Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Leidschendam

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555128 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prima vakman, netjes en aardig, heeft kennis van zaken. Communicatie verliep snel en goed. Jay heeft mijn raam gemaakt, er was een onderdeel nodig. Afspraak met andere klant kunnen verzetten, zodat hij het onderdeel kon halen en diezelfde dag nog kon monteren. Nog wat goede tips over onderhoud gekregen ook. Duidelijke afspraken rond de rekening, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Contact via google!!! www.sobelservices Timmerman Den haag, deuren specialists www.sobelservices

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vakmannen die perfect werk afleveren! Alles keurig schoon achtergelaten en ondanks dat het iets tegenzat de klus afgemaakt. Echte aanrader.
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7553 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  THR is een goeie gast. Heeft de klus goed uitgevoerd.
 • Frank Van Der Rol Klus & Onderhoudsbedrijf
  Frank Van Der Rol Klus & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Soms heb je van die klussen die te groot zijn om zonder vakkundige hulp te realiseren. Frank van der Rol allround onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in renovatie en verbouw aan woningen, winkels en kantoren. Vakkundige onderhoud in Den Haag en omgeving, voor onder andere badkamer- keuken- toiletrenovatie, loodgieterswerk, wandafwerking, elektrische aansluitingen en binnenschilderwerk.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Frank van der Rol heeft het probleem vakkundig opgelost.
 • DRS Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Hallo mijn naam is Darren. Ik ben een timmerman gespecialiseerd in: • Renovatie werkzaamheden • Houtrot reparatie • Plaatsen, vervangen en afstellen van ramen en deuren Met dertig jaar ervaring in de bouw heb ik naast het timmervak meerdere vakken op professioneel niveau uitgevoerd, waaronder meer dan tien jaar als beroepsschilder. In 2008 startte ik mijn timmerbedrijf waarbij ik me heb kunnen specialiseren in renovatie, het liefst met klussen die ik vervolgens ook nog volledig afgeschilderd oplever.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Door omstandigheden opdracht geannuleerd
 • Flexibel Afbouw
  Flexibel Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Kwaliteit staat op nummer 1 binnen ons bedrijf. Graag komen wij langs om u woning weer tot een pracht plaatje temaken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Werkt voor een goede prijs, hij gaat pas weg als het echt af af is. Hij gaat nu ook onze badkamer renoveren! Erg tevrede.
 • HBH Klussen
  HBH Klussen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Over ons: Wij zijn HBH KLUSSEN, uw betrouwbare partner in reparatie en onderhoud. Verbouwen blijft altijd spannend en is een kwestie van vertrouwen. Alles draait om duidelijkheid en nauwkeurigheid, en moet worden uitgevoerd door de juiste vakmannen. Wij van HBH KLUSSEN kunnen u dit bieden. U krijgt van ons een complete offerte en een aanspreekpunt tijdens en na de verbouwing van het project. Werkgebied: Wij werken in Den Haag en omgeving

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Zeer behulpzaam en vakbekwaam. We hebben HBH ingehuurd om onze deuren te vervangen. Ze zijn langsgekomen om in te meten en hebben ons gelijk adviezen gegeven wat er gedaan moest worden. Goed en helder gecommuniceerd en kwamen de afspraken na. Alles is heel goed geïnstalleerd en super netjes afgewerkt.
 • P glass service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Een gebroken ruit kome wij vervangen. Maar ook als u isolatieglas wilt laten plaatsen, de professionele glaszetter uit Den Haag Wij werken flexibel en efficiënt voor alle glasprojecten

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijne kerel, goed werk, scherpe prijs. Aanbeveling!
 • Mr. Handyman
  Mr. Handyman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  .

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ik schrijf niet gauw reviews. Maar mij viel zijn eerlijkheid en flexibiliteit op. Idem voor communicatie. Werk was verder gewoon goed uitgevoerd.
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Kozijnspecialist in Leidschendam

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Wij leveren maatwerk. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Voor een offerte komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Meer informatie is ook te vinden op onze website.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed werk geleverd !

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 875 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Leidschendam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Leidschendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt