Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind aannemers uit Zoetermeer

Op zoek naar aannemers uit Zoetermeer? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Aannemer

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Zoetermeer

 • Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews

  Welkom op het profiel van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan. Wij hebben al jaren ervaring met totaal renovaties, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in diverse vakgebieden. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief werkzaam en wij bieden ook garantie op onze werkzaamheden. De werkzaamheden waarmee wij onder andere in gespecialiseerd zijn: - Timmerwerk - Schilderswerk - Kozijnen plaatsen - Deuren plaatsen - Sloten en beslag vernieuwen - Geisoleerde plafonds en wanden plaatsen - Stucadoorswerk - Plaatsen van neut, plinten, koplat en vensterbanken - Afbouw aftimmerwerk - Loodgieterswerk - Badkamers - Totale woning renovatie! Een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen er komt dan eerst iemand langs om te kijken voor een exacte prijs opgaven. Als er vragen zijn kunt uw gerust contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Prima bedrijf! Komt zijn afspraken na en werkt netjes.
 • Grab-it

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews

  Grab-it werkt momenteel voor particulieren maar ook voor woningcorporaties en vastgoedbedrijven. Wij verrichten hoofdzakelijk binnenhuisrenovatie, dat betekent dus badkamer, toilet, keuken, timmerwerk, stucwerk, electrawerk, leidingwerk en diverse andere werkzaamheden. De woning wordt naar de wensen van de opdrachtgever verbouwd maar er wordt altijd ook gericht geadviseerd om een esthetisch resultaat te bereiken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in renovatie van badkamers. Luxe badkamer met niches en verlaagd plafond en een bad of inloop douche. U geeft de wensen aan en op verschillende fases in het traject evalueren wij de voortgang. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook nemen wij luxer timmerwerk aan , te denken aan sfeerhaarden met opbouw, design tv meubel direct aan de muur bevestigd, verlaagde design plafond met sfeerverlichting, iedere afwerking te vinden op Pintrest kunnen wij voor u realiseren. Vakmensen waarmee wij werken hebben ruime ervaring in de bouw. Wij leveren minimaal 5 jaar garantie op ons werk. Wij grijpen iedere mogelijkheid aan om u een tevreden resultaat te leveren.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Hamza heeft goede ideeën aangebracht om een van een kleine ruimte een mooie badkamer te creëren. Hij heeft goede vakmensen in dienst welke de klus naar behoren uitvoeren. Prettig in omgang en er wordt netjes gewerkt. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor een ieder die een klus te klaren heeft in zijn woning. Top. Dank je wel, ben er heel erg blij mee!
 • P. Deegenaars

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.85524 reviews

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Het gat was super strak en mooi gemaakt in een hele moeilijke hoek waar een steunbalk de ruimte zeer beperkt maakte. Nogmaals bedankt !
 • Ero Onderhoud

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews

  Wij hebben veel ervaring onze kwaliteit is onze garantie en wij houden onze klanten altijd tevreden!

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Klus is heel keurig uitgevoerd Geen haast , maar er is gewoon de tijd genomen om de klus netjes te doen. Ik ben er tevreden over.
 • VBFlex

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7595 reviews

  VBFlex is een klein klussenbedrijf, die staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs en waar u als klant centraal staat. Ik heb ruim 11 jaar ervaring als klusman. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen in en rond uw woning: zoals renoveren/verbouwen badkamers en toiletten; tegelwerk binnen- en buitenshuis; stukken (exclusief en decoratief), binnen- en buitenschilderwerk; behangen; gipswanden en plafonds plaatsen; (ver)plaatsen CV-radiatoren; montage van meubels en inbouwkasten; allerlei reparaties en kleine klussen. Ook kunt u bij mij terecht voor het maken stenen binnen en buiten open haarden, tuinpriëlen en schuttingen. Ik wil mijn klanten zekerheid bieden, daarom ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en mijn motto is: afspraak is afspraak.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Goed bedrijf. Hardwerkend en vakkundig personeel.
 • Aannemerij en Onderhoudsbedrijf Guth

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  Ik kom bij u vrijblijvend langs om diverse producten te laten zien en u een passende offerte te doen toekomen. De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Aannemer Guth heeft de doorgang tussen de woonkamer en keuken verbreed (van ~2.5 naar ~4 meter). Hiervoor heeft hij tegen een nette prijs zeer vakkundig een dragende muur gesloopt en een portaal geplaatst. Hij denkt mee en is heel vriendelijk. Ik zou hem zo vragen voor een nieuwe klus!
 • RiPa Sloopwerken

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.75165 reviews

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Alles naar tevredenheid, Johan is een geschikte vent!
 • De Jong Allround Onderhoud

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.1 van 54.1551 reviews

  Mijn bedrijf bestaat in oktober 19 jaar. Voorheen ben ik bij verschillende bedrijven werkzaam geweest als Timmerman. Van renovatie tot betonreparatie. Particulier timmerwerk, o.a. kozijnen, ramen en deuren plaatsen. Kwaliteit staat voorop, maar zeker persoonlijke aandacht voor de klant. U wens...

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Hij heeft de klus perfect gedaan Hij een muur geplaatst met een deur en de trap dichtgemaakt. Dankzij zijn advies is het nog beter geworden dan ik zelf in gedachte had. Heeft zich volledig aan de afspraak gehouden. Echt top werk. Ik raad hem zeker aan. Nogmaals heel erg bedankt ook voor het meedenken. Zal je zeker aanraden in mijn netwerk.
 • Aannemersbedrijf van A T Z

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Hallo ik ben Jan Schneider Ik ben woonachtig in zoetermeer 29-03-71 jong Ben van beroep 22 jaar timmerman Ben 12 jaar gelede als aannemer Voor mijn zelf begonnen als zzp'er Genaamd A tot Z totaal onderhoud Heb ruime ervaring in timmerwerk-sanitaire-renovatie En onderhoud Ben erg gemotiveerd in mijn werk Ben man van afspraak

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Very good and reliable. Recommend him
 • 123bouwbedrijf

  Aannemer in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews

  123-Dakwerken: 1. Veiligheid en milieubewust 2. Eerlijk advies 3. Garanties 123-Dakwerken is een professioneel bedrijf met ervaren dakdekkers. Wij stellen veiligheid op de eerste plaats. 'U' kunt van ons altijd een eerlijk advies verwachten. En aangezien wij kwaliteit leveren en met dakwerkers werken die al meer dan 15 jaar ervaring hebben bieden wij uiteraard garanties. 123-Dakwerken onderscheidt zich op de markt door het persoonlijk te maken. 'U' bent bij ons geen project, 'U' bent een klant en daar zijn wij trots op. Wij zijn trots op het werk dat wij leveren en blij dat wij voor 'U' een oplossing kunnen bieden. 'U' bent als klant 'ons' succes, daarom zouden wij als 123-Dakwerken er alles aan doen, om ervoor te zorgen, dat alles naar wens verloopt. Een tevreden klant geeft ons voldoening en energie voor morgen. 123-Dakwerken is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Dakinspectie - Dakreparatie - Dakrenovatie - Daklekkage - Dakisolatie Onze dakwerken Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw pand. Het beschermt u tegen de elementen en geeft bescherming. Wanneer er dan ook problemen aan uw dak ontstaan, wilt u dat deze zo snel mogelijk verholpen zijn. Om verdere schade te voorkomen, raden wij ook aan om snel een dakdekker langs te laten komen. Wanneer de problemen tijdig worden verholpen, voorkomt dit grotere schade in de toekomst. Gratis dakinspectie Wilt u graag weten of uw dak nog in een goede staat is? Wij voeren dan graag met onze dakwerken een gratis dakinspectie uit. Na een uitvoerige check van uw dak, brengen wij een advies over de staat van uw dak uit. Een controle zorgt ervoor dat eventuele schade of problemen tijdig worden geconstateerd. Wanneer mogen wij langskomen voor de controle? Daklekkage? Heeft u te maken met een daklekkage? Dit is altijd vervelend. Wanneer dit gebeurt, raden wij aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Dit voorkomt dat de schade groter wordt. Daarnaast kan een lekkage zelfs doordringen binnen in uw pand. Met onze dakwerken verhelpen wij zeer snel uw lekkage. Zo verkeert uw pand zo snel mogelijk weer in de staat die u wenst. Contact over uw dakwerken Zijn er onderhoudswerkzaamheden aan uw dak noodzakelijk? Of zijn er andere werkzaamheden die u door ons dakdekkersbedrijf wilt laten uitvoeren? Wij helpen u graag. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerlijk advies.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prima gedaan, duurde iets langer dan afgesproken, maar alles in goed overleg

Populaire lokale aannemers in Zoetermeer

Informatie over aannemers uit Zoetermeer

De aannemersbedrijven uit Zoetermeer

Wil je je complete huis verbouwen? Of moet alleen de badkamer of keuken onder handen worden genomen? Waar je ook naar op zoek bent; onze vakmannen staan voor je klaar.

Wil je zeker zijn van een perfecte afwerking en een duurzaam resultaat? Dan is het aan te raden om je renovatie uit te besteden aan een professionele aannemer op Werkspot. Een aannemersbedrijf heeft vaak een vaste ploeg van vakmannen in dienst, die hij aanstuurt om de verbouwing tot een succes te maken. We werken met aannemers die ervaring hebben met zowel kleine als omvangrijke verbouwingen en weten hoe ze zo efficiënt mogelijk de klus voor je kunnen klaren. Bovendien loont het om een aannemer uit de regio Zoetermeer in te huren voor je klus. Een aannemer uit de regio heeft namelijk vaak een reputatie hoog te houden en het beperkt ook nog eens de voorrijkosten.

Onze aannemers uit Zoetermeer leveren uitstekend werk

We werken sinds jaar en dag met aannemers uit de regio Zoetermeer; via Werkspot vind je daarom eenvoudig gecertificeerde aannemers. Zodat ben je verzekerd van een verbouwing waar je nog jarenlang van kan genieten. Onze aannemers uit Zuid-Holland voldoen aan strenge kwaliteitseisen en ontvangen bovendien na iedere klus een review van de klant. Zo houden we het niveau van vakmannen op Werkspot zo hoog mogelijk en kun je vooraf een goed beeld krijgen van het werk dat de aannemer aflevert.

Diensten van aannemers uit Zoetermeer

Of je nu op zoek bent naar een aannemer voor een kleine klus of juist een grote verbouwing; onze aannemers nemen het werk van A tot Z voor je uit handen. Zo helpt een aannemer bij het maken van een tekening en planning, zorgt hij voor de juiste materialen, stuurt hij verschillende vakmannen aan, richt hij de werkplaats in en is hij verantwoordelijk voor het resultaat. Met een aannemer ben je dus ook verzekerd van een garantie op het geleverde werk. Wil je graag kennismaken met de aannemer en je plannen en wensen bespreken? Ook hier helpen onze vakmannen je graag bij. Of je nu in de Leyens of Buytenwegh woont.

Je woning in Zoetermeer via Werkspot laten verbouwen?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Zoetermeer, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Zoetermeer? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zoetermeer

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur