Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Noordwijk

 • Timmerbedrijf vooijs
  Timmerbedrijf vooijs
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Timmerbedrijf Vooijs staat klaar voor al uw klussen binnen zowel buitenshuis. Van uitbouw, dakkapel, dakopbouw tot badkamers, keukens, vloeren en meubelwerk. Wij nemen gehele verbouwingen aan, zodat u niet hoeft te zoeken naar allerlei onderaannemers. Graag nemen wij contact met u op voor een afspraak om de klus op te nemen, zodat wij een passende offerte kunnen maken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Er zijn zeer netjes twee GGU 0069 dakramen van Velux met afwerking binnen en een muggenhor geplaatst. Snel contact met Jacob, goede communicatie, kwamen in het werk nog wat dingetjes tegen en die direct ook opgelost. Vooijs kan je er best bij hebben 🙏👍👋
  Kom in contact
 • Brizk Dienstverlening
  Brizk Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Brizk is een eenmans bedrijf wat werkzaam is in en rondom de bollenstreek. Met jaren ervaring in schoorstenen & luchtventilatie maakt brizk het juiste adres om u professioneel te woord te staan, en om u een helpende hand uit te steken. Ventilatie: Reinigen: Voor reinigingen maken wij gebruik van een speciale elektrische borsteltechniek. Om het los geborstelde vuil uit de kanalen te halen beschikken wij over een krachtige afzuigunit. Deze wordt op de luchtkanalen aangesloten en vangt al het stof op in een speciale stofzak. Na een reiniging regelen wij het ventilatiesysteem altijd opnieuw in. Zo weten we zeker dat u weer in een gezond en optimaal leefklimaat kan leven. Vervangen: Voor het vervangen van ventilatieboxen maken wij gebruik van één van de stilste ventilatieboxen die op de markt te verkrijgen is. Er wordt vakkundig gewerkt, en wij gebruiken professioneel gereedschap. Kijk op onze website voor meer info. Brizk beschikt over een binnenklimaat branchediploma. Zo weet u zeker dat een professional de werkzaamheden uitvoert. Schoorsteenvegen: Na het schoorsteenvegen krijgt u altijd een bewijs voor de verzekering van Brizk. Dit is tevens ook gelijk de factuur voor de dienstverlening. Wij werken met elektrisch roterende schoorsteenveeg stokken. Hiermee gaan wij van onderaf het kanaal in, en halen een veel groter percentage roet en creosoot weg dan wanneer er van bovenaf wordt geveegd. Wij kijken ernaar uit om u snel van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Brizk.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Snelle reactie en actie! Binnen 2 dagen kwam hij langs en was onze schoorsteen weer netjes schoon.
  Kom in contact
 • Loodgietersbedrijf Waterproef
  Loodgietersbedrijf Waterproef
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Hallo, Mijn naam is Michael Dom. Mijn bedrijf heet loodgietersbedrijf Waterproef. Het bestaat nu 10 jaar en zit zelf 22 jaar in het vak. Ben bij verschillende werkgevers en opdrachtgevers aktief geweest zoals, Denie,Kersten Retail,Hoogendoorn,van Nes,Nijsen koudetechniek,Van Wijk. Heb veel leiding gegeven over div projecten zoals de Bijenkorf Rotterdam,Primark Wuppertal,zink renovatie NH hotel in Gent,NH hotel Amsterdam Werkzaam geweest met het installeren van Sanitair,water,in het AMC Amsterdam,Lumc,Bloedbank,Artis,Nike Worldtrade center,verschillende hotels,utilliteits panden,kantoren. Mijn huidige klanten nu zijn;Golden Tulip Hotel noordwijk,vve 24,aannemersbedrijf Jv d AA in Wassenaar en vele particulieren Ben vroeger begonnen bij Piet van de Niet Katwijk,Jonker Wassenaar,Bemeco Hoofdorp Heb een Mts dioloma installatie techniek,certificaat van Nefit,Remeha specialist,VCA vol,ben al een jaar bezig voor service koelmonteur koudetechniek in Ede.Ik heb mijn theorie afgerond en hoop in april geslaagd te zijn. Ventilatie ook regelmatig gemaakt in woningen en ook in het groot bijv in div CBR's in Nederland Ik ben service monteur,CO gecertificeerd,leidinggevend,allround monteur Retail,renovatie,complete installatie Ik ben gespecialiseerd in het dakdekken,zinkwerken,cv installaties,complete installaties,warm en koud water,riool,sanitair,badkamers voor installeren en afmonteren,cv ketel plaatsing en onderhoud. In april hoop ik afgerond te zijn met mn opleiding F gassen 1,dan ben ik service monteur airco systemen. Dan ben ik ook inzetbaar om airco systemen,warmtepompen te plaatsen en te onderhouden. In het installeren en inregelen van Zone regelingen van Honeywell Evo Home systemen heb ik verschillende situaties ervaring. Denk aan het onafhankelijk verwarmen van 4 etages op vloerverwarming of verschillende ruimtes met radiatoren of gecombineerd met 2 weg kleppen en Evo Home knoppen,allemaal geen probleem en leuk om te monteren. Dakdekken is ook 1 van mijn specialisme ik heb m2 km daken geplakt en ook prachtig U vraagt zich af hoe kan het zoveel diciplines maar dat komt omdat ik nog ouderwets ben opgeleid,opgevoed en leergierig ben. Ik werk veilig en volgens de regels. Ik ben een monteur die een mooi goed werkend product afleverd en ben graag tot u dienst. Met vriendelijke groet Loodgietersbedrijf Waterproef.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Uitstekend. Reageert snel, komt de afspraak na, werkt snel en goed, een echte vakman, goede ideeën en oplossingen en ook nog vriendelijk. Een topper.
  Kom in contact
 • Glas- en Klusbedrijf 4G
  Glas- en Klusbedrijf 4G
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Glas- en Klusbedrijf 4G uit Katwijk Mijn leeftijd is 57 jaar. Ik heb al enige ervaring in het glas en klussen, Mijn specialiteiten zijn in de eerste plaats het plaatsen van alle soorten glas. De ervaring hier mee is vanaf mijn 18 jaar ben ik in het glas gegaan bij een glashandel sindsdien eigenlijk altijd glas geplaatst, Dus 39 jaar in het glas. In de loop der jaren natuurlijk ook het timmerwerk blijven doen waar ik eigenlijk voor geleerd heb. - HR++ Glas U waarde 1.2 - Inbraakwerend Glas - Spiegels en spiegelwanden - Serre beglazing - Beloopbaar Glas - Kozijn vervangen - Kozijn reparatie - Draairamen en deuren vervangen Alles A kwaliteit Indien nodig kan ik u goed advies geven voor het leveren en plaatsen alle soorten glas, vragen kan altijd. * Garantie 5 jaar op mijn werk * Garantie op isolatieglas 10 jaar fabrieksgarantie U betaald pas als u de opdracht geslaagd vind. indien anders afgesproken.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Aanrader
  Kom in contact
 • Haard&zo
  Haard&zo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Wie zijn wij en wat doen wij Haard&zo is een jong en professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in de haardenbranche, zowel in de verkoop als het installeren ervan. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van alles op het gebied van vuur, open haarden, open gashaarden, gesloten gashaarden, hoog rendement houtkachels, schouwen, plateau’s en alle voorkomende rookgasafvoeren, inclusief het renoveren van uw bestaande rookgaskanaal. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor diverse bijbehorende accessoires. Al onze haarden worden van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten gemaakt. Bij de gesloten vuren kiezen wij voor merken met hoge rendementen. Dit zorgt voor een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Dit kan een enorme besparing op uw stookkosten zijn. Ook kunnen wij voor u het boren van gaten, het stuc-, timmer-, metsel- en tegelwerk verzorgen. Doordat wij lage overheadkosten hebben, kunnen wij u hoge kwaliteit en grote kennis van de sector bieden tegen een scherpere prijs dan de concurrent. Haard&zo beperkt zich niet alleen tot het samenstellen van uw haard, maar voorzien wij ook u van alle bijbehorende praktische en professionele adviezen. Zoals het onderhoud aan uw haard en rookkanaal alsmede het gebruik van de juiste brandstof. Wij installeren zowel in nieuwbouw als bestaande situaties en komen graag de situatie bekijken om u van juiste adviezen te voorzien. Indien uw woning nog in aanbouw is, dan kunnen wij u ook van advies voorzien middels de bouwtekening(en). In elke woning is het mogelijk een gezellig vuurtje te creëren, is het niet met hout dan wel met gas. Wij plaatsen in een straal van 50 km rondom Leiden. Buiten de regio is natuurlijk bespreekbaar.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Snelle plaatsing van de houtkachel met rookkanaal. Aardige mannen en gaan netjes te werk. Zeer goede ervaring met ze. Zeer zeker een aanrader.
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Bulten
  Bouwbedrijf Bulten
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Heb je een Isolatiebedrijf, Timmerman, Tegelzetter nodig in Goes of omgeving? Bouwbedrijf Bulten kan je helpen met alle klussen die een Isolatiebedrijf, Timmerman, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Heel goed werk geleverd, denkt mee en afspraak is afspraak!
  Kom in contact
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85114 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Netjes en snel gewerkt Prima prijs kwaliteit verhouding
  Kom in contact
 • I.H. Dakwerken
  I.H. Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Noordwijk

  Sommige particulieren weten niet dat wij (vakmannen) een bedrag betalen voor de contactgegevens die wij krijgen, dit kan oplopen tot 40,00 euro per klant. Indien u geïnteresseerd bent in de diensten van ons bedrijf, gaat de voorkeur uit naar direct contact, dit kan via 06 - 83 67 31 zero seven.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Wij zijn zeer tevreden met Ivo! Hij heeft onze dakgoten vernieuwt. De communicatie verliep vlekkeloos, en wij zijn snel geholpen. Voor een volgende klus zullen wij zeker weer contact zoeken met i.h dakwerken. Echt een aanrader!
  Kom in contact
 • Flexibel Afbouw
  Flexibel Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Kwaliteit staat op nummer 1 binnen ons bedrijf. Graag komen wij langs om u woning weer tot een pracht plaatje temaken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Werkt voor een goede prijs, hij gaat pas weg als het echt af af is. Hij gaat nu ook onze badkamer renoveren! Erg tevrede.
  Kom in contact
 • D. Schlagwein Dakwerken
  D. Schlagwein Dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Dakdekker in Noordwijk

  Daan schlagwein dakwerken is een dakdekkersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en met 2 generatie kennis op het gebied van diverse dakwerken. Of het nou een pannen, bitumineuze of epdm daken zijn. Wij zorgen ervoor dat het binnen lekker droog blijft. Ook zinkwerk is bij D.Schlagwein een vak waar veel aandacht aan word besteed . goten ,dakkapellen, deklijsten, zijwangen pinakels, voor elke klus beschikbaar;) Met vriendelijke groet, Daan Schlagwein.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Noordwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 677 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Noordwijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Noordwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt