Vind glaszetters in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar glaszetters in Hoogvliet Rotterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Hoogvliet Rotterdam

 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijne communicatie, supersnel en netjes gewerkt. Zou Jan zeker nog een keer inschakelen!
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Perfect gedaan en vriendelijke gast !
 • Quakglas
  Quakglas
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  Hallo mijn naam is Michel Quak. Ik ben 15 jaar werkzaam als glaszetter en sinds 1 Januari 2021 als zelfstandige ondernemer begonnen. Wij zijn gespecialiseerd in uw glas wensen voor zowel enkelglas figuurglas isolatieglas en spiegels. Al mijn prijzen zijn inclusief de btw . Het glas word geplaatst met nieuwe hard houten glaslatten en het oude glas word vakkundig door ons afgevoerd.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed werk geleverd
 • Glas en Kozijnhandel Hamerslag
  Glas en Kozijnhandel Hamerslag
  Beoordeling: 4.5 van 54.55368 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  Glas en Kozijnenhandel Hamerslag Van glas tot kozijn, van dakkapel tot schilderwerk Glas en Kozijnenhandel Hamerslag heeft ruim 25 jaar ervaring in glas, schilderwerk en onderhoud. Naast het plaatsen van alle soorten glas monteren wij ook kozijnen, schuifpuien, deuren en dakkapellen. Wij werken samen met diverse vakspecialisten, waardoor we ook grotere en complexe opdrachten, inclusief schilderwerk en stucwerk, professioneel kunnen uitvoeren. Ook het (regelmatige) onderhoud van uw woning of bedrijfspand nemen wij graag ter hand. bekijk onze referenties voor reacties van klanten.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Prima, werk is snel en vakkundig uitgevoerd.
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vriendelijke vakman, snelle reactie op vragen. Net werk afgeleverd.
 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snelle reactie via werkspot! Daarna werd er direct doorgepakt met inmeten en het bestellen van het glas. Binnen 2 weken zat al het glas erin! Fijne en laagdrempelige communicatie. Zeer aan te raden!
 • Harris Renovation Works
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf? Dan kun je in Rotterdam bij Harris Renovation Works terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Harris is een vriendelijke en rustige man. Communicatie vooraf was prettig. Er is in mijn badkamer 1 vierkante meter tegels vervangen. Er was gelukkig geen vocht achter de tegels en vermoede dat het terug plaatsen van de tegels snel zou verlopen. Het terug plaatsen van de tegels duurde naar mijn mening erg lang totaal is hij 6 uur met de klus bezig geweest. Geen idee of dit normaal is?? De tegels zitten er goed op . Heb zelf steeds wel een beetje mee gekeken. Er is helaas wel bij 2 tegels een klein stukje afgebroken. Wat niet echt mooi is. Van eentje wist ik dit van de ander niet. Ik moest de materialen nog boven op het klusbedrag bij betalen, inclusief emmer en smeer kammetje want die had hij niet bij zich ?? Een volgende keer zal ik dit met een onderhandeling wel duidelijk na vraag naar doen. Al met al ben ik blij dat de klus geklaard is. Voor simpele kleine klussen zou ik Harris aanraden.
 • Vido Glas Services
  Vido Glas Services
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  Vido Glas Services is een bedrijf dat zich richt op kwaliteit leveren bij de klant. We zijn gespecialiseerd in glas vervangen/plaatsen. Oud of nieuw.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vriendelijke jongeman. Goede afspraken, fijne communicatie, werkt netjes. Top!
 • Jonno´s carpentry
  Jonno´s carpentry
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  jonno's Carpentry. I'm 22 years old, i started working as a carpenter when I was 18. And I just started my own Business, ik ben Nederlands maar ik spreek ook goed Engels

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Ik heb contact gehad met Jonno en hij is bij onethisch komen kijken er zijn nog geen werkzaamheden uitgevoerd omdat ik de spullen nog niet heb.
 • Kaya Constructions
  Kaya Constructions
  Beoordeling: 4.8 van 54.85100 reviews
  Glaszetter in Hoogvliet Rotterdam

  Kaya Constructions kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kaya Constructions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Klus was binnen 1 dag gefixt, op tijd, werkt snel en netjes. Top!

4.9

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Hoogvliet Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 96 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Hoogvliet Rotterdam

Andere vakmensen in Hoogvliet Rotterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt