Vind glaszetters in Pijnacker

Op zoek naar glaszetters in Pijnacker? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Pijnacker

 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snelle reactie via werkspot! Daarna werd er direct doorgepakt met inmeten en het bestellen van het glas. Binnen 2 weken zat al het glas erin! Fijne en laagdrempelige communicatie. Zeer aan te raden!
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijne communicatie, supersnel en netjes gewerkt. Zou Jan zeker nog een keer inschakelen!
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Wij leveren maatwerk. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Voor een offerte komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Meer informatie is ook te vinden op onze website.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed werk geleverd en conform afspraken
 • Kaya Constructions
  Kaya Constructions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8597 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Kaya Constructions kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kaya Constructions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Very professional and did the job within half hour. Would definitely recommend to others to get the services from Kaya.
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Perfect gedaan en vriendelijke gast !
 • I.G. Service Westland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 23 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel een offerte ontvangen. Na acceptatie in overleg werkzaamheden gepland. Zorgvuldig oude ramen verwijdert en nieuw glas geplaatst. Werk is zorgvuldig en met zorg uitgevoerd. Keurig alles opgeruimd. Van harte aanbevolen
 • Sven Bouw
  Sven Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Wij weten wat we doen!!!Schilderen met professionele Wagner-machines Kwaliteit gegarandeerd. Betaal alleen als het werk GOED is gedaan!!! We know what we are doing !!! Painting with professional wagner machines Quality guarantee. Pay only if the work is done WELL!!!

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Snel geregeld
 • Ed glas
  Ed glas
  Beoordeling: 4.9 van 54.95173 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van Ed Glas, Al 28 jaar een specialist in het plaatsen van diverse soorten glas en het daarbij behorende timmerwerk. Mijn werkgebied is Leiden en omstreken. Ik doe werk voor zowel bedrijven als particulieren. Enkele begrippen die mijn bedrijf kenmerken: Kwaliteit, flexibele werktijden, scherpe prijzen en natuurlijk een goede service. Het glas is van A kwaliteit en heeft een garantie van 10 jaar . Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten glas. - brandwerend glas - isolatie glas - geluidswerend glas - hr en hr++ glas - draadglas - spiegels - kogelwerend glas - gelaagd glas - ruiten nooddicht maken 24 uur - enkel glas - geslepen glasplaten of tafelbladen U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende offerte en ik kom uiteraard ook vrijblijvend bij u langs om uw opdracht door te spreken en de situatie goed te bekijken. Met vriendelijke groet, Ed Glas

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Prijsopgaaf montageafspraak en bestelling zonder problemen. Uitvoering werk prima! Degene die kwam opmeten monteerde de HR++ ruiten ook weer. Keurige vriendelijke jongeman, met versta nd van zaken. Werkplek schoon achtergelaten. Voor binnen schoenen uit geen probleem. Prijs zeer concurrerend!! Aan te bevelen!!
 • Vido Glas Services
  Vido Glas Services
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  Vido Glas Services is een bedrijf dat zich richt op kwaliteit leveren bij de klant. We zijn gespecialiseerd in glas vervangen/plaatsen. Oud of nieuw.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vriendelijke jongeman. Goede afspraken, fijne communicatie, werkt netjes. Top!
 • Jonno´s carpentry
  Jonno´s carpentry
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Glaszetter in Pijnacker

  jonno's Carpentry. I'm 22 years old, i started working as a carpenter when I was 18. And I just started my own Business, ik ben Nederlands maar ik spreek ook goed Engels

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Ik heb contact gehad met Jonno en hij is bij onethisch komen kijken er zijn nog geen werkzaamheden uitgevoerd omdat ik de spullen nog niet heb.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Pijnacker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 88 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Pijnacker

Andere vakmensen in Pijnacker

Vind vakmensen bij jou in de buurt