Sloopbedrijven in Nootdorp

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Nootdorp. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Nootdorp

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Nootdorp

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Duidelijke afspraak. Klus prima gedaan. Zeer vriendelijke mannen. Kan ik iedereen aanbevelen.
  Kom in contact
 • Thomas Sloop Specialisten
  Thomas Sloop Specialisten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  Mijn werkzaamheden zijn slopen,opruimen en afvoeren. We hebben al 5 jaar ervaring met slopen en opruimen, wij gaan graag aan de slag en doen ons werk hoe het moet. Hoe het ook moeilijk is, is alles mogelijk voor ons.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Hele harde werkers ondanks het onwijs warme weer. Alles mooi afgevoerd en opgeruimd opgeleverd. Aardige mannen.
  Kom in contact
 • T.I.B Onderhoud & Renovatie
  T.I.B Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  • Let op! Alle voorgestelde prijzen zijn excl btw. Prijsindicaties: • Wasmachinekraan vervangen v.a €60 • Radiator verwijderen & afdoppen v.a €150 • Keuken/badkamerkraan v.a €65 • puin/meubels afvoeren v.a €60 •T.I.B Onderhoud & Renovatie is een gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen rond huis en bedrijf bouw/renovaties. Wij werken met verschillende vakmensen die over de nodige ervaring beschikken, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Door onze flexibiliteit kunnen wij een korte agenda houden. Dankzij ervaring en enthousiasme helpen wij klanten al vele jaren met zowel grote als kleine klussen. Bent u op zoek naar een vakman voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Geweldig geholpen!
  Kom in contact
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Fijne werk geleverd!
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf studio 94
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  Wij zijn een jong bedrijf Dat in heel nl werkzaam is Wij zijn gespecialiseerd in het boren en zagen met diamant en sloopwerkzaamheden Wij zijn Vca gecertificeerd

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vakkundig werk geleverd
  Kom in contact
 • ZEO Loodgieter & Installatie bedrijf
  ZEO Loodgieter & Installatie bedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  Met ruim 10 jaar ervaring als loodgieter en installateur, leggen wij bij ZEO Loodgieters de focus op kwaliteit, klanttevredenheid, transparantie en veiligheid. Ons gepassioneerde team is gespecialiseerd in lekkages, renovaties, verstoppingen, dakwerkzaamheden, rioolwerkzaamheden, cv-installatie en sanitair. Bij ZEO geloven we in persoonlijke service en transparantie. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie. Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking en prijsopgave. Ons ervaren team staat klaar voor diverse loodgieters- en rioleringswerkzaamheden, met als doel jouw volledige tevredenheid. Bel ons vandaag nog voor een zorgeloze woning!

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Vriendelijk en snel contact, klus naar tevredenheid en snel uitgevoerd!
  Kom in contact
 • Tk Sloopwerkzaamheden
  Beoordeling: 3.6 van 53.6510 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  Wij van tk sloopwerkzaamheden zijn expert op het gebied van sloopwerken. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring in alle voorkomende werkzaamheden in woningen en bedrijfspanden. Wij beschikken over een team van slopers, opruimers, stucador, loodgieter,electricien. Timmerman. Stuk voor stuk vaklieden die altijd met deskundig advies en oplossingen komen en pas tevreden zijn als u dat ook bent. Voor uw vragen kunt u ons altijd vrijblijvend contacten. Mvg.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Geweldige vent ! Is duidelijk , denkt mee ! Werken super netjes en voorzichtig waar nodig . Echt een aanrader . Super bedankt voor jullie hulp jongens !!! Echt fantastisch
  Kom in contact
 • Aanneembedrijf Waelland
  Aanneembedrijf Waelland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn ook gespecialiseerd in siertuinen om weer netjes te maken Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Binnen 2 dagen afgerond wat 2 weken tijd zou kosten. Veel haast gehad en dus niet alles netjes achtergelaten. Lelijke schilderwerk, kapotte muur, visse ramen En vervolgens hebben ze het “te druk” om werk komen afmaken.
  Kom in contact
 • Luks-Bedrijfsdiensten
  Luks-Bedrijfsdiensten
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  Mijn naam is Martin en ik kom uit Tsjechië. Taal: NL - eenvoudig Eng - communicatief niveau Ervaringen - 8 jaar sloopwerken in NL Ik heb bus (Opel Vivaro) en voor kleine sloopwerkzaamheden heb ik gereedschap en puin of meubilair afvoeren Ik ben lichamelijk fit (ik rook niet) Ik ben verantwoordelijk en ik hou van goed werk en het opruimen van mezelf. Wat ik kan do? Sloop badkamers, kantoor plafonds, boren, sleuven, schoonmaken, demontag.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Very friendly person who works efficient and fast. He is right on time for a reasonable price.
  Kom in contact
 • Prevsbusiness
  Prevsbusiness
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Sloopbedrijf in Nootdorp

  Wij zijn Hypecleaning & zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van auto’s, huizen & tuinen. Daarnaast doen wij ook sloop- en opruimwerkzaamheden. Een kleine inlichting over de schoonmaakwerkzaamheden zijn: - Auto’s: gedetailleerd interieur & exterieur. - Huizen: meubels zoals banken, stoelen & tapijten. - Tuinen: hogedruk- & groene aanslagreiniging - Vlekken, huisdierharen & vreemde geuren verwijderen en elimineren wij ook. Dit is hoe Hypecleaning in elkaar zit en met onze jarenlange expertise kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en netjes oud bankstel opgehaald. Vriendelijke mannen.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Nootdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 496 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Nootdorp

Andere vakmensen in Nootdorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt