Vind stratenmakers in Barendrecht

Op zoek naar stratenmakers in Barendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Barendrecht

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65185 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede klus geklaard.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Door verzakking van de 2 parkeerplaatsen was het nodig om ze voor een deel op te hogen zodat alles weer netjes aansloot tot aan de gevel. Mantjes tuinen heeft de klus vlot en strak geklaard! Top! Wij zitten er weer netjes bij.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Aardige gozer, hard gewerkt! En heel erg snel beschikbaar
 • Jaimystraatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Straatmaker met 30 jaar ervaring. In bezit van alle gereedschappen om tuinen te maken. Alle soirten werkzaamheden van straatwerk ,schuttingen plaatsen tot grindvlakken aanleggen. Niet tevreden- geen betaling. Niks vooraf,alles na oplevering.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Om te beginnen laat ik vanaf nu mijn klussen in de tuin door Barry uitvoeren! Zo tevreden, qua service, vriendelijkheid, stiptheid en beloften die volledig nagekomen worden en misschien zelfs overtroffen worden. Bedankt!
 • AZM Bestratingen
  AZM Bestratingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Vakmanschap,gedrevenheid en betrokkenheid zijn onze kernwoorden. Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor u tuin en groenvoorziening of project,bij AZM Bestratingen bent u daar ten allen tijden van verzekerd. Wij werken voor bedrijven en particulieren en hanteren speciale tarieven voor particulieren. Voor een gedegen aanpak van de werkzaamheden en een nette afwerking staan wij garant.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wij zijn heel blij met AZM bestrating. Hij heeft onze voortuin heel mooi bestraat. In alle opzichte topkwaliteit! Bedankt AZM!
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  heel tevreden over de werkzaamheden. Karel is betrokken en denkt mee over de wensen die je hebt ook over de prijs-kwaliteitverhouding.
 • HeijboerAgro
  HeijboerAgro
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Ridderkerk of omgeving? HeijboerAgro kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  perfecte communicatie en snel handelen
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gedaan! Snel een afspraak kunnen maken en binnen een uurtje lag het er weer netjes bij. Ook gewoon aardige gasten. Bedankt!
 • Wewe Bouw
  Wewe Bouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Wij leggen nieuwe en reparen oude bestratingen. Tôt met 50km van Rotterdam geen reiskosten .Meer dan 50km van Rotterdam € 0,19/km.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wewe Bouw heeft de tuin binnen 2 weken aan kunnen leggen. Super fijne communicatie en snel gehandeld. Ze denken ook graag met je mee. Hele harde werkers! Ik zou ze absoluut aanraden! In 1 woord TOP!
 • Boudesteijn Binnen en Buiten Bouw
  Boudesteijn Binnen en Buiten Bouw
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stratenmaker in Barendrecht

  Voor Bouw, Aanleg, Renovatie en Onderhoud van Huis en Tuin klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Buiten richten we ons in het bijzonder op het kappen van bomen. Dit seizoen zijn we begonnen met het verwijderen van boomstronken. De nieuwe stronkenfrees heeft zich al bewezen. Bomen kappen kunnen we nu van kruin tot wortel. Ook alleen een stronk kunnen we voor u wegfrezen. Daarnaast bezorgen we zand, grond en grind met een minidumper tot in de achtertuin. Ook verwijderen van oude bestrating of grove begroeiing pakken we op. Binnen leggen we ons vooral toe op het leggen van vloerverwarming op houten vloeren en het plaatsten van kunststof kozijnen. Hiernaast pakken we ook diverse andere renovatieprojecten aan als het vernieuwen van het plafond, toilet, badkamer etc.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Een hard werkende jongeman die van aanpakken weet. Top.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Barendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Barendrecht

Andere vakmensen in Barendrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt