Vind glaszetters in Leidschendam

Op zoek naar glaszetters in Leidschendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Leidschendam

 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85382 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Mega snel en heel behulpzaam!
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Wij leveren maatwerk. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Voor een offerte komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Meer informatie is ook te vinden op onze website.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Aardige gasten, op tijd, goede prijs, betrouwbaar (en nee ik ben geen familie van ze).
 • I.G. Service Westland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 23 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Moest er even op wachten, maar het was het waard! Blij met mijn nieuwe HR++ glas met nieuwe glaslatten.
 • Pacoliny Dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5456 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  Pacoliny Dienstverlening kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Pacoliny Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Replaced my broken window and repaired the damage to the front of my house. Very knowledgeable and great at communicating.
 • Klusbedrijf Glas&Zo
  Klusbedrijf Glas&Zo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  Met meer dan 16 jaar ervaring als glaszetter richtte Sonny Manusama in 2011 het bedrijf op. Wij zijn werkzaam in de regio Zuid Holland ( Leiden, Katwijk, Den Haag etc) en in Zeeland (Vlissingen, Middelburg, Goes etc) en zijn door onze flexibele instelling bij diverse projecten inzetbaar. Alle offertes zullen op maat worden gemaakt en aan al uw verwachtingen voldoen; uw wens staat centraal. Tot op de dag van vandaag streven wij naar een snelle service voor een scherpe prijs!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top, goed werk geleverd en snel.
 • MY Green Home V.O.F.
  MY Green Home V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  Gespecialiseerd in het verwijderen van enkel glas en plaatsen van dubbel glas met een speciale freesmachine. In ons werkproces behouden wij zoveel mogelijk authentieke details.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  12 ruiten vervangen - mooi werk geleverd. Probleempje met de bestelling, maar netjes, snel en voor eigen rekening opgelost.
 • G.i.L. Glas in lood Delft
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  GLAS IN LOOD EN ISOLATIEGLAS Wij hebben al jaren ervaring in het restaureren van Uw glas in lood ramen. Ook nieuw glas in lood is geen probleem in diverse glas soorten en motieven. Glas in lood in isolatieglas. De panelen worden voorzien van een y kantlood waar door er geen licht spleten kunnen ontstaan naast het kader. U heeft de keus het lood te laten patineren voor een oude uitstraling. U ramen isoleren met Hr++ is bij ons ook in goede handen. Isolatieglas in diverse uitvoeringen. Hr Hr+ Hr++ met figuurglas of veiligheidsglas. Zijn de kozijnen niet volgens de normen passen wij deze ook voor U aan.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Alles netjes uitgevoerd. Ruud is een 'ouwe rot' in het vak. Hij heeft mijn G.I.L. gerestaureerd en in dubbelglas laten zetten. Allemaal heel netjes. Verder heeft hij 19 st. HR++ dubbelglas ramen & roosters erin gezet en oude schuiframen vastgezet. Ruud komt zijn afspraken na. Bedankt en het beste!
 • Schildersbedrijf Schreuder B.V.
  Schildersbedrijf Schreuder B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.45148 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  Schildersbedrijf Schreuder heeft een opvallende ontwikkeling doorgemaakt. Noordwijker G.J. Schreuder is op 15 augustus 1994 in z�n eentje begonnen. Inmiddels is die eenmanszaak uitgegroeid tot een florerend bedrijf met negen personeelsleden. Een onderneming die volop aanzien geniet. Dat blijkt onder meer uit de nog steeds groeiende orderportefeuille.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Offerte aangevraagd voor plaatsen dubbelglas en aansluitend schilderwerk kozijnen en rabatdelen. Vervolgens opdracht gegeven. Dubbel glas is geplaatst en nota daarvoor voldaan. Vervolgens wordt het schilderwerk niet opgepakt na meerdere verzoeken. Erg jammer. Vandaar geen positieve beoordeling!
 • John Vermolen
  John Vermolen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Leidschendam

  Wat leuk dat u op mijn bedrijf terecht bent gekomen. Ik ben John Vermolen, al 30 jaar onderhoudsman in hart en nieren. U kunt mij (en mijn samenwerkingspartners) inzetten voor veel gevarieerde werkzaamheden in-en om uw huis. Denk aan de volgende werkzaamheden: - Schilderwerk binnen en buiten - Latex spuiten - Glasvliezen - Renovatiewerkzaamheden - Sloopwerkzaamheden - Vloeren leggen - Timmer- en reparatiewerkzaamheden - Ophangen lampen, raambekleding, in elkaar zetten kasten etc. Mijn motto is een zeer tevreden klant, voor iedere klus, groot of klein. We vertrekken pas als u tevreden bent. Een juiste afstemming vooraf is hiervoor van belang. Daarom kom ik graag kosteloos bij u langs voor een goede uitleg en prijsopgave. Wij werken met kwaliteitsproducten, zoals verf van het merk Sikkens. Wij plakken bij binnenschilderwerk eerst alles netjes af en dekken de vloeren af. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat alles na afloop weer netjes opgeruimd en schoongemaakt is. Ik hoor graag van u! Met vriendelijke klusgroet, John Vermolen

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De klus is overeenkomstig de gemaakte afspraken uitgevoerd. John levert absoluut vakwerk. Wij zijn zeer tevreden en raden hem aan voor schilderwerk.
 • ArGlas

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Leidschendam

  ArGlas is een ambachtelijk bedrijf dat vanuit de hobby is ontstaan. De belangrijkste drijfveer van de onderneming is het behoud van de historisch uitstraling van gebouwen, door met respect om te gaan met het aanwezige glas-in-lood. ArGlas maakt en repareert glas-in-lood ramen, voor binnen en buiten en is gespecialiseerd in het plaatsen van glas-in-lood in dubbel glas. Zo wordt het klassieke karakter van een woning, winkel of monument behouden, terwijl het dubbelglas zorgt voor temperatuur- en geluidsisolatie. Bij het plaatsen in dubbel glas wordt het glas-in-lood vaak opnieuw in lood gezet, waarbij het nieuwe lood een oude "look" kan krijgen. Wanneer bij het plaatsen van dubbel glas ook de maten van de ramen wijzigen, wordt het glas-in-lood op die maten aangepast.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 76 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Leidschendam

Andere vakmensen in Leidschendam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt