Vind glaszetters in Wassenaar

Op zoek naar glaszetters in Wassenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Wassenaar

 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Erg blij met deze aannemer. Het was allemaal zeer snel geregeld, met drie weken waren mijn ruiten van beide slaapkamers (19 m2 totaal) vervangen. Vriendelijke mannen, en behulpzaam mbt het aanvragen van isolatie subsidie. Tijdens de werkzaamheden wel een kleine schade opgelopen, maar dit was ook snel en zonder problemen opgelost. Aanrader!
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85386 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marco was precies op tijd en klaarde het klusje razendsnel en goed.
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Wij leveren maatwerk. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Voor een offerte komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Meer informatie is ook te vinden op onze website.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Glasraam vervangen met HR++. Zit er goed in, en vakkundige vakman die snelle service bood.
 • I.G. Service Westland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 23 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel een offerte ontvangen. Na acceptatie in overleg werkzaamheden gepland. Zorgvuldig oude ramen verwijdert en nieuw glas geplaatst. Werk is zorgvuldig en met zorg uitgevoerd. Keurig alles opgeruimd. Van harte aanbevolen
 • Klusbedrijf Glas&Zo
  Klusbedrijf Glas&Zo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Met meer dan 16 jaar ervaring als glaszetter richtte Sonny Manusama in 2011 het bedrijf op. Wij zijn werkzaam in de regio Zuid Holland ( Leiden, Katwijk, Den Haag etc) en in Zeeland (Vlissingen, Middelburg, Goes etc) en zijn door onze flexibele instelling bij diverse projecten inzetbaar. Alle offertes zullen op maat worden gemaakt en aan al uw verwachtingen voldoen; uw wens staat centraal. Tot op de dag van vandaag streven wij naar een snelle service voor een scherpe prijs!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top, goed werk geleverd en snel.
 • Schildersbedrijf Schreuder B.V.
  Schildersbedrijf Schreuder B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.45151 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Schildersbedrijf Schreuder heeft een opvallende ontwikkeling doorgemaakt. Noordwijker G.J. Schreuder is op 15 augustus 1994 in z�n eentje begonnen. Inmiddels is die eenmanszaak uitgegroeid tot een florerend bedrijf met negen personeelsleden. Een onderneming die volop aanzien geniet. Dat blijkt onder meer uit de nog steeds groeiende orderportefeuille.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Prima binnen schilderwerk geleverd, ik ben een tevreden klant!
 • Sven Bouw
  Sven Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7549 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Wij weten wat we doen!!! Kwaliteit gegarandeerd. Betaal alleen als het werk GOED is gedaan!!! We know what we are doing !!! Quality guarantee. Pay only if the work is done WELL!!!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Professioneel werk geleverd. En efficiënt gewerkt. Ik ben blij met hoe het verliep en met het resultaat.
 • MY Green Home V.O.F.
  MY Green Home V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Gespecialiseerd in het verwijderen van enkel glas en plaatsen van dubbel glas met een speciale freesmachine. In ons werkproces behouden wij zoveel mogelijk authentieke details.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  12 ruiten vervangen - mooi werk geleverd. Probleempje met de bestelling, maar netjes, snel en voor eigen rekening opgelost.
 • DRTX Bouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Wassenaar

  We are professional painters specializing in painting and coating work of various surfaces and structure from walls, wood, iron, plastic and other bases. For painting interiors and exteriors, we use exclusively quality colours from renowned brands and we also offer customers a choice of a suitable colour shade. We will be happy to help you with the choice of colours using current sampler book from which we let the approved colour mix. We are able to suggest the best solution and provide preliminary calculations based on our examination of premises. Our services also cover the preparation of the object which most often include renovations or an exchange of defective materials during the realization. Our painting ensures the high quality of our services for an affordable price and we will be glad if you contact us as well.

 • Marco van Noort Bouwkundige Werkzaamheden
  Marco van Noort Bouwkundige Werkzaamheden
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Glaszetter in Wassenaar

  Wie is Marco van Noort Bouwkundige Werkzaamheden Vader en zoon: Jan en Marco van Noort: Jan van Noort: al meer dan 40 jaar ervaring in de burger en utiliteitsbouw, als meester timmerman, uitvoerder en aannemer. Met zijn ruime blik en ervaring heeft hij altijd de juiste oplossing voor uw opdracht. Marco van Noort heeft als Bouwkundige nog andere capaciteiten, zo zijn bouwkundige tekeningen en een bouwvergunning regelen geen enkel probleem. Ook voor bouwkundig advies kunt u bij Marco van Noort terecht. Wij zijn allround actief in het burgerwerk. Hierin moet u denken aan kleine werkzaamheden, zoals het hangen van deuren, Inbraakpreventie, plaatsen van een keuken, plaatsen van HR++ Isolatie glas maar ook aan groot werk zoals het verbouwen van uw gehele woning of het uitbouwen ervan. Ook voor aluminium, kunststof en houten kozijnen kunt u bij ons terecht. In deze branche hebben wij meer dan 20 jaar ervaring. Wij hebben altijd advies op maat. Wij stellen hoge eisen aan de product die wij leveren. Dit vertaalt zich in een zorgvuldige keuze van materialen en selectie van leveranciers en onderaannemers met wie wij werken. Degelijkheid, betrouwbaarheid, vakman-schap en stijl zijn begrippen die kenmerkend zijn voor onze wijze van werken. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons hoog in het vaandel. Een persoonlijke benadering speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Heeft u bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan. Is een opdracht moeilijk realiseerbaar of blijkt het budget te krap? Wij adviseren u graag over passende alternatieven. Wij zijn u graag van dienst Marco van Noort Bouwkundige Werkzaamheden

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goede en bekwame vaklui. Daarnaast erg vriendelijk en open & eerlijke communicatie. Ik kan ze volledig aanbevelen!

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Wassenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 101 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Wassenaar

Andere vakmensen in Wassenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt