Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors uit Delft

Op zoek naar stukadoors uit Delft? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Delft

 • nazif services

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mijn ervaring is zeer goed. Reageert snel, vriendelijk en een goed en strak plafond. De klus was gauw klaar en ben erg tevreden! Volgende klus gaat ook naar Nazif services
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.3 van 54.35242 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik had snel een stucadoor nodig. Suzi reageerde snel en kon ondanks de drukke bezetting toch binnen enkele dagen komen. Of hij naast de 90 m2 wanden dan ook maar meteen de 39 m2 plafond wilde meestucen. Dit was geen probleem voor Suzi. Met 3 man sterk zijn ze op donderdagochtend om 8:30 uur begonnen en waren savonds om 19:30 uur helemaal klaar. Het eindresultaat mag er echt wezen. Alle gemaakte afspraken is hij netjes nagekomen.
 • Bulit Bouwbedrijf

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 13,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 14,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 10,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 11,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister): € 16,50 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant --Spachtelputz (sierpleister): € 16,50 p/m2 (plafond) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 10,00 p/m2 (wanden) --Spachtelputz (sierpleister): € 10,00 p/m2 (plafond) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima vakman, komt afspraken op tijd na en levert mooi en schoon werk af.
 • Randstad Klussenbedrijf

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews

  U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact op met de Randstad Klussenbedrijf. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Onze benedenverdieping is volledig gestuct. Ayden en zijn personeel hebben keihard gewerkt om dit in 1 dag af te krijgen. Het resultaat is geweldig. Het ziet er heel strak uit. De communicatie verliep ook uitstekend vanaf het allereerste begin. Ik kan dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.
 • OVCAN

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heeft snel gereageerd, dezelfde dag nog een afspraak gemaakt om te komen kijken en de de volgende dag begonnen en de klus afgemaakt.
 • Atom klussenbedrijf

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.9 van 54.95162 reviews

  Wij zitten meer als 30 jaar in het vak en we zijn een familiebedrijf. We doen alle soorten stuckwerk en we sausen ook op ons eigen werk en geven u ook uiteraard garantie op ons werk. Wat is stucwerk nou eigenlijk? Stucwerk is een methode waarmee muren voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk. Varianten stucwerk Bij stucwerk kennen we een hele hoop varianten. De twee hoofdvarianten stucwerk zijn glad stucwerk of stucwerk met een structuur. Glad stucwerk dient aangebracht te worden voordat begonnen kan worden met het versieren, schilderen of het behangen van muren. Van belang is dan natuurlijk dat de muren egaal en glad zijn. Een andere optie is om stucwerk met een structuur aan te brengen, ook wel sierpleister genoemd. Stucwerk met een structuur heeft voor een decoratieve functie. Behangklaar stucen De sleutel tot een goede en langdurige wandbekleding. Kies voor behangklaar stucen als je muren behangen moeten worden. Voordat er begonnen kan worden met het behangen is het van belang dat alle oneffenheden en gaatjes worden weggewerkt. Om hiervoor te zorgen is behangklaar stucen de beste optie. Bij behangklaar stucen worden de muren egaal gemaakt zodat er gestart kan worden met het behangen van de muren. Behangklaar stucwerk is goedkoper dan sausklaar stucwerk, dit komt doordat de muren iets minder glad worden gemaakt. Dat scheelt tijd en werk voor de stukadoor. Sausklaar stucen Niet alle muren zijn geschikt om direct te gaan schilderen. Voor een mooi eindresultaat dienen de muren egaal te zijn. Van belang is dan natuurlijk dat oneffenheden weggewerkt worden. Voordat er een likje verf kan worden aangebracht wil je natuurlijk wel dat het er superstrak uitziet. Sierpleister Bij sierpleister draait het vooral om de structuur dat voor een fraaie en decoratieve look zorgt. Een groot voordeel van sierpleister is dat er vaak gekozen kan worden om het in kleur aan te brengen. Ook zijn er verschillende structuren waaruit gekozen kan worden, structuren zoals: fijn, middel en grof. Sierpleister is een goede keuze als je op zoek bent naar iets wat kras en stootvast is, het is namelijk een van de sterkste afwerkingsvormen. Sierpleister is een verzamelnaam. De meest bekende sierpleister varianten zijn: Spachtelputz , Rustiekputz en Granol. Spachtelputz stucwerk De meest gekozen sierpleister is spachtelputz, een sierpleister met een redelijk grove structuur. Spachtelputz is stootvast en kent een fijne tot grove korrelstructuur. Rustiekputz stucwerk Rustiekputz is een sierpleister met een grovere korrelstructuur dan spachtelputz. Deze variant is bekend door de kleine groeven. Granol stucwerk (structuurputz) Granol is te vergelijken met rustiekputz. Dit patroon is alleen een stuk grover en is tevens de meest grove sierpleister.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Al een hele tijd gelede hebben wij atom aangenomen om bij ons 65m2 tekomen stucen. Afgelope maandag 24/3 was het zo ver. De muren zien er super netjes uit, ook de randen en achter de trap waar wij ons druk over maakte zijn super netjes afgewerkt! En tot onze verbazing waren ze ook heel vlug weer klaar 3/4 uur. Ze hebben ze alles netjes achtergelaten en de nazorg is ook super geregeld. Top communicatie en deskundig advies! Wij raden hen aan (mijn vader is ook enthousiast en zal ook een afspraak maken in de toekomst) Atom bedankt!
 • Gulmercan

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.4 van 54.4557 reviews

  Welkom bij het bedrijf Gulmercan, Ik ben Ismael eigenaar van Gulmercan ik ben sinds september voor mezelf begonnen. Maar heb inmiddels al meer dan 5 jaar ervaring in de bouw. Mijn werkzaamheden zijn - Stukadoor werkzaamheden, Schilderwerkzaamhededen Spuiten of rol werkzaamheden timmerwerkzaamheden. Mocht u behoefte hebben aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op via Werkspot.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ismael en zijn team hebben binnen twee dagen met spoed ons huis opgeknapt. Alle muren en plafonds zijn weer helemaal strak. De Nederlandse taal vormt soms een barrière, maar dat valt in het niet vergeleken bij het vakmanschap. Veel dank, Ismael!
 • Ero Onderhoud

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews

  Wij hebben veel ervaring onze kwaliteit is onze garantie en wij houden onze klanten altijd tevreden!

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Ero Onderhoud heeft voor mij 2 gipsplaten plafonds geplaatst compleet met isolatie. Ook hebben ze ongeveer 170m2 wanden + plafonds gestuct, en een klein beetje elektra werk gedaan. Ik ben ongelooflijk blij met het eindresultaat, en kijk ernaar uit om ze weer te gebruiken.
 • Zuiderwijk Stukadoors

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.2 van 54.2513 reviews

  Zuiderwijk Stukadoors is een startend stucbedrijf in Delft en omstreken (Z-H). Ervaren in alle voorkomende stuc en pleisterwerken. Gediplomeerd en gecertificeerd door TraubStuc en Brander. Matriaal: Knauf,Brander, Gyproc,ARDEX en Speedline

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Aardige gasten die uitstekend werk leveren.
 • BARESKO

  Stukadoor in Delft

  Beoordeling: 4.7 van 54.75102 reviews

  Wij zijn een bedrijf die genoeg ervaring heeft in het bouwsectoren wij hebben ruim 20jaar ervaring wij bieden goede werk voor mooie prijzen neem gerust contact met ons op voor verdere info wij zijn inzetbaar in heel Nederland u kunt ons 100% vertrouwen kijk naar onze fotos die zeggen veel over onze werk. Wat we kunnen leveren als werk voor u fotos zeggen best veel over onze werek. Wij geven 3 Jaar Garantie op onze stukwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  We hadden last minute een stucadoor nodig een BARESKO kon dezelfde week nog beginnen. Ze hebben goed werk geleverd en ruimde alles netjes op. We zijn erg blij met het resultaat.

Populaire lokale stukadoors in Delft

Informatie over stukadoors uit Delft

Stukadoorsbedrijven uit Delft

Alle vakmannen in ons bestand zijn stuk voor stuk professionele stukadoors die jouw huis er weer als nieuw uit laten zien. Deze stukadoors uit de provincie Zuid-Holland zet je met een gerust hart in. Stucwerk vormt de basis van je interieur. Of je woning nu strak gestuct is of voorzien van een laag spachtelputz, dat maakt niet uit. Iedere vorm van stucwerk heeft zijn eigen uitstraling die bij jou past. Voor een onervaren klussen kost het stucen, pleisteren of spuiten van een wand of plafond veel tijd. Bovendien is het een lastige karwei. Bespaar daarom niet op een vakkundige stukadoor uit de regio Delft die jouw huis naar jouw wens stuct. Waarom kiezen voor een vakman uit jouw omgeving? Deze stukadoors zijn snel ter plaatse en hoe dichterbij ze wonen, hoe minder voorrijkosten er gerekend worden. Dat scheelt weer in de portemonnee. Bovendien heeft zo’n vakman uit de buurt zijn naam hoog te houden voor toekomstige klussen. De kans is daarom groot dat een stukadoor uit de regio Delft net dat beetje extra voor je doet. Erg fijn dus, zo’n regionale klusser. Wil je goed resultaat? Kies dan via Werkspot voor een Zuid-Hollandse stukadoor.

De stukadoors uit Delft leveren een perfecte afwerking

Op Werkspot wordt niet zomaar iedere stukadoor toegestaan. Voordat een stukadoor uit Delft zich bij ons kan inschrijven, worden ze door ons gekeurd op basis van onze strenge kwaliteitseisen. Zo moeten alle vakmannen ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en daarnaast een goed dekkende verzekering hebben. Bovendien hebben de meeste klussers ook bijpassende certificaten en keurmerken uit de branche waarmee ze hun kwaliteit kunnen onderstrepen. Dit is overigens niet ons enige controlemiddel. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit altijd op het juiste peil blijft, hebben we een uitgebreid reviewsysteem waar klanten hun verhaal kunnen doen. Zijn mensen niet tevreden, dan pakken we het probleem bij de bron aan. Want pas wanneer jij blij bent, zijn wij dat ook.

Delftse stukadoors inhuren voor verschillende werkzaamheden

Of een stukadoor uit Delft alleen kan stucen? Welnee, deze vakmannen zijn gespecialiseerd in meerdere diensten. Naast het algemene stuc-, pleister- en spuitwerk, zijn er ook veel klussers goed in decoratief stucwerk. Denk hierbij aan speciale glans- of marmerpleisters. Of wat dacht je van sierpleisters als spachtelputz of granol? Zelfs schilderen, behangen en betegelen zit vaak in hun portfolio. Vraag de vakman van jouw keuze gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Wil je stucwerk in Delft via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Delft, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden Delft aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Delft

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur