Vind stukadoors uit Leidschendam

Op zoek naar stukadoors uit Leidschendam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Leidschendam

 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75327 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heren hebben zeer snel gewerkt. Binnen een dag alles voor elkaar. Tevens oog voor detail. Bedankt!
  Kom in contact
 • YK Spuit-Stucadoorsbedrijf
  YK Spuit-Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Over ons YKspuitstucadoors is een jong en dynamisch bedrijf dat inmiddels 15 jaar actief is in de schilders-spuit en vooral stucadoosbedrijf. Wij onderscheiden onszelf door professioneel vakmanschap met een ambitie al onze projecten perfect af te leveren. Of het nou gaat om kleine of grote projecten, voor bedrijven of particulieren, wij staan garant voor professionaliteit. Mede door onze ruime ervaring zijn wij in staat goed met u mee te denken en op het gebied een professioneel en deskundig advies geven die aan uw persoonlijke wensen tegemoet komen. Onze team bestaat uit professionals, die allemaal gedreven en ruime ervaring hebben. Zij zorgen er mede voor dat onze bedrijf groeit uit tot een begrip in deze branche. Wanneer u ons op korte termijn nodig heeft, twijfel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Naast dat we ons flexibel inzetten in onze werkzaamheden, zijn we ook flexibel in onze beschikbaarheid. Onze prijzen zijn gerust concurrerend te noemen. Tevens weet u bij YKspuitstucadoors al vooraf waar u aan toe bent en dat voorkomt onaangename verrassingen. Ons werk is uw visitekaartje en u bent ons visitekaartje. Vandaar dat het voor ons ook van uiterste belang is dat wij professioneel werk afleveren. Echter is dit niet onze grootste motivatie. Wij zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Het stucen is snel en heel netjes gedaan, ben echt heel blij met het resultaat! Zou Kaya & team zeker aanraden :)
  Kom in contact
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65115 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Stukadoor

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Aardige gasten. Taalbarriere is niet optimaal, zeker niet als je een verzoek hebt waarbij je vraagt of een kast kan blijven staan, dat bevestigd wordt en bij de afgesproken datum van stucen er gezegd wordt dat die toch weg moet. Uiteindelijk nieuwe datum af moeten spreken. Stucwerk is prima maar niet geweldig. Ook over hout heen gestuct wat gelijk is gaan scheuren. Redelijk prijs.
  Kom in contact
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95129 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heel snel geholpen en netjes gedaan wat er moest gebeuren!
  Kom in contact
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75283 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Een nieuwbouw woning stucen is niet ingewikkeld. Ons jaren 50 huis met sierlijsten en gebroken muur daarentegen was best een uitdagende maar Nazif en zn collega hebben het werkelijk super strak afgewerkt. Communicatie verliep vlot, kwam de volgende dag kijken en de dag daarop begonnen. Werken hard voor een scherpe prijs. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
  Kom in contact
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65354 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Binnen een paar dagen gestart met de klus, en ondanks een kleine taalbarrière heeft dit geen invloed gehad op de uitvoering van onze klus. Wat zijn wij dankbaar voor dit geweldige resultaat die zij binnen een paar uur hebben gerealiseerd.
  Kom in contact
 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45266 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Overloop 1ste verdieping,muren behangklaar maken. Niet veel vierkante meters,alles netjes gemaakt. Zelf gezorgd voor aftapen van kozijnen en vloer met stucloper gelegd,evenals de trap met doeken afgedekt zodat de stukadoor ook makkelijk kon werken. Fijne communicatie,meedenken en snel uitgevoerd. Goede prijs overeengekomen.
  Kom in contact
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85206 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Communicatie was goed en de klus ging ook goed.
  Kom in contact
 • JC totaal onderhoud!
  JC totaal onderhoud!
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Stukadoor in Leidschendam

  Verbouwing aan uw; Interieur Keukens plaatsen Meubel op maat 3D tekening maken

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Super werk afgeleverd en snel gedaan. Goede communicatie en advies. Erg blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • PSD Isolatie Werken
  PSD Isolatie Werken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Leidschendam

  Gespecialiseerd in het isoleren van kruipruimtes en spouwmuren.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Super goed werk geleverd. Hij komt afspraken na, vriendelijk en leuk bedrijf. Geeft goed advies en maakt gebruik van kwalitatief materiaal. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1728 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Leidschendam

Informatie over stukadoors uit Leidschendam

Onze stukadoors uit Leidschendam
Kwaliteit gegarandeerd met onze stukadoors uit Leidschendam-Voorburg
Zet een stukadoor uit Leidschendam in voor verschillende klussen
Je huis in Leidschendam door een Werkspot stukadoor laten opknappen?

Andere vakmensen in Leidschendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt