Vind schoonmaakbedrijven in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Berkel en Rodenrijs? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Berkel en Rodenrijs

 • Workillo
  Workillo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Workillo a company based in Rotterdam.I have good and corporative staff for cleaning Hotel cleaning,House keeping,Event Management.No matter if you have a party at your house or at any place we will help you in cleaning. our services are very afordable feel free to ask for our package. I am sure you will be 100% satisfied with my work

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hij werkte heel hard en keurig. Zekere een aanrader!
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Keurig! Volgens afspraak alles netjes gemaakt. Aanrader!
 • Cargio Diensten
  Cargio Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.85270 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Welkom bij Cargio Diensten, De volgende diensten kunnen wij voor u uitvoeren: - Gevelreiniging met diverse technieken - Schilderwerkzaamheden (dakkapel/boeideel, enz) - Plaatsen van diverse gootdrains, tegen vogels & blad - Plaatsen van complete vogelnetten gespannen in staalkabel - Reparatie tot vervanging van houten gevelbekleding (dakkapel) - Tapijtreiniging met diverse technieken - Gevel/kozijnen reiniging met verwarmd osmosewater tot 70 graden - Machinale vloerreiniging met 3m pad of harde borstel - Graffiti verwijdering - Plaatsen van draadbolroosters - Opleveringsschoonmaak - Vervangen van kapotte dakpannen Onze specialiteiten zijn ontwikkeld om de opdrachten chronologisch te laten verlopen, stapsgewijs tot het verwachte eind resultaat. Cargio Diensten heeft vakmensen op het gebied van reguliere schoonmaak diensten en is de specialist op het gebied van specialistisch reiniging. Er is ook een erkende schilder werkzaam binnen onze organisatie. Door meer dan 27 jaar ervaring in diverse reinigingstechnieken, deze technieken worden indien nodig gebruikt in reguliere schoonmaakopdrachten zoals: koolaanslag, vetaanslag, kalkaanslag en diverse vervuilingen, zo verhogen wij de schoonmaak kwaliteit, ten opzichten van onze concurrent. Ons uitgangspunt en lijfspreek is, we gaan pas weg als u tevreden bent! De meeste regulierschoonmaakbedrijfjes werken vaak op basis van optische schoonmaak, wat qua resultaat en hygiënische oogpunt niet voldoende is. Cargio diensten heeft dieptereinigingstechnieken verweven in het reguliere schoonmaak programma om voor uw het maximale beoogde schoonmaak resultaat te behalen. In de keuken, doucheruimte en toilettenruimten werken wij met professionele reinigingsmiddelen, ontkalker en desinfecterende middelen. Dat betekent voor u echt schoon, minder storingen, schades en daardoor betere resultaten.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Zeer nette en betrouwbare werker . Doet wat je vraagt en meer .
 • Van der lem Glasbewassing
  Van der lem Glasbewassing
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Bent u op zoek naar een glazenwasser In regio Rotterdam//Den Haag En omstreken ( 35 km ) Zoek dan niet verder en reageer snel !! Voor bedrijf en particulier. •Kwaliteit & de beste service •Eerlijke prijzen •U een zeer tevreden klant maken! •Zorgvuldig & schoon -dakkapel reinigen v.a €85.00 -Glasbewassing/schoonmaak -Telescopische bewassing (13 meter ) -glasbewassing ladderwerk -Dakboeien , Dakgoten v.a €9.00 -Loodsen reinigen. -Gehele reiniging woning/bedrijfspand. -Zonnepanelen reiniging. V.a € 3.50 -Hogedrukreiniging. V.a € 8.00 m3 -Dak & Gevelreiniging. V.a € 10.00 m3 -spin behandeling woning V.a € 65 Mvg isa van der lem Van der lem glasbewassing

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Zeer goede ervaring, redelijke prijs en heel goed werk. Een aanrader
 • Poets Annie
  Poets Annie
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Wij zijn klein bedrijfje en opzoek naar uitdagende opdrachten en/of projecten. Met 9 jaar ervaring weten we van aanpak. Onze prijzen zijn vanaf €22,50 Exclusief BTW Wij vragen en reiskosten vergoeding van €0,19 Buiten Rotterdam.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  gaat prima, altijd op tijd, werkt prima
 • De start
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  De start kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Nootdorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glazenwassen te beantwoorden. Neem direct contact op met De start om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Uitstekend, correct, snel.
 • Efma-Cleaning
  Efma-Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Efma-Cleaning is een familie bedrijf.  Om onze diensten goed uit te voeren zorgen wij altijd voor een grondig schoonmaak programma op maat. Onze professionals werken volgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud, schoonmaak en milieu. Betrouwbaar, deskundig en flexibel. Daar staan wij voor! Als professioneel schoonmaakbedrijf streven wij ernaar een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten en medewerkers. Dit doen wij door innovatief te zijn en te investeren in onze medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, Onderwijs, oplevering, verhuizing en schoonmaak op maat. Afhankelijk van aantal dagen en/of uren kunnen wij een gratis offerte voor u opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Dit bedrijf heeft fantastisch werk geleverd. Door mijn ziekte wordt het voor mij steeds moeilijker bepaalde kamers school te houden. Efma schoonmaak heeft geweldig werk geleverd!
 • Anthura Transport en Services
  Anthura Transport en Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Anthura cleaning services are not only of the best quality, we adapt to our clients needs and design customized packages. We understand that no home or office is the same! Quality, reliability and consistency are our best qualities -Professional & Flexible -Pricing according to our quality and requested service. -Quotation free of charge

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Theresa is bijzonder vriendelijk, werkt snel, goed en luistert aandachtig wat je wilt! Ik beveel haar zeker aan!
 • Faisal Cleaning Services
  Faisal Cleaning Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Faisal cleanings services is een schoonmaak bedrijf die voornamelijk actief is in de regio Zuid-Holland. Wat willen wij voor onze klanten betekenen. Een betrouwbare partner zijn(zeg wat je doe en doe wat je zeg) is ons motto. De definitie van van onze dienstverlening; U krijgt waar voor uw geld, en u als klant komt altijd op de eerste plaats. Wij streven er naar om onze kwaliteit en en service constant te verbeteren. Uw inbreng vinden wij heel belangrijk zo komen wij beiden tot een langdurige relatie. Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers die goed zijn opgeleid en vertrouwd zijn met de nieuwste reinigingsmethode en allen in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Is ruim op tijd. Zeer vriendelijk. Werkt hard. En is nederig.
 • First Quality Cleaning
  First Quality Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs

  Wij zijn schoonmaakbedrijf FQC, hieronder een kleine greep van wat wij doen: Schoonmaak trappenhuizen. Kantoorgebouwen. Winkels. Scholen. Glasbewassing. Spinnen wering. Gevel en terras reiniging. Last van spinnen? Voor spinnen wering kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen dan helpen wij u graag verder.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  FQC heeft alle ramen grondig schoongemaakt. Super goed werk uitgevoerd en ontzettend vriendelijk. Hartstikke bedankt!

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Berkel en Rodenrijs, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 243 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Berkel en Rodenrijs

Andere vakmensen in Berkel en Rodenrijs

Vind vakmensen bij jou in de buurt