Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Wassenaar

 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8574 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  www.sobelservices Timmerman Den haag, deuren specialists

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Sobel Services is snel en goed. Prima werk geleverd!
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Keurig werk afgeleverd. Vooraf prijsafspraak gemaakt. Fijn dat het zo snel kon.
 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555144 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Kom snel starten, duidelijke offerte, probleem goed verholpen en goed advies gegeven om hetzelfde probleem te voorkomen.
 • Flexibel Afbouw
  Flexibel Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Kwaliteit staat op nummer 1 binnen ons bedrijf. Graag komen wij langs om u woning weer tot een pracht plaatje temaken.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Jordi's team heeft ons heel goed geholpen met de deuren in onze uitbouw. Alles volgens afspraak en planning.
 • Ed glas
  Ed glas
  Beoordeling: 4.9 van 54.95178 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van Ed Glas, Al 28 jaar een specialist in het plaatsen van diverse soorten glas en het daarbij behorende timmerwerk. Mijn werkgebied is Leiden en omstreken. Ik doe werk voor zowel bedrijven als particulieren. Enkele begrippen die mijn bedrijf kenmerken: Kwaliteit, flexibele werktijden, scherpe prijzen en natuurlijk een goede service. Het glas is van A kwaliteit en heeft een garantie van 10 jaar . Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten glas. - brandwerend glas - isolatie glas - geluidswerend glas - hr en hr++ glas - draadglas - spiegels - kogelwerend glas - gelaagd glas - ruiten nooddicht maken 24 uur - enkel glas - geslepen glasplaten of tafelbladen U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende offerte en ik kom uiteraard ook vrijblijvend bij u langs om uw opdracht door te spreken en de situatie goed te bekijken. Met vriendelijke groet, Ed Glas

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed contact, eerlijke prijs, goed werk.
 • VerbouwNow
  VerbouwNow
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Klein bedrijf met jaren ervaring in het burgerwerk. Timmer-, onderhouds- en renovatiewerk.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De klus is heel netjes uitgevoerd en de communicatie was erg prettig. Verder was het fijn dat ze al snel konden beginnen met de klus.
 • DRS Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Hallo mijn naam is Darren. Ik ben een timmerman gespecialiseerd in: • Renovatie werkzaamheden • Houtrot reparatie • Plaatsen, vervangen en afstellen van ramen en deuren Met dertig jaar ervaring in de bouw heb ik naast het timmervak meerdere vakken op professioneel niveau uitgevoerd, waaronder meer dan tien jaar als beroepsschilder. In 2008 startte ik mijn timmerbedrijf waarbij ik me heb kunnen specialiseren in renovatie, het liefst met klussen die ik vervolgens ook nog volledig afgeschilderd oplever.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Door omstandigheden opdracht geannuleerd
 • Rame Decor
  Rame Decor
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Aiman (Rame Decor), ik blijf in Nederland doen wat ik in Syrië geleerd heb; mooie dingen maken met hout en ander materiaal Ik heb bijna 38 jaar werkervaring, waarvan de laatste 7 jaar in Nederland als zelfstandig timmerman. Ik werk ook samen met andere colleges om groot klussen binnen de gewenst tijd af te ronden. Ik heb inmiddels een eigenwerkplaats en alle gereedschappen die ik nodig heb om ook hier weer mooie dingen te maken Vraag me vooral eens om foto's van de afgeronde klussen: op maat gemaakte deuren, tussenwanden en vloeren, meubels en buitentimmerwerk en etc

  Laatste review:
  Garagedeur plaatsen of vervangen-
  Vervangen van houten poortdeuren (3x). Heldere afspraken gemaakt, goed op de hoogte gehouden, netjes werkend/ schoon opgeleverd en goede kwaliteit geleverd. Ik beveel Aiman van harte aan.
 • Multi Raamdecoratie
  Multi Raamdecoratie
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Multi Raamdecoratie is sinds 10 jaar exclusief dealer van ABZ Raamdecoratie en wij presenteren en leveren de raamdecoratie in Nederland en België. Wij leveren en monteren een uitgebreid pakket van raamdecoratie van rolgordijnen, jaloezieën, (vouw)gordijnen tot aan bijvoorbeeld shutters. Zo zijn wij gespecialiseerd in raamdecoratie speciaal voor kunststof- en aluminium kozijnen die kan worden gemonteerd zonder schroeven of boren. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, kunnen snel (vanaf 5 dagen levertijd) worden geleverd en hebben 2 jaar garantie. Multi Raamdecoratie, het betaalbare alternatief voor kwaliteitsraamdecoratie. Snel, betrouwbaar en betaalbaar. Ook voor zonwering van Nederlandse fabrikanten kunt u bij Multi Raamdecoratie terecht: van(terras) knikarm-, uitvalschermen, markiezen, screens, rolluiken tot aan volledige verandazonweringen. Kwalitatieve producten met veel optionele mogelijkheden Vanzelfsprekend monteren wij ook alle producten met onze eigen monteurservice.

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Zeer goed en kundig geadviseerd door de heer van Agtmael. Zo lang en vaak als je wil komt dhr. van Agtmael langs en neemt de tijd je te adviseren. Uiteindelijk wel spijt dat we de rolluiken niet op de Dag hebben laten plaatsen, maar dat heeft niks met de kwaliteit van het werk van Multiraam decoratie te maken. Zeker een aanrader.
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Kozijnspecialist in Wassenaar

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Wij leveren maatwerk. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Voor een offerte komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Meer informatie is ook te vinden op onze website.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Aardige mensen die hun woord nakomen (dat is al uitzonderlijk tegenwoordig) en het werk wat zij leveren is ook van top kwaliteit. Bedankt jongens, tot de volgende keer!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Wassenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 951 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Wassenaar

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wassenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt