Vind stratenmakers in Rijswijk

Op zoek naar stratenmakers in Rijswijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Rijswijk

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65168 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam alleen even kijken en heeft het gelijk opgelost ..Ik ben tevreden !!
 • Dvm bestratingen
  Dvm bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Dvm bestratingen Den Haag

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Donny heeft onze schuur betegeld. We zijn enorm blij met het resultaat. Super vriendelijk en ze hebben goed rekening gehouden met onze wensen!
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85113 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Opdracht naar tevredenheid uitgevoerd. Communicatie tussen ons was duidelijk. Was vriendelijk bij aanspraak. Zullen bij een volgende klus hem in gedachte houden.
 • Infra P.M.
  Infra P.M.
  Beoordeling: 3.5 van 53.554 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Diverse straatwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Onduidelijk bleef het uurtarief. Heb sterk het gevoel dat ik teveel heb betaald voor enkele m2 herstraten
 • RS Bestratingen
  RS Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65103 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Welkom op het profiel van RS Bestratingen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u een goed advies geven. Onze specialisaties zijn oa bestrating met alle steensoorten en onze ervaring hierin is ruim 26 jaar.hierop geven wij standaard een garantie.Wij staan voor een goede Prijs/kwaliteit verhouding en de klant-tevredenheid staat dan hoog in de vaandel. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Richard Schonewille

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super samenwerking. Niet alleen de planning van de klus, maar ook tijdens de uitvoering werd goed meegedacht. Fijne mensen om mee te werken. Erg tevreden!
 • Tuinreconstructie Van de Griend
  Tuinreconstructie Van de Griend
  Beoordeling: 4.5 van 54.5563 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Complete Tuininrichting door Professionals Tuinaanleg, Tuinontwerp en Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf uit Den Haag. Vakkundige plaatsing van terrassen, kunstgras, bestrating en schuttingen met garantie en vaste prijs. Gelegen in Den Haag, richten wij ons op Noord- en Zuid-Holland, maar zijn ook daarbuiten actief. Wij bieden u een complete tuininrichting, onderscheidend van andere hoveniersbedrijven. Met op maat gemaakte producten van topkwaliteit, geven wij elke tuin een unieke uitstraling. Wij verzorgen terrassen, schuttingen, veranda's, vlonders, verhoogde borders en maatwerk schuren. Materialen van Topkwaliteit Bovendien leveren wij ook hoogwaardige materialen voor al uw tuinprojecten, waaronder keramische tegels. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse stijlen, kleuren en formaten om naadloos aan te sluiten bij uw wensen en tuinontwerp. Door het combineren van onze vakkundige diensten met de levering van kwaliteitsmaterialen, zorgen we voor een naadloze en efficiënte realisatie van uw droomtuin. Maak gebruik van onze expertise om de perfecte materialen te selecteren die de esthetiek en functionaliteit van uw buitenruimte versterken. Inspiratie en Ervaringen Ontdek de uitgebreide mogelijkheden op ons profiel en bekijk foto's van eerdere projecten in onze beoordelingen. Maatwerk en Passie Bij Tuinreconstructie Van de Griend draait het om het vinden van uw droomtuin. Door uw wensen en onze expertise samen te brengen, creëren we met passie de ideale tuin voor u. Interesse in een vrijblijvende offerte en bezichtiging? Neem contact op via onze contactpagina en laten we samen uw toekomstige tuin bespreken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus is netjes afgemaakt. We hebben een grote tuin incl voortuin. Alles is weer gesnoeid en onkruid is ook weg voor.
 • M&M bestratingen
  M&M bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Als stratenmaker leg ik straten, stoepen, terrassen en pleinen aan. Door gebruik te maken van de juiste materialen kan ik nette, strakke en vlakke ondergronden creëren. Als stratenmaker kan ik naast het handmatig plaatsen van stenen ook bezig houden met machinale bestrating. Ik bezit ook over mijn eigen materialen om als straten maker klusje uit te kunnen voeren. Naast straten maker ben ik ook handig in laminaat leggen, schilderen, behangen en stucen. Ik heb ook mijn vca diploma en heb 2 jaar gewerkt als stratenmaker. Heb ook wat ervaring opgedaan als brandpreventie werkzaamheden waren brand isolerend dicht maken van pijpen, leidingen, pvc goten, kabel goten en lucht kanalen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  hard werkende mannen alles netjes afgewerkt
 • Mollink Bestratingen
  Mollink Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Hallo! Ik ben Tijmen en heb een eenmanszaak in het vak van het stratenmaken. Ik ben 19 jaar oud, maar heb al jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Ik kom oorspronkelijk uit twente en studeer nu in Delft en zit daar ook op kamers. Ik vind stratenmaken zo leuk dat ik besloot om het voor mijzelf naast mijn studie te doen. Ik beschik over al het gereedschap en de kennis om (niet al te grote) bestratingsklussen voor u uit te voeren.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tijmen is een harde werker en komt zijn afspraken na. We zijn blij met het uitgevoerde werk. Netjes en professioneel. Prijs is ook netjes. Kan Mollink bestratingen van harte aanbevelen. Top gozer!
 • M.H.Onderhoudsbedrijf
  M.H.Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Ik leg tuinen aan doe bestrating maak overkappingen en ook grond werkzaamheden. En in de winter periode doe ik vloeren leggen timmer werkzaamheden en schilderen behangen kan ik ook.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  goede communicatie
 • FurkanSimsek
  FurkanSimsek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Stratenmaker in Rijswijk

  Stratenmaker

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel netjes gedaan, aardige man.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Rijswijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 205 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Rijswijk

Andere vakmensen in Rijswijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt