft gedaan en de kosten.
 • Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Mijn naam is Peter ijsselstijn, 35 jaar en ik ben de eigenaar van het bedrijf Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf. Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf heeft al 13 jaar ervaring. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Badkamer renovatie - Hovenierswerkzaamheden - Timmerwerkzaamheden Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf, Peter ijsselstijn

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  We zijn goed en prettig geholpen. Ook de adviezen die gegeven werden op andere gebieden zijn zeer gewaardeerd. Daarnaast werd probleemloos geholpen met andere kleine klusjes. Bedankt Peter.
 • J. Verbeek Dak en Zink werken

  Dakspecialist in Gouda

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  J. Verbeek Dak en Zink werken is een klein dakdekkersbedrijf maar beresterk in vakwerk. wij zijn veelzijdig als het gaat om uw dak. Zo maken wij zowel bitumen daken als kunststof daken. Ook voor zink werk kunt u bij ons terecht. Bitumineuze dakbedekking Het meest voorkomende is toch nog steeds wel de bitumen dakbedekking. Zo zijn er verschillende systemen voor elk type dak en ieder wat wils. - los liggend geballast. - mechanisch bevestigd. - volledig gekleefd. - partieel verkleefd. Niet elk dak is het zelfde en heeft ook niet de zelfde functie/eigenschap , op het waterdicht houden na natuurlijk. Epdm / kunststoffen EPDM daken, steeds vaker kiezen mensen er voor om een epdm membraam aan te laten leggen op hun platte dak. Dit is een groot vel dat word verlijmd op de onderconstructie, of alleen langs de randen als deze word geballast. Op deze manier heb je zo min mogelijk naden die dan in de toekomst kunnen gaan lekken. Hier komt ook geen open vuur bij kijken zoals dat wel gebeurd bij bitumen dakbedekking. Ook voor het repareren van uw goten kan er een kunststof soort worden gebruikt (restitrix), deze verlijmen we in de goot en sluiten deze dan ook waterdicht aan op de aansluiting van de buren. Zo kan uw goot er weer een hele tijd tegen aan. Zink / koper Zink werk, het blijft niet bij alleen de afdeklijst op uw dakrand, of uw dakgoot. Wat wij uiteraard voor u kunnen maken. Maar steeds vaker ga je zien dat dakkapellen in het zink worden gezet. opbouwen en ook schuine daken. Het mooie van zink werk is dat het onderhoudsarm is, en een lange levensduur heeft.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Zeer vlot en netjes het probleem verholpen! Communicatie verliep prima.

Populaire lokale dakspecialisten in Gouda

Informatie over dakdekkers uit Gouda

Voor het repareren, onderhouden of renoveren van een dak ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van dakspecialisten uit de regio Gouda die voor je klaar staan. Vakmannen met jarenlange ervaring die professioneel te werk gaan en betrouwbaar zijn. We brengen je graag in contact met onze dakspecialisten uit de provincie Zuid-Holland. Plaats nu een klus op Werkspot en ontvang de contactgegevens van onze vakmannen.

Een aantal dakdekkers uit Gouda op een rij

Een mankement aan je dak wil je zo snel mogelijk oplossen, zodat je dak niet nog meer schade oploopt. Kom in contact met onze dakdekkers uit Zuid-Holland. Besluit je een klus te plaatsen op Werkspot, dan gaan we als volgt te werk. Allereerst plaats je eenvoudig en gratis een opdracht op Werkspot waarin je vermeld wat voor klus er uitgevoerd moet worden door de dakdekker en wanneer hij aan de slag kan. Beschikbare vakmannen kunnen dan een reactie versturen met hun contactgegevens. Je besluit vervolgens zelf met wie je wel of geen contact opneemt. Een vakman uit de regio is overigens altijd een goede keuze. Deze is niet alleen snel ter plekke wanneer je een reparatie of verstopping hebt die snel verholpen moet worden, maar rekent ook weinig tot geen voorrijkosten omdat hij in de buurt woont en kent de omgeving ook nog eens op zijn duimpje.

Dakdekkers uit Gouda leveren vakwerk

Wanneer je een vakman via Werkspot inschakelt, kun je ervan uitgaan dat je klus op hoog niveau wordt uitgevoerd. Sowieso staan al onze vakmannen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ze goed verzekerd en beschikken ze over de juiste certificaten. Maar daarnaast werken we ook met een reviewsysteem waarmee je als huiseigenaar na een uitgevoerde opdracht een review achter kunt laten. Zo zie je dus in een oogopslag of de vakman die je wilt inhuren vakwerk kan leveren. Bij een slechte review nemen we altijd contact op met onze vakmannen. Alleen zo kunnen we de beste vakmannen aanbieden.

Wat dakdekkers uit Gouda allemaal kunnen

Een lek in het dak of is je dak toe aan vervanging of renovatie? Onze dakdekkers uit Zuid-Holland staan voor je klaar. Maar ook voor het afsluiten van een onderhoudscontract ben je bij onze vakmannen aan het juiste adres. Doe je dit, dan neemt een vakkundige dakwerker eens in de zoveel tijd je dak onder de loep. Hiermee voorkom je toekomstige lekkages of slijtage. Een kleine reparatie wordt ter plekke uitgevoerd, waardoor je op de lange termijn vervelende situaties voorkomt. Dat scheelt in ongemak, maar ook zeker in kosten. Informeer naar de mogelijkheden bij je vakman naar keuze.

Je opdracht in Gouda via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Gouda, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Gouda? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Gouda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur