Stukadoor Delft gezocht?

Woon jij in de historische binnenstad van Delft en ga jij je woning renoveren? Of krijg je binnenkort de sleutel van jouw nieuwbouwwoning in Nieuw-Delft, de Wippolder of Schieweg? Dan overweeg jij misschien wel om een stukadoor uit Delft in te schakelen voor mooie, strakke muren. Of je nu gaat voor een industrieel, landelijk of modern karakter. Op Werkspot kom je in contact met de juiste stukadoor voor jouw klus.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Delft

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65305 reviews
  Stukadoor in Delft

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super snelle service! In ochtend om 730 begonnen en om 10:30 klaar! Zondag afgesproken en dinsdag al klaar. Helemaal fijn!
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9568 reviews
  Stukadoor in Delft

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top gasten. Goede prijs en kwaliteit verhouding.
 • Gulmercan
  Gulmercan
  Beoordeling: 4.7 van 54.75163 reviews
  Stukadoor in Delft

  Welkom op Stukadoors B.V Gulmercan Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de bouw! Hoe werken wij graag? Duidelijke prijzen, Altijd op afspraken, Rechte wanden & plafonds en Ervarende stukadoors . Wij werken graag met u voor de beste kwalitijd en voor de beste resultaat. Onze werkzaamheden zijn: -Gipsplaat werkzaamheid plafond verlaagd en isolatie,Koofmaken,plafond plaatsen,Stukadoor,Schilder,Timmerwerk, Sloop werk. Voor meer info kunt u met ons contact opnemen.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Aanpakkers, werken snel, hard, schoon, netjes maar zeker ook secuur. Heel blij met het gipsplaat maar ook strakke stucwerk op zowel plafonds als muren. Zeker een aanrader het werk, prijs,Communicatie is gewoon ook prima.Het is een familiebedrijf en ze zijn ook eerlijk als iets niet kan of lukt. Ze zijn echt super vriendelijke en belegde vakmannenDenken met je mee en leveren mooi werk af. Zeker een aanrader. 120m2 binnen 1 dag echt heel top werk ingeleverd het ziet er echt heel strak en netjes uit.Na 7 dagen heb ik hun nog een stucwerk voor hun en ook een schielderwerk die van 450m2 ze zeggen dat ze binnen 3 dagen klaar zijn met schielderwerk.
 • Bulit Bouwbedrijf
  Bulit Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95167 reviews
  Stukadoor in Delft

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Als het werkoppervlak groter is dan 250m2. Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 17,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 18,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 14,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 15,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister)€ 25 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 15,00 p/m2 (wanden) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Dit is een echte vakman met goede adviezen om na de klus de werkomgeving weer woon-klaar te maken. Met minimale inspanning de schoonmaak na afloop voltooid omdat op wat gruis op een paar plekken na alles was opgeruimd. Geweldige werkopvatting en komt de afspraken na.
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5572 reviews
  Stukadoor in Delft

  Stukadoor

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Betrouwbaar en vriendelijk. Doet precies wat er afgesproken wordt, muren zien er super uit!
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75243 reviews
  Stukadoor in Delft

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Bedankt, netjes!
 • IBO Klusbedrijf
  IBO Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75127 reviews
  Stukadoor in Delft

  Beste Opdrachtgever, IBO Klusbedrijf is een vakkundig bedrijf. Wij werken snel en netjes en tegen een redelijke prijs. Voor al uw schilderwerk , stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Met vriendelijke groet, IBO Klusbedrijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden over IBO! Hij kon snel aan de slag en heeft voor een mooie prijs een goed resultaat afgeleverd. Meedenkend en efficiënt!
 • EAJ Bouwmaster
  EAJ Bouwmaster
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Stukadoor in Delft

  EAJ Bouwmaster Ik ben een zelfstandige ondernemer die als hoofdberoep timmerman is tevens strak kan stuce en schilderen/tegelen .Ik werk zeer nauwkeurig met als doel een glimlach op het gezicht van mijn klanten achter te laten. * Alleen reageren indien u serieus bent aangezien wij commissie moeten afdragen om contact te krijgen met de klant .

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle reactie en goed werk afgeleverd. Een aanrader.
 • Nadev Bouw
  Nadev Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Stukadoor in Delft

  LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor Nadev Bouw *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel. * Minimaal 5 jaar garantie op het stucwerk!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede communicatie omtrent de gevraagde werkzaamheden. Nadev heeft bij ons 40m2 plafond gestucd en we zijn erg tevreden over het resultaat! Na de werkzaamheden alles opgeruimd achter achterlaten. Wanneer ik nog eens werkzaamheden nodig hebt zal ik zeker weer contact met hem opnemen.
 • Afwerkingsbedrijf Rene van der steen
  Afwerkingsbedrijf Rene van der steen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stukadoor in Delft

  kan je helpen met je Stukadoor klus in Rijswijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vandaag Rene op bezoek gehad in Barendrecht. Keuken en twee toiletten door Rene laten stucen. Rene is een vriendelijke en vrolijke kerel en, nog belangrijker, een zeer ervaren stucadoor. Een echt vakman die plezier en passie heeft voor zijn werk. Rene levert zeer goed werk af, verder helemaal niets op aan te merken. Alles is strak gestuced :-) Voor toekomstig stucwerk schakel ik Rene zeker weer in.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Delft, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1029 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Delft

Stukadoor Delft kosten

Het stucen van je wanden of plafonds doet vaak meer voor je interieur dan je wellicht denkt. Zo geef je met beton ciré je woning een industrieel karakter en met het juiste pastroon en kleur geef je met sierpleister je woning een gezellige en warme sfeer. Welk soort stuc je kiest is afhankelijk van jouw wensen én budget. De prijs tussen de verschillende soorten stuc loopt flink uiteen. Sommige stuc kost wel € 100,- per vierkante meter, maar in de meeste gevallen kun je rekenen op een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Tenminste als je de stukadoor uit Delft een wand of plafond binnen laat stucen. Voor stucwerk buiten betaal je gemiddeld € 25,- tot € 75,- per vierkante meter. Het prijsverschil is vooral te verklaren door weersinvloeden en het eventueel huren van een steiger om ook op grote hoogte te kunnen stucen.

Wil jij een prijsvoorstel op maat? Op Werkspot kom je in contact met de stukadoor uit Delft van jouw keuze.

Stukadoorsbedrijf Delft of zzp'er?

In jouw zoektocht naar een stukadoor uit Delft valt het je misschien op dat je kunt kiezen voor een stukadoorsbedrijf of voor een eenpitter. Bij een zzp'er betaal je vaak een iets lager tarief, maar kan het voorkomen dat je iets langer moet wachten, omdat de professional nog andere klussen op de planning heeft staan. Bij een stukadoorsbedrijf werken meerdere stukadoors uit Delft en dit kan ervoor zorgen dat de vakmensen eerder bij jouw thuis aan de slag kunnen.

Daarnaast werken bij een stukadoorsbedrijf vaak ook professionals met een andere discipline, zoals een schilder. Hierdoor kun je de totale klus meteen aan één organisatie uitbesteden. Overigens is dit niet altijd nodig. Bij veel soorten stuc kun je de stuc meteen in een bepaalde kleur op de muur laten aanbrengen. Dit scheelt een verfbeurt, maar zorgt er ook voor dat je stuc minder beschermd is. Of dit een slimme keuze is binnen jouw huishouden kun je navragen bij de stukadoor uit Delft.

Stukadoor Delft vind je op Werkspot

Op Werkspot kom je in contact met de beste stukadoors uit Delft. Alle professionals zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de benodigde verzekeringen. Ben je benieuwd naar eerder werk van de stukadoor uit Delft? Dankzij de handige reviews van eerdere klanten kun je met een gerust hart een goede keuze maken. Wij monitoren de reviews en ondernemen actie als we zien dat een bepaalde stukadoor uit Delft veel negatieve reviews ontvangt.

Voor een prijsvoorstel op maat is het aan te raden om een duidelijke omschrijving van de klus toe te voegen. Geef bijvoorbeeld aan om welke ruimte het gaat, hoeveel vierkante meter de stukadoor moet stucen, welk soort stuc je wilt en of er bijzonderheden zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine nisjes of beschadigde muren. Het toevoegen van foto's is altijd een goed idee. Zo krijgt de stukadoor uit Delft meteen een goed beeld van de situatie op locatie.

Andere vakmensen in Delft

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt