Schilder Gouda: zoek en vind op Werkspot

Zijn jullie net in een nieuwe woning getrokken in de wijk Westergouwe? Of woon je al jaren met veel plezier in een appartement in Korte Akkeren? Waar jouw woning in Gouda ook staat, voor het beste behoud van je woning is schilderen onoverkomelijk. Het is een klus die je zelf kunt oppakken, maar voor het beste resultaat en de minste moeite kies je voor een professionele schilder uit Gouda. Op Werkspot kom je snel met hen in contact.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Gouda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 661 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Gouda

 • MKA Klusservice
  MKA Klusservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85130 reviews
  Schilder in Gouda

  Welkom bij MKA Klusservice. MKA Klusservice werkt klantgericht, staat voor kwaliteit en stelt een tevreden klant als hoogste doel. MKA klusservice is gespecialiseerd in wand en plafondafwerking en behangwerkzaamheden. Of het nu gaat om uw hele woning, een kamer of een enkele wand, bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens kunnen wij alle soorten glasweefsel of renovlies leveren en aanbrengen tegen scherpe prijzen, alles van uitstekende kwaliteit en met garantie. Leest u onze referenties en kijkt u eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden in en om uw woning, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Alles prima: snelle reactie, vriendelijk, klus zeer netjes uitgevoerd, mijn bejaarde moeder geholpen de meubels terug te zetten, moest langer doorwerken door rekenfout van mij (had veel te weinig meters ingeschat ahum), daar werd heel aardig en relaxed op gereageerd. Aanrader dus !
 • Schilderfijn & Klusbedrijf
  Schilderfijn & Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Schilder in Gouda

  Mijn naam is Hazem Hamwi, trotse eigenaar van Schilderfijn & Klusbedrijf. Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring in diverse bouwgerelateerde opdrachten maar ik focus mij voornamelijk op het schilderwerk. Sinds 1 maart 2019 ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Mijn motto is EERLIJKHEID EN TOEWIJDING .

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Wij zijn echt super tevreden over Hazem (en zijn collega). Wat een fijne man is Hazem, wat een snelle werker(s) zijn het en wat een mooi resultaat is het geworden. We kunnen iedereen deze schilder(s) van harte aanbevelen!
 • Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Schilder in Gouda

  Bent u op zoek naar professionele klussers dan bent u bij Artemis bij het juist adres. Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij doen aan ; -Laminaat leggen (ook Visgraat, PVC, Trapbekleding) -Schilderwerk (muren, kozijnen, deuren) -Stucen - Wij zijn in de Randstad actief en hebben beiden +15 jaar ervaring. Wij geven garantie voor ons werk en zijn tevens verzekerd.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Strak en netjes behangen. Er werd echt goed tijd aan besteed. Zeer tevreden en konden ook nog eens binnen één week voor deze spoedklus, op een zondag. Ik raad dit bedrijf dan ook aan, aan anderen. In de toekomst zou ik dit bedrijf zeker weer inschakelen voor een klus.
 • VANA onderhoudswerkzaamheden
  VANA onderhoudswerkzaamheden
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Schilder in Gouda

  Ervaren schilder en behanger voor binnen kozijnen, lakwerk, trappen, sauswerk en behangen. Altijd alles strak en netjes afgewerkt.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Prachtig geschilderd, vlot afgewerkt, zelfs na de verfklus nog een keer teruggekomen om een hoekprofiel te plaatsen en nog een paar stukjes muur bij te werken en uitstekende vlotte communicatie. Alex denkt mee en geeft waar nodig advies.
 • Combi-Tech V.O.F.
  Combi-Tech V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Gouda

  Combi-Tech schilderwerken bestaat uit drie schilders met jarenlange ervaring. Wij verzorgen voornamelijk kleine en middelgrote schilder en onderhoud werkzaamheden in en rondom Gouda.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Keurig afgehandeld: goede afspraken, nette schilder. Op tijd en met kwaliteit afgerond.
 • Your Mano
  Your Mano
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Schilder in Gouda

  Hallo, mijn naam is Mike. Eigenaar van Your Mano. ik ben 29 jaar, en Ik ben een binnen en buiten schilder voor al uw klussen, ook andere gerelateerde klussen ga ik niet uit de weg. Ik lever zeer goede kwaliteit . Alles doen we volgens afspraak want het belangrijkste is communicatie tussen ons zodat het werk juist geleverd kan worden

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Goede communicatie, en keurig werk afgeleverd.
 • A. de Vries Klus- & Schoonmaakbedrijf
  A. de Vries Klus- & Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65103 reviews
  Schilder in Gouda

  Ik ben Anton de Vries uit Reeuwijk/Rotterdam Lombardijen . Werk sinds 10-10-2011 voor mijn zelf . Doe verschillende klussen . Werk met schilderen met professionele latex . Lakken doe ik met / SIGMA /SIKKENS . Ik wil dat de klant tevreden kan terug kijken op mijn werk. Ook repareer ik muren ( boorgaten en schade ) klein stucwerk, behang verwijderen , muren en plafond sauzen .. Trappen aflakken / kitten. Ik ben via email altijd bereikbaar . In het weekend werk ik liever niet , maar als het moet dan ben ik daar bereid toe in sommige gevallen . Geef altijd garantie op producten die ik zelf inkoop. Sta in dienst van de klant en doe alles in overleg . Ik probeer de wensen waar te maken van de klant . U kunt mij altijd een mail sturen of bellen voor vragen , indien geen gehoor dan bel of sms ik Zo spoedig mogelijk terug .U kunt mij ook via WHATS APP benaderen . 24 uur per dag . Gratis : betrouwbaarheid en afspraken nakomen. GEVEVENS VAN MIJN KLANTEN WORDEN NOOIT AAN DERDEN VERSTREKT, EVENALS ADRES EN EMAIL EN TELEFOONNUMMERS. Ook heb ik een bedrijf aansprakelijkheids verzekering voor eventuele schade als gevolg van een klus. Met vriendelijke groet , Anton de Vries Reeuwijk. Aansprakelijkheids verzekering bij UNIVE voor schade toegebracht door het werk.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Anton is een vakman. Komt z'n afspraken altijd na en communiceert goed. Prettig in de omgang en gaat lekker z'n gang. Geeft desgewenst zijn advies zonder zijn mening op te dringen. Werkt netjes, wil overlast zoveel mogelijk voorkomen. Laat de boel na z'n werkdag altijd netjes achter. Kortom: ons prima bevallen!
 • D.M. Pronk Schilderwerken
  D.M. Pronk Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Schilder in Gouda

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat garant staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij weten van aanpakken en de klantvriendelijkheid staat bij ons op de 1ste plaats.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Prima werk👌🏼aanrader
 • The Perfect Schilder- en Klusbedrijf
  The Perfect Schilder- en Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews
  Schilder in Gouda

  Mijn beste Klanten, wij hebben 97% Geslaagde Ervaringen van onze vaste klanten op Werkspot Facebook en op onze Website. ZIE GRAAG EERST ONZE REVIEWS VOORDAT U REAGEERT!!! Mijn beste klanten, door onnodige prijs verhogingen in Nederland is alles duurder geworden, ook op het gebied van schilderwerk, Wij doen ons Best en houden nog aan onze oude prijzen en zullen onze klanten momenteel nog NIET verrassen met hoge Offertes!!! Wees snel bij voor een vrijblijvende Offerte! The Perfect Schilders is een professioneel, allround schilders en klussenbedrijf met ruim 18 jaar ervaring die gevestigd is in Rotterdam. Wij zijn meest actief in Rotterdam, Den Haag en in Dordrecht, voor Binnen en Buiten Klussen. Wij werken voor vaste klanten in Regio Rijnmond, Zuid en Noord Holland en wij komen graag langs voor een vrij blijvende offerte! Naast onze particuliere en vaste klanten, voeren wij ook werkzaamheden uit aan bedrijfspanden en Gebedshuizen, zoals Bethelkerk Charlois, MorgenSter Kerk, HDV Kocatepe Moskee Winkel Centrum Etten Leur, en nog veel van deze soort gebouwen is onder onze handen genomen. Wij staan u graag in dienst met diverse schilder werkzaamheden van 2 tot 5 jaar GARANTIE ! Ons schilderman komt in korte termijn bij u langs, wanneer u het uitkomt, en kijkt ter plekke naar het werk om te signaleren of er bijzonderheden zijn. De exacte prijs wordt dan met u besproken. Ons prijzen zijn inclusief materiaal, stellingen en indien nodig Hoog werker (voor buitenschilderwerk) Wij werken met verschillende ploegen op locaties, binnen de 1 of 2 weken staat u al ingepland! HET IS NIET LANG WACHTEN! Spoed Klus, zetten we extra personeel in. Ons Doel is TEVREDEN klanten, met - voordeliger zijn - uitvoeren van werkzaamheden - perfect resultaat. - uw wensen. Ons SUCCES is leveren van Kwaliteit, daarom werken wij met het merk Sikkens en of Sigma We staan binnenkort ook Online!!! U kan voor all informatie en diensten terecht op ons website. HET KAN ZIJN DAT MEERDERE VERZOEKEN IN SPAM TERECHT KOMEN, Soms duurt het lang voor een reactie op uw verzoek, onze excuses voor deze ongemak. Met vriendelijke Groeten The Perfect Schilder.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Alles ongekend snel geregeld. Klus liep als een geoliede machine, harde en nette werkers.
 • M. Vollemans Onderhoudsschilder
  M. Vollemans Onderhoudsschilder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Schilder in Gouda

  Goedendag, Mijn naam is Michael Vollemans. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als allround schilder. Tijdens en na mijn schildersopleiding heb ik voor diverse schildersbedrijven gewerkt. En heb ik in de afgelopen jaren diverse cursussen behaald en ervaringen opgedaan om mij op mijn vakgebied uit te kunnen breiden. En heb ik mijzelf door de jaren heen ontwikkelt als een echte vakman. Klanttevredenheid is voor mij belangrijk. Ik ben pas tevreden als u dat bent! Ik luister graag naar uw wensen en kom altijd mijn afspraken na. Graag alleen serieuze reacties. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Michael Vollemans

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  In eerste instantie wilde ik de plafonds zelf verven maar dan zou ik mijn deadline m.b.t. de verhuizing niet meer gaan halen. Ik heb dus een soort van noodoproep op Werkspot gedaan. Michael reageerde snel en communiceerde prettig en efficiënt. Hij gaf een eerlijke indicatie over wat me te wachten kon staan als de gestucte ondergrond niet goed voorbehandeld zou zijn. Dit bleek gelukkig wel het geval! Michael is vriendelijk en werkt snel en netjes. Ik was enorm onder de indruk! En, hij heeft zelfs nog een extra muurtje meegepakt. Ik heb gelijk een offerte voor wat andere schilderwerkzaamheden aangevraagd. Een aanrader!

Populaire lokale schilders in Gouda

Wat doet een schilder uit Gouda?

Een schilder uit Gouda kun je voor verschillende klussen inzetten. Zo kan de professional het schilderen van deuren en kozijnen voor je overnemen. Maar ook een nieuwe kleur op de wanden behoort tot de mogelijkheden. Zeker als je een wand in verschillende kleuren wilt verven, is het belangrijk dat je de scheidslijn goed en strak afplakt, anders heb je kans dat de verf onder de tape doorloopt. En dat is vast niet het resultaat waar je op hoopte. Een schilder uit Gouda weet precies hoe je tot het beste resultaat komt.

Naast deze voor de hand liggende schilderklussen, is het ook mogelijk om je radiator, trap of tegels in de badkamer te verven. Welke klus je ook hebt, bij een schilder uit Gouda ben je aan het juiste adres.

Kosten schildersbedrijf Gouda

Voor je beslist of je jouw schilderklus wilt uitbesteden aan een vakkundige schilder uit Gouda, is het logisch dat je wilt weten wat dat dan kost. Gemiddeld betaal je voor een schilder tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Deze prijs is exclusief btw en materiaalkosten. Hoe lang de schilder uit Gouda bezig is met de klus, is afhankelijk van de omvang en de moeilijkheidsgraad. Een gladde wand zal eerder klaar zijn dan fraai versierde deuren. En kent de kamer veel hoekjes waar je maar lastig bij komt met een kwast, dan kost dat de schilder vaak meer tijd.

Naast een prijs per uur, kan het ook zijn dat je met het schildersbedrijf uit Gouda een prijs per vierkante meter afspreekt. Houd voor een binnenschilder dan een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter aan. Een buitenschilder uit Gouda vraagt vaak iets meer. Dan kun je rekening houden met een prijs per vierkante meter die tussen de € 20,- tot € 35,- ligt. Ook deze prijzen zijn exclusief btw. Overigens is het btw-tarief dat je aan de schilder uit Gouda betaalt afhankelijk van de leeftijd van je woning. Is je woning in Bloemendaal of Goverwelle ouder dan twee jaar? Dan betaal je het lage btw-tarief van 9%. Is jouw woning jonger? Dan betaal je een tarief van 21 procent.

Schildersbedrijf Gouda gezocht? 

Geen zin of tijd om de schilderklus aan jouw woning zelf op te pakken? Schakel dan een schilder uit Gouda in. Dan ziet jouw woning in de binnenstad of Stolwijkersluis er straks weer als nieuw uit. Via Werkspot kom je eenvoudig in contact met de beste schilders van Gouda. Vergelijk het werk van diverse schilders door reviews van andere klanten te lezen. Dat geeft jou een goed beeld van de schilder en zijn werk. Dat helpt je in jouw zoektocht om de beste schilder van Gouda te vinden!

Andere vakmensen in Gouda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur