Schilder Gouda: zoek en vind op Werkspot

Zijn jullie net in een nieuwe woning getrokken in de wijk Westergouwe? Of woon je al jaren met veel plezier in een appartement in Korte Akkeren? Waar jouw woning in Gouda ook staat, voor het beste behoud van je woning is schilderen onoverkomelijk. Het is een klus die je zelf kunt oppakken, maar voor het beste resultaat en de minste moeite kies je voor een professionele schilder uit Gouda. Op Werkspot kom je snel met hen in contact.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Gouda

 • JP Onderhoud
  JP Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.95190 reviews
  Schilder in Gouda

  hallo ik ben Johan plugge de eigenaar van JP onderhoud. Ik ben een specialist in wand en plafonds afwerking. Ook voor houtwerk bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een klein schildersbedrijf die u woning er weer als nieuw uit laat zien! Ik kan u verf advies geven door mijn ervaring met u te delen. Zo kan ik gaan voor topkwaliteit. Voor zowel binnen als buitenschilderwerk! De werkzaamheden die ik o.a. aanbied zijn : - Schilderwerken - latex spuiten - Behangen glasvlies - Houtrot reparaties

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Helemaal geweldig.
 • Lukasz Cichy
  Lukasz Cichy
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Schilder in Gouda

  beste klant Mijn excuses dat ik niet op uw directe vragen heb gereageerd Ik ben tot en met 10 oktober niet beschikbaar voor werk- en offertegesprekken Mijn oprechte excuses voor het ongemak

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Lukasz is een vriendelijke en betrouwbare schilder. Hij heeft ons in de laatste fase van de verbouwing enorm geholpen met schilderklussen uit handen te nemen. Hij werkt erg grondig en perfectionistisch waardoor ik mij geen zorgen maak om het resultaat. Hij komt zijn afspraken na en communiceert goed over planning en aanwezigheid. Al met al kan ik Lukasz warm aanbevelen. Hier stond hij in ieder geval garant voor een mooi resultaat!
 • Shirwan
  Shirwan
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Schilder in Gouda

  Shirwan is geïnteresseerd in je opdrachtklus en wil graag met je daar over bespreken.Ik ben op vakantie van 22 juli tm 7 augustus! :-)

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel erg professioneel. Zeer goede kwaliteit en een betrouwbare man. Iemand waarmee ik heel comfortabel was in huis.
 • Klussenbedrijf Blijdorp
  Klussenbedrijf Blijdorp
  Beoordeling: 4.6 van 54.65120 reviews
  Schilder in Gouda

  Hallo beste Mensen, Wij kunnen al uw werkzaamheden in en om uw huis aannemen zowel kleine als grote verbouwingen. Wij zijn altijd per direct beschikbaar, voor vragen of afspraak maken kunt u ook contact met ons opnemen Werkspot. Bij ons kunt uw vrijbijvend een offerte opvragen. Wij zullen dan persoonlijk naar u toe komen om een eerste indruk te krijgen en u te adviseren. Wij hebben vele aantoonbare referenties en u krijgt ook 4 jaar garantie officieel op de geleverde diensten . - Schilderwerk Binnen/Buiten - Loodgieterwerk - Stucwerk - Timmerwerk - Nieuwe kozijnen - Badkamers - Keuken plaatsen - Tegelen (badkamers / wc / keuken / vloeren ) - Vloeren leggen ( Planken / Laminaat ) - Gipsplaatwanden en plafons - Storm- en waterschade We doen klusjes werk binnen en buitenshuis, Ik werk erg netjes en nauwkeurig. U kunt gerust contact met mij opnemen via Werkspot. Klussenbedrijf Blijdorp

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mooi schilderwerk, heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Extra werk eerst overlegd en ook direct opgepakt. Zeer tevreden!
 • Your Mano
  Your Mano
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Schilder in Gouda

  Hallo, mijn naam is Mike. Eigenaar van Your Mano. ik ben 29 jaar, en Ik ben een binnen en buiten schilder voor al uw klussen, ook andere gerelateerde klussen ga ik niet uit de weg. Ik lever zeer goede kwaliteit . Alles doen we volgens afspraak want het belangrijkste is communicatie tussen ons zodat het werk juist geleverd kan worden

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Michael is zeer kundig, accuraat en vriendelijk. Hij heeft mijn bruine, gevlamde laminaatvloer aangepakt en er een prachtige grijsbeige vloer van gemaakt met speciale primer en laminaat. Zelfs na de verhuizing zijn er amper beschadigingen te zien. Ook goed geprijsd, dus huur deze jongen in!
 • van Kleef Projectinrichting BV
  van Kleef Projectinrichting BV
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Schilder in Gouda

  Wij zijn een allround onderhoudsbedrijf en doen alle gerelateerde werkzaamheden. We bestaan al meer als 50 jaar en hebben veel ervaring. Ook zijn wij werkzaam in het buitenland. Wij zijn gevestigd in Gouda en hebben onze eigen opslag en werkplaats in Dordrecht. Wij zijn een klein bedrijf met 2 mensen die nauw met de klant samenwerken.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Het schilderwerk ziet er prima uit. Het is ook handig dat de andere klussen (installatie lamp en badkamer ventilator) ook gelijk meegenomen kunnen worden. De afspraken zijn keurig nagekomen en de communicatie was helder
 • HMK Schildersbedrijf
  HMK Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Schilder in Gouda

  Ik ben Moes. HMK Schildersbedrijf. Ik ben binnen-en buitenschilder. Ik geef garantie op al mijn schilderwerk, ik gebruik verf van Sikkens en lever kwaliteitswerk. Daarnaast doe ik behang aanbrengen en verwijderen, trespa monteren, buitenmuur schoonmaken met hogedruk reiniger, groffe en oude tuintegels slijpen/schuren, harde beton boren, lampen hangen, radiatorkraan en waterkraan vervangen. LET OP: Alleen serieuze reacties. Begrijp me niet verkeerd, maar graag ontvang ik geen contactgegevens van mensen die na het geven van de contactgegevens vervolgens totaal niet meer reageren en niet serieus op zoek zijn naar een schilder. Offertes zijn gratis.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Klus verliep goed, snel en deskundig. Ik kan Moest echt aanraden voor iedere schilderklus.
 • Wojtex-spray
  Wojtex-spray
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Schilder in Gouda

  Beste opdrachtgever, Wojtex-Spray in Alphen aan den Rijn verzorgt het onderhoud zowel binnen als buiten. Ik streef ernaar om altijd netjes en goed werk af te leveren. Het werk lever ik met garantie voor een mooie en betaalbare prijs. Wij hebben kennis en ervaring om aan al uw wensen te voldoen. Onze werkzaamheden betreffen; schoonmaken, schuren, waar nodig plamuren, kitten, gronden en aflakken. Als er achteraf iets aan het schilderwerk mankeert kan u me altijd bellen om dit gratis op te lossen. Met vriendelijke groet, Wojcieh Kula Wojtex-spray

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Heel goed werk afgeleverd. Werkt super netjes en respectvol. Ik zou hem zeker aanraden en ook inhuren voor een volgende klus.
 • WIMPIN schilder en klusser
  WIMPIN schilder en klusser
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Schilder in Gouda

  Vanaf jongs af aan is schilderen, behangen en klussen Wim zijn grote hobby! Zijn vader en ooms waren schilder van beroep en altijd handig in het klussen, Wim heeft het dus niet van een vreemde. Nadat Wim ruim 37 jaar werkzaam te zijn geweest in de grafische sector, werd hij na het faillissement van zijn werkgever werkloos. Stilzitten zit er bij Wim niet in, maar hij wilde wel iets gaan doen waarin hij naast een inkomen bovenal ook veel plezier zou hebben. Die combinatie was gelukkig snel gevonden! Wim heeft aan de Ondernemersschool de opleiding Behanger & Schilder gevolgd en heeft dit razendsnel afgerond mét een diploma! Ook heeft hij de technische cursus Inspectie van Sikkens Bouwverven met goed gevolg doorlopen. Inmiddels heeft hij de nodige ervaring in het behangen met vliesbehang, glasvezelbehang, renovliesbehang en het behangen van fotobehang. Ook werkt Wim voor aannemers die veelvuldig zijn expertise inzetten bij het herstellen van schadeklussen (water, brand en roetschades). Het leveren van kwaliteitswerk is het belangrijkste streven, want pas als de klant tevreden is, is Wim dat ook! Naast behang- en schilderwerk, vindt Wim het monteren van Ikea meubelen ook erg leuk om te doen. Hij heeft hierin inmiddels al de nodige ervaringen opgedaan met vele tevreden klanten, wat blijkt uit de vele mooie reviews. Naast Wim zijn eigen orderportefeuille voor particulieren werkt hij ook graag samen met andere zzp'ers! Wie op zoek is naar een goede schilder, behanger of klusjesman kan altijd contact opnemen met Wim Pin.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wim heeft onze woonkamer voorbehandeld en behangen. Communicatie met Wim was super goed en duidelijk. Betrouwbare vakman! Komt zijn afspraken na en gaat voor een 10.
 • A. de Vries Klus- & Schoonmaakbedrijf
  A. de Vries Klus- & Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Schilder in Gouda

  Ik ben Anton de Vries uit Reeuwijk/Rotterdam Lombardijen . Werk sinds 10-10-2011 voor mijn zelf . Doe verschillende klussen . Werk met schilderen met professionele latex . Lakken doe ik met / SIGMA /SIKKENS . Ik wil dat de klant tevreden kan terug kijken op mijn werk. Ook repareer ik muren ( boorgaten en schade ) klein stucwerk, behang verwijderen , muren en plafond sauzen .. Trappen aflakken / kitten. Ik ben via email altijd bereikbaar . In het weekend werk ik liever niet , maar als het moet dan ben ik daar bereid toe in sommige gevallen . Geef altijd garantie op producten die ik zelf inkoop. Sta in dienst van de klant en doe alles in overleg . Ik probeer de wensen waar te maken van de klant . U kunt mij altijd een mail sturen of bellen voor vragen , indien geen gehoor dan bel of sms ik Zo spoedig mogelijk terug .U kunt mij ook via WHATS APP benaderen . 24 uur per dag . Gratis : betrouwbaarheid en afspraken nakomen. GEVEVENS VAN MIJN KLANTEN WORDEN NOOIT AAN DERDEN VERSTREKT, EVENALS ADRES EN EMAIL EN TELEFOONNUMMERS. Ook heb ik een bedrijf aansprakelijkheids verzekering voor eventuele schade als gevolg van een klus. Met vriendelijke groet , Anton de Vries Reeuwijk. Aansprakelijkheids verzekering bij UNIVE voor schade toegebracht door het werk.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Anton is een hele vriendelijke man die netjes alle afspraken afkomt én goed werk levert. Hij heeft in onze woning alle plinten geschilderd en gekit. Knap werk geleverd!

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Gouda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 931 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Gouda

Wat doet een schilder uit Gouda?

Een schilder uit Gouda kun je voor verschillende klussen inzetten. Zo kan de professional het schilderen van deuren en kozijnen voor je overnemen. Maar ook een nieuwe kleur op de wanden behoort tot de mogelijkheden. Zeker als je een wand in verschillende kleuren wilt verven, is het belangrijk dat je de scheidslijn goed en strak afplakt, anders heb je kans dat de verf onder de tape doorloopt. En dat is vast niet het resultaat waar je op hoopte. Een schilder uit Gouda weet precies hoe je tot het beste resultaat komt.

Naast deze voor de hand liggende schilderklussen, is het ook mogelijk om je radiator, trap of tegels in de badkamer te verven. Welke klus je ook hebt, bij een schilder uit Gouda ben je aan het juiste adres.

Kosten schildersbedrijf Gouda

Voor je beslist of je jouw schilderklus wilt uitbesteden aan een vakkundige schilder uit Gouda, is het logisch dat je wilt weten wat dat dan kost. Gemiddeld betaal je voor een schilder tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Deze prijs is exclusief btw en materiaalkosten. Hoe lang de schilder uit Gouda bezig is met de klus, is afhankelijk van de omvang en de moeilijkheidsgraad. Een gladde wand zal eerder klaar zijn dan fraai versierde deuren. En kent de kamer veel hoekjes waar je maar lastig bij komt met een kwast, dan kost dat de schilder vaak meer tijd.

Naast een prijs per uur, kan het ook zijn dat je met het schildersbedrijf uit Gouda een prijs per vierkante meter afspreekt. Houd voor een binnenschilder dan een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter aan. Een buitenschilder uit Gouda vraagt vaak iets meer. Dan kun je rekening houden met een prijs per vierkante meter die tussen de € 20,- tot € 35,- ligt. Ook deze prijzen zijn exclusief btw. Overigens is het btw-tarief dat je aan de schilder uit Gouda betaalt afhankelijk van de leeftijd van je woning. Is je woning in Bloemendaal of Goverwelle ouder dan twee jaar? Dan betaal je het lage btw-tarief van 9%. Is jouw woning jonger? Dan betaal je een tarief van 21 procent.

Schildersbedrijf Gouda gezocht? 

Geen zin of tijd om de schilderklus aan jouw woning zelf op te pakken? Schakel dan een schilder uit Gouda in. Dan ziet jouw woning in de binnenstad of Stolwijkersluis er straks weer als nieuw uit. Via Werkspot kom je eenvoudig in contact met de beste schilders van Gouda. Vergelijk het werk van diverse schilders door reviews van andere klanten te lezen. Dat geeft jou een goed beeld van de schilder en zijn werk. Dat helpt je in jouw zoektocht om de beste schilder van Gouda te vinden!

Populaire diensten

Andere vakmensen in Gouda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt