Vind stukadoors uit Leidschendam

Op zoek naar stukadoors uit Leidschendam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Leidschendam

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65305 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super snelle service! In ochtend om 730 begonnen en om 10:30 klaar! Zondag afgesproken en dinsdag al klaar. Helemaal fijn!
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9568 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top gasten. Goede prijs en kwaliteit verhouding.
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5572 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Stukadoor

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Betrouwbaar en vriendelijk. Doet precies wat er afgesproken wordt, muren zien er super uit!
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75277 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede prijskwaliteit verhouding. Dag 1 kwamen ze stukloper neerleggen en voorstrijken (dat was super snel klaar) en daarna kwamen we erachter dat in 1 kamer er behang op de muur zat wat er heel makkelijk vanaf kwam, dus dat moest eraf. Daardoor moest het nog een keer voorgestreken worden maar dat was geen probleem! Tweede dag is alles in 1 keer gestuct, dus dat is snel. Bij het nalopen nog wat plekjes laten bijwerken (bijv. achter de verwarmingsbuizen was overgeslagen). 1 muur is een beetje bol aan de onderkant (te dik gestuct), maar verder alles heel netjes. Wij zijn tevreden.
 • Gulmercan
  Gulmercan
  Beoordeling: 4.7 van 54.75163 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Welkom op Stukadoors B.V Gulmercan Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de bouw! Hoe werken wij graag? Duidelijke prijzen, Altijd op afspraken, Rechte wanden & plafonds en Ervarende stukadoors . Wij werken graag met u voor de beste kwalitijd en voor de beste resultaat. Onze werkzaamheden zijn: -Gipsplaat werkzaamheid plafond verlaagd en isolatie,Koofmaken,plafond plaatsen,Stukadoor,Schilder,Timmerwerk, Sloop werk. Voor meer info kunt u met ons contact opnemen.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Aanpakkers, werken snel, hard, schoon, netjes maar zeker ook secuur. Heel blij met het gipsplaat maar ook strakke stucwerk op zowel plafonds als muren. Zeker een aanrader het werk, prijs,Communicatie is gewoon ook prima.Het is een familiebedrijf en ze zijn ook eerlijk als iets niet kan of lukt. Ze zijn echt super vriendelijke en belegde vakmannenDenken met je mee en leveren mooi werk af. Zeker een aanrader. 120m2 binnen 1 dag echt heel top werk ingeleverd het ziet er echt heel strak en netjes uit.Na 7 dagen heb ik hun nog een stucwerk voor hun en ook een schielderwerk die van 450m2 ze zeggen dat ze binnen 3 dagen klaar zijn met schielderwerk.
 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45191 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle reactie, en de volgende dag stond er al iemand op de stoep. Klus is goed verlopen
 • KlussenbedrijfBirol58
  KlussenbedrijfBirol58
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Welkom bij Birol58 Klussenbedrijf Nederland, Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovtie& stukadoorsbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Birol58 klussenbedrijf levert vakkundig Timmer/tegel/schilder/ stucwerk, met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk, Goed stucwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Birol58 Klussenbedrijf staan voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. U kunt ons altijd inschakelen voor al uw Renovatie/Verbouweningen en stukadoors klussen en voor advies. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Birol voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede Vakman/Timmerman/tegelzetter/schilder stukadoor in Nederland, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Timmerman/Tegelzetter/Schilder /stukadoor /Vakman.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ik had met spoed een stucadoor nodig voor 2 dakkapellen. Hierin is de keuze gevallen op Klussenbedrijf Birol. Contact verliep soepel en snel. Het stucwerk aan mijn dakkapellen is zeer netjes en vakkundig gedaan.
 • AM Onderhoudsbedrijf
  AM Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Mijn naam is Abdel en ik ben de eigenaar van AM Onderhoudsbedrijf. Na veel ervaring te hebben opgedaan ben ik voor mezelf begonnen. U kunt bij mij terecht voor: - Stucwerk. - Schilderwerk. - Behangen. Via Werkspot wil ik graag mijn klantenbestand uitbreiden met tevreden klanten. Lees vooral de review van mijn eerst uitgevoerde opdracht via Werkspot. Als u interesse heeft kom ik graag met u in contact om kennis te maken en een gerichte offerte.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vriendelijk, vlot en nog goed ook. Prima dus.
 • StuTeg
  StuTeg
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Kleinschalig stukadoors (en aannemers)bedrijf gevestigd in Den Haag. Na jaren in de leer bij mijn vader ben ik 7 jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Alle soorten werkzaamheden zijn bespreekbaar (stucwerk, tegelwerk, wanden plaatsen, sierpleister, beton cire etc)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vriendelijk en behulpzaam, maar bovenal professioneel en stucwerk van topkwaliteit! Michel levert strak werk en doet alles precies zoals afgesproken. Zeker een aanrader!
 • Yesildere
  Yesildere
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Ik doe al acht jaar stukadoorswerk. Ik heb ervaring in dit vak. We pleisteren alle huizen doordeweeks en in het weekend. Ik kan extra mensen inschakelen afhankelijk van de hoeveelheid werk.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wij waren met spoed opzoek naar een stucadoor voor onze woning. Yesildere heeft ons hiervoor benaderd en kon direct beginnen. Voor onze eerste etage de muren laten stucen met in totaal een m2 van 74. Ik was hier super tevreden mee alle muren zien er super strak uit! Hierna meteen een vervolg afspraak laten maken voor de begaande grond. Met een m2 van meer dan 120m2 voor de muren en plafond. Yesildere is hier nogmaals voor gekomen weer op tijd en weer kwalitatief werk geleverd. De muren en plafond zijn er zo strak uit. Onze oude woning lijkt nu op een nieuwbouw! Zeer professioneel gewerkt en gaan niet weg tot je tevreden bent en alle muren en plafond strak zijn. 100% aan te raden!!!

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1321 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Leidschendam

Informatie over stukadoors uit Leidschendam

Om de zoveel tijd een frisse laag stucwerk op je muren en plafond is nooit weggegooid. Stucen is een lastige klus en kost voor de onervaren klusser veel tijd. Het is daarom aan te raden een professionele stukadoor uit de regio Leidschendam-Voorburg in te huren. een echte vakman die zijn kennis en kunde inzet om jouw woning weer strak af te leveren. Wij bij Werkspot hebben voor jou een grote lijst opgesteld met echte professionals, zowel uit de stad als uit de omliggende streken in Zuid-Holland. Wij koppelen je graag aan de stukadoor die past bij jouw stuc-klus.

Onze stukadoors uit Leidschendam

Heeft je huis in Leidschendam-Voorburg nieuw stucwerk nodig? Van kleine beschadigingen pleisteren tot het stucen van een complete woning, wij hebben de juiste vakman voor je klus. Wanneer je een professionele stukadoor inzet om je huis een opfrisbeurt te geven, dan reken je ook op een goed resultaat. Huur via Werkspot een vakman uit Leidschendam-Voorburg in en je kunt een dergelijk resultaat verwachten. We werken met deskundige partijen uit de regio, zowel zelfstandige stukadoors als grote stukadoorsbedrijven. Doordat ze uit de buurt komen, zijn ze snel bij je thuis. Bovendien rekenen ze minimale voorrijkosten, wat weer scheelt in de eindafrekening. Ook hebben deze klussers hun naam in de omgeving hoog te houden. Alleen maar voordelen dus. Geef je stucwerk daarom met een gerust hart uit handen en ga voor een stukadoor uit Leidschendam-Voorburg of omstreken.

Kwaliteit gegarandeerd met onze stukadoors uit Leidschendam-Voorburg

Ga er maar niet vanuit dat Werkspot je aan de eerste de beste stukadoor koppelt. Wij werken namelijk alleen met stukadoors die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Uiteraard staan alle aangesloten stukadoors ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben deze vaklui een goed dekkende verzekering. De meeste van hen beschikken overigens ook over interessante certificaten en keurmerken.

Wil je hier meer over weten? Je kunt ze hier altijd rechtstreeks naar vragen. Hoe wij er zeker van zijn dat de kwaliteit optimaal blijft? Dankzij ons reviewsysteem. Hier kunnen klanten een uitgebreide beoordeling geven over de kwaliteit en manier van samenwerken. Is het niet ok? Dan duiken we er meteen op. Op deze manier weten we zeker dat er altijd hoogstaand werk geleverd wordt.

Zet een stukadoor uit Leidschendam in voor verschillende klussen

Heb je niet alleen een stukadoor nodig, maar ook een schilder, tegelzetter of behanger? Dat kan, maar vraag dit even na bij de stukadoor waar jouw oog op is gevallen. Vaak zijn onze vakmannen uit Leidschendam-Voorburg in meerdere diensten gespecialiseerd. Van spuitwerk tot decoratief stucwerk, het kan allemaal. Voordat de stukadoors aan je klus beginnen, komen ze eerst langs voor een kennismakingsgesprek en het creëren van een plan van aanpak. Ben je tevreden met de ideeën? Dan beginnen ze zo snel mogelijk, zodat jij binnen korte tijd in een prachtig afgewerkt huis zit.

Je huis in Leidschendam door een Werkspot stukadoor laten opknappen?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Leidschendam-Voorburg, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Leidschendam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt