Vind stratenmakers in Leidschendam

Op zoek naar stratenmakers in Leidschendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Leidschendam

 • Dvm bestratingen
  Dvm bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Dvm bestratingen Den Haag

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Donny heeft samen met een collega een terras in onze tuin aangelegd. We zijn heel blij met het resultaat en kunnen DVM bestrating dan ook zeker aanbevelen. Het contact verliep heel prettig en snel, de klus kon op korte termijn worden uitgevoerd en alles is conform afspraak verlopen.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede begeleiding en communicatie. Aanrader!
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer netjes bestraat, vriendelijk en goede communicatie. De klus was snel geklaard en bovendien recht en strak.
 • MS Building
  MS Building
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Zoetermeer of omgeving? MS Building kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Harde werkers. Hebben onze tuin leeggehaald, afgevoerd en met beleid de tegels in onze achtertuin gelegd.
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6536 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Allereerst zijn wij echt blij met het resultaat. Karel heeft bij ons de betegeling gedaan in de tuin ivm de aanleg van een veranda. Karel is een man met ervaring en kennis van zaken. Hij denkt met je mee om samen tot het beste resultaat te komen. Hij komt zijn afspraken na en ook mbt nazorg doet hij waar hij voor staat. Voor toekomstige klussen zullen wij hem zeker contacteren en verder zouden we hem zeker aanraden. Karel bedankt.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65194 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Meldde zich keurig af wegens ziekte. Daarna niets meer gehoord.
 • R. Rijsbergen Bestratingen
  R. Rijsbergen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8580 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Gewoon goed
 • JSM Aannemersbedrijf
  JSM Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Wij zijn JSM Aannemersbedrijf Met trots kunnen wij delen dat wij al bijna 40 jaar een toonaangevende rol spelen in de wereld van bestratingen, tuinaanleg en infrastructuur. Onze jarenlange ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in alle aspecten van deze vakgebieden. Of het nu gaat om het creëren van prachtige bestratingen die zowel functioneel als esthetisch zijn, het ontwerpen en realiseren van adembenemende tuinen, of het plannen en uitvoeren van infrastructuurprojecten, wij hebben bewezen dat wij de expertise en het vakmanschap bezitten om aan de hoogste normen te voldoen. Onze onderneming is gedurende de afgelopen decennia gegroeid en geëvolueerd, en we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te leveren. Onze gepassioneerde vakmensen zijn getraind en ervaren, en we omarmen innovatieve technologieën om onze diensten voortdurend te verbeteren. Bestrating Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bestratingen die u zich kunt bedenken. Niks is ons te gek & wij gaan voor 100! Bij ons weet u dat het resultaat uitmuntend is Tuinaanleg Tuin werkzaamheden kunt u in vele soorten manieren bekijken. Wij weten als bedrijf zijnde met bijna 40 jaar ervaring altijd iets moois te creëren in en rond uw tuin. Infra Infra is voor velen een breed begrip, maar voor ons betekend dat wij alles aanpakken wat hier maar onder valt! Wij weten elke klus goed af te ronden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een kijkje op onze website. Ook in 2024 voeren wij uw afvalstoffen af Co2 neutraal bij Speld Afvalinzameling. Ons Certificaat vind u terug tussen onze Portfolio. Tevens levering van alle alle soorten materialen tegen onze inkoopsprijs. Onze partners; Excluton..Kijlstra..Red sun..Marlux..MBI..

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Eerste contact met Marcel voelde gelijk goed en besloot de opdracht aan hem uit te besteden. 50m2 80x80 tegels was voor zijn broer Richard geen probleem. Wat een vak man! Ligt er prachtig in en welke uitdaging er ook was die pakte hij goed op. Bedankt mannen! We gaan lekker genieten 👏🏻
 • Oliver Tuin Service
  Oliver Tuin Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Oliver Tuin Service Als u écht tevreden wilt zijn! Mijn naam is Greg Oliver, ik ben 44 jaar en kom uit Jamaica. Ik heb mijn Nederlandse vrouw op Sint Maarten leren kennen en we wonen sinds 2015 in Den Haag. Ik spreek al behoorlijk goed Nederlands en heb gelukkig Engels altijd achter de hand. Ik ben opgeleid als loodgieter en heb zowel in Jamaica, als in St. Maarten, gewerkt in de bouw. Daar heb ik ook veel ervaring opgedaan met bestrating en timmer-werkzaamheden. Mijn vader was een tuinder die mij veel liefde voor de natuur heeft geleerd. Eenmaal in Nederland heb ik dan ook met veel plezier en succes gewerkt bij Nederlandse hoveniersbedrijven. Al snel was ik eindverantwoordelijk voor de aanleg van tuinen. Toch wilde ik graag van begin tot eind alles in eigen hand hebben. Daarom ben ik in april 2018 mijn eigen bedrijf gestart: Oliver Tuin Service! Ik bleek in het bijzonder veel aanleg te hebben voor bestraten. Door mijn achtergrond als loodgieter ben ik ook gespecialiseerd geraakt in het oplossen van afwateringsproblemen in tuinen en de aanleg van sproei-installaties. Klanten zijn zeer enthousiast als ik een tuin heb aangelegd of ander werk voor ze heb gedaan. Dat komt omdat ik precies en doordacht werk en de wens van de klant zo nauwgezet mogelijk uitvoer. Ik ben pas tevreden als u dat bent! Graag maak ik een persoonlijke afspraak met u om kennis te maken, uw werkzaamheden en wensen te vernemen en een offerte op maat uit te brengen. Uiteraard hanteer ik daarbij de voor Nederlandse hoveniersbedrijven gangbare tarieven en verleen de gebruikelijke garanties. Met vriendelijke groet, Greg Oliver

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Greg heeft ons heel goed geholpen met de aanpassing van onze tuin. Altijd op tijd, werkt heel hard (ook tijdens dagen dat het heel erg hard regende), luistert goed naar de klant, heel behulpzaam en werkt bovenal zeer nauwkeurig netjes. We vroegen om nog wat extra dingen te doen en dat was geen probleem. Begeleidt ook goed in het keuzeproces voor materiaal en inrichting van de tuin. We zouden een volgende keer zeker weer met greg in zee gaan.
 • FurkanSimsek
  FurkanSimsek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Stratenmaker in Leidschendam

  Stratenmaker

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De job goed en snel uitgevoerd binnen 3 dagen was het geregeld prima vakmensen

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 278 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Leidschendam

Andere vakmensen in Leidschendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt