Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Pijnacker

 • Witkamp Metselwerken
  Witkamp Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  Witkamp Metselwerken Metselt voor u de projecten die u heeft. Zowel in de particuliere sector als in de grote bouw. Voegd u gevel weer als nieuw (restauratie werken) bijv scheurherstel, stenen vervangen schoorsteen renovatie. Oude voegen vervangen voor nieuwe. Binnen muren lijmen zoals ytong kalkzandsteen en Gibo wanden Stucadoorsklussen voor mooie gladde strakke muren en plafonds. Al meer dan 18 jaar ervaring Werk met passie voor mn werk.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Erg blij met het eindresultaat! De opdracht is netjes en vakkundig afgerond. Ook de communicatie verliep soepel zonder verassingen. Zeker een aanrader voor metselwerk binnen en buiten!
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4535 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  snelle reactie, reparatie is goed uitgevoerd.
 • K.W.K. Koos Weerwag Klusbedrijf
  K.W.K. Koos Weerwag Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  KWK, KLUSBEDRIJF, gespecialiseerd in het bouwen van binnenscheidings wanden van gipsblokken, 7cm of 10cm dik, badkamer of slaapkamer of standaard blokken geen probleem, daarbij werk ik ook met andere vakmensen zoals loodgieters/electriciens, timmermannen, vloerenleggers, en stucadoors, project filmpjes op aanvraag overleg ik graag met klanten, groet koos weerwag, KWK

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Top
 • Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar een echt familie bedrijf waarbij altijd garantie word gegarandeerd. De specialieteiten zijn stucen-latex spuiten-metselen en voegen.Ook al de diploma's zijn hier voor aanwezig het zit hem in de vingers!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Hele vriendelijke man die meedenkt, snel tijd maakt voor je en heel mooi werk verricht! Heel blij met beide klussen die gedaan zijn, dankjewel!
 • Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  8 jaar ervaring in de bouw. -Nieuwbouw - Onderhoud - Renovatie -Restauratie Specialisaties - Metselen & voegen - Metselaar niveau 2 & VCA Werkgebied - Zuid en Noord-Holland

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Zeer snel met reageren en een afspraak maken. Klus netjes uitgevoerd en netjes opgeruimd aan het eind. Aardige en vriendelijke gozer die zijn vak goed verstaat voor een redelijke prijs. Absoluut een aanrader. Bedankt Dennis! Grt, een tevreden klant.
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45187 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
 • Metsel-onderhoudsbedrijf S. de Wild
  Metsel-onderhoudsbedrijf S. de Wild
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  37 jaar ervaring Renovatie ,voegwerken , nieuwbouw All- round metselaar Gevelrenovatie

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Na de oproep meteen contact via de ap, gelijk vertrouwen in deze man,.. duidelijk in wat hij ging doen, en over de prijs,. Precies op de afgesproken tijd, was hij er, en voelde meteen goed,..fijne communicatie en doet wat hij beloofd. En wat een resultaat, prachtig werk geleverd, wij zijn superblij... Thanks Stef...!!
 • Gevelonderhoud ANO bv
  Gevelonderhoud ANO bv
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  ANO Gevelonderhoud is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en onderhoud van gevels in alle soorten en maten. Wij onderscheiden ons met ruime ervaring in het herstellen van metselwerk en ambachtelijk voegwerk zoals het zetten van een knipvoeg of snijvoeg. Dit doen wij in het bijzonder voor het monumentale panden maar ook voor bedrijfspanden en particulieren.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Vriendelijke mensen. Doen stukjes extra zonder extra te rekenen
 • APG Klussenbedrijf
  APG Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  Beste mensen, Welkom op Werkspot Klussenbedrijf Wij zij gespecialiseerd in: Gevels onderhoud & renovatie: Wij hebben meer dan 55 jaar werkervaring: en is VCA gecertificeerd. De werkzaamheden bestaan o.a.uit *Alle soorten voegen(knip-snijvoeg,platvol doorgestreken,teruggeleggen voeg en (borstelvoeg)enz *Uithakken/slijpen oude voeg *Gevelreiniging *Metselwerk(reparatie) *Impregneren (ze noemen mij ook in de volksmond de straalkoning) ook voor kleine sloopwerkzaamheden zoals: badkamers, keukens en binnen muren. Met vriendelijke groet, Klussenbedrijf P.M. van Aken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Wij raden APG klussenbedrijf (Piet & Mo) ten zeerste aan. Ze hebben de klus vakkundig vanaf het begin aangepakt. Wij hadden een lekkage in de erker waarbij de oorzaak moeilijk te achterhalen was. Piet en Mo hebben alle aandacht besteed om het probleem op te sporen en te verhelpen (gevel erker volledig op opnieuw gevoegd, lood bij balkon vervangen). De lekkage is volledig verholpen en de erker weer waterdicht en gereinigd. Omdat we zo tevreden zijn met deze klus hebben we tevens de gehele voor en zijgevel volledig laten zandstralen, voegwerk laten herstellen en impregneren. Na de klus is alles keurig opgeruimd, ramen gezeemd (ook van de buren) super netjes opgeleverd. We zijn zeer tevreden over de passie en vakkundigheid van de mannen alsmede het oog voor detail waar de meeste klussers afhaken. We raden Piet en Mo ten zeerste aan, wil je kwaliteit zoek dan niet verder.
 • J.W. Alsemgeest Gevelwerken
  J.W. Alsemgeest Gevelwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Metselaar in Pijnacker

  J.W.Alsemgeest Gevelwerken bv. is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in gevelrenovatie, restauratie en het onderhoud van gebouwen en monumenten. Wij beschikken over vakmensen welke garant staan voor de hoogste kwaliteit. Tevens hebben wij de nieuwste en modernste apparatuur in huis om elk project vakkundig uit te kunnen voeren. Ons uitgangspunt is het leveren van een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op de wensen, de doelstellingen en het budget van onze opdrachtgevers. In de loop der jaren is Alsemgeest Gevelwerken uitgegroeid tot een bedrijf dat alle soorten projecten voor zijn rekening neemt. Van kleinschalige klussen bij particulieren tot grote renovatieprojecten in opdracht van Gemeenten, Verenigingen van Eigenaren en wooncorporaties. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag en van hieruit bedienen wij de regio Haaglanden. Alsemgeest Gevelwerken bv staat voor zijn werk en geeft dus ook garanties op het afgeleverde werk. Bij ons is uw gevelrenovatie in vertrouwde handen. Voegwerk / metselwerk / gevelreiniging / impregneren / schilderwerk / betonwerk / gevelverankering / vloercoatings. Nieuw bij Alsemgeest Gevelwerken -Gecertificeerde specialisten in houtrot reparatie -Gecertificeerde specialisten vloercoating en gietvloeren -Gecertificeerde applicateur renovatie spouwankers, scheurherstel systemen

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Zeer tevreden over de werkwijze van Alsemgeest gevelwerken. Gaan professioneel te werk en gaven nog wat tips. Heeft het werk opgeleverd als afgesproken (ondanks de slechte weeromstandigheden). Vriendelijke werkers hebben alles netjes achtergelaten.

4.6

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Pijnacker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 83 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Pijnacker

Andere vakmensen in Pijnacker

Vind vakmensen bij jou in de buurt