Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stratenmakers in Barendrecht

Op zoek naar stratenmakers in Barendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stratenmaker

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Barendrecht

 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.5551 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Echte aanrader. Reageert snel en zeer vriendelijk.
 • AZM Bestratingen

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews

  Vakmanschap,gedrevenheid en betrokkenheid zijn onze kernwoorden. Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor u tuin en groenvoorziening of project,bij AZM Bestratingen bent u daar ten allen tijden van verzekerd. Wij werken voor bedrijven en particulieren en hanteren speciale tarieven voor particulieren. Voor een gedegen aanpak van de werkzaamheden en een nette afwerking staan wij garant.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Voortuin en achtertuin bestraten. hij had zich vergist in hoeveel werk het zou zijn. Dus de dag erna moest hij terug komen. Je kon merken dat hij dat niet fijn vond. Zat te zeuren dat de tegels erg slecht waren. Nee geen aanrader. Nu een jaar verder en heel veel verzakking.
 • Raaf onderhoud

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Klusbedrijf Raaf. Werkzaamheden waar ik mij op richt zijn herbestrating van de bestaande bestrating in tuinen en het nieuw aanleggen van bestrating om en rond het huis. Werkgebied Rotterdam en omstreken. Het vak stratenmaker is al jaren een vakmanschap. Kennis en kunde aanwezig . Werkzaamheden die door mij zijn uitgevoerd hebben altijd een garantie termijn. Bedrijfsmotto: de klussen die ik oppak worden snel en vakkundig uitgevoerd. Vooraf kom ik vrijblijvend langs om de werkzaamheden te bespreken. Als er vanuit de opdrachtgever een akkoord komt om de opdracht uit te voeren, wordt de klus snel en vakkundig uitgevoerd.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Harde werker.
 • FTB Bestratingen

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Complete tuinaanleg regio drechtsteden.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Frank, een entousiaste vakman heeft ons geholpen bij het relaliseren van onze droomtuin. Door zijn ervaring met sierbestrating en het metselen van onze bakken heeft hij ons intiale ontwerp op een hoger niveau gebracht. Frank neemt de tijd voor het werk waardoor de kwaliteit die hij afleverd goed is. De communicatie voor, tijdens en na het werk verliep goed. Zoek je iemand voor de aanleg van sierbestrating dan raad ik Frank aan. Kwaliteit. Meedenkend. Betrouwbaar.
 • van Asperen Bestratingen

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Jouw tuin een nieuw gezicht geven ? of een hele nieuwe tuin , dat kan! Ik begrijp hoe belangrijk een aangename tuin is.! Met mijn creativiteit zal ik er alles aan doen om 100% vakmanschap te leveren. Mijn naam is Bas van Asperen, Wonend in Alblasserdam. Sinds december 2018 ben ik voor mijzelf begonnen, en werk al vanaf mijn 16e jaar in het vak, zodoende heb ik ervaring opgedaan bij AH hoveniers en Boudewijn hoveniers Ben in het bezit van mijn Hoveniers diploma niveau 2 . Geregeld neem ik tuinen aan, grote projecten, voor en achtertuinen of kleinere werkzaamheden. Ik ben er toe in staat om het perfecte plaatje af te leveren! Mijn werk gebied zal in en rond om Zuid- Holland zijn, maar het geeft natuurlijk niet als er een langer ritje op de planning staat! Met vriendelijke groet, Van Asperen Bestratingen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Wat zijn wij blij dat we deze klus door Bas hebben laten uitvoeren. Naast het ophogen van de tuin met de aanwezige bestrating heeft Bas de tuin opnieuw een strak uiterlijk gegeven. Deze ziet er weer zo goed als nieuw uit ! Naast het feit dat Bas alle afspraken is nagekomen, communiceert hij duidelijk en komt hij met slimme oplossingen bij “tegenslagen” in de tuin. M.a.w.: zeker een aanrader !
 • Van kempe Tuinvisie

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.3543 reviews

  Van Kempe Tuinvisie heeft 36 jaar vakkennis in bestrating en tuinaanleg en alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van aanleg en onderhoud van kleine tot grote projecten. Dit met garantie op werk en materialen, tevens beschik ik over de benodigde gereedschappen waar mee ik het werk voor u op professionele wijze kan uitvoeren. Mijn werk staat voor kwaliteit met een betaalbaar budget waar beiden zich in kunnen vinden. Heb ik u interesse gewekt neem dan contact met mij op voor een offerte op maat! Ook machinale bestrating behoort tot de mogelijkheid! Het bedrijf bestaat nu 8 jaar sinds 2012 Voor meer inzicht in mijn werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn website. Ik werk alleen met genomineerde bedrijven die garantie en afspraken na komen! Let op!! Wij geven geen Garantie op Budget en Internetbestrating die door u is aangeschaft. Door de mindere kwaliteit die hier aan gesteld is. Kan ik niet voor garantie in staan. Klant diend zelf bij leverancier te reclameren. Mijn vaste leveranciers voor al u materialen zijn: - Benfried b.v Den Hoorn - Postmus Valkenburg (Zuid - Holland) - Steenstore v/d Dool Rotterdam - Kralingen - Kps Delft Rotterdamse weg 388 Delft - Tuincentrum Herman Meijer Rotterdam Kooiwalweg 12-14 Lombardijen - Cees v. Wageningen voor Transport Zand , Grond en Afvoeren Capelle a/d IJssel -Schovel en Machine verhuur Gebr. Koelewijn Bestratingen Capelle a/d IJssel Van Kempe Tuinvisie, net dat beetje extra! Meer informatie vindt u op mijn website.. met vriendelijke groet, Peet van Kempe

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Werk is gedaan zoals besproken, na bijbetaling voor ophoogzand dat al op de rekening stond, is na een opmerking hierover het bedrag v/d bijbetaling op onze rekening overgemaakt. Verder beleefde prettige man.
 • The Garden Professionals B.V.

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Wie zijn wij? The Garden Professionals is een jong en dynamisch bedrijf. Ieder lid van ons team is vol passie bezig met het creëeren van iets moois. Of het nu een budget-tuin betreft of een volledig aan te leggen tuin, wij zijn er klaar voor! Met onze "groene" vingers maken we iedere dag iets nieuws of veranderen we een jungle in iets geweldigs. Maak nu vrijblijvend een afspraak en ervaar wat we voor u kunnen betekenen, zowel particulier als zakelijk. .

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Aardige mannen, doen wat ze zeggen, ook al viel de klus tegen, toch kwaliteit bieden!
 • Van der Elst Hoveniersbedrijf

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 4.4 van 54.4530 reviews

  Wilt u uw tuin opnieuw laten bestraten of bent u op zoek naar een hovenier die de complete aanleg kan verzorgen? Bij Van der Elst hoveniers zit u aan het juiste adres. Door onze brede ervaringen in zowel de aanleg als onderhoud van verschillende tuinen en projecten, weten wij met elke situatie om te gaan. Wij kunnen alle aspecten in uw tuin verzorgen, van het herbestraten van uw tuin tot het verzorgen van een complete tuinaanleg Enkele werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn: - Herbestratingen - Complete tuinaanleg - Vlonder bouw - Tuinhuisjes/ schuurtjes opbouwen Bent u op zoek naar een hovenier met kennis van zaken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor advies of voor het uitbrengen van een geheel vrijblijvende offerte. Om een goede indruk van ons bedrijf te krijgen kunt u ons volgen op Facebook. facebook elsthov

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Tuin is netjes en snel bestraat. De mannen zijn ook heel flexibel, mijn tuintegels werden niet op tijd geleverd maar dat was geen probleem. Ze hebben de eerste ochtend alles gereed gemaakt voor het tegelen en zijn de volgende dag terug gekomen om te tegelen. Alles ligt er strak in nu nog afwachten hoe het over een paar maanden is. Maar ik kon altijd bellen als er iets was dus. Verder vaklui en zeer prettig geholpen.
 • Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf Randstad B.V.

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 4.4 van 54.4569 reviews

  Welkom bij Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf Randstad B.V. / Randstad Tuinmaterialen veelzijdige vakmannen met een passie voor het vak. Wij verzorgen het complete tuintraject. Eerst creëren we een tuinontwerp dat aansluit op uw tuinwensen en woonstijl. Daarna volgt de tuinaanleg. Wij leveren ook alle tuin materialen. Wij hebben alle machines en gereedschappen in eigen beheer. Zo bent u zeker van een vakkundige uitvoering. Wilt u in uw tuin genieten van een overdekt plekje? Wij bouwen maatwerk veranda’s en tuinhuizen. Naast het bedienen van particulieren zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van groen en bestrating voor bedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, scholen en kinderdagverblijven. Onze ambitie: Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf Randstad heeft een nuchtere, no-nonsense mentaliteit. In ons werk streven wij altijd naar betrouwbaarheid en kwaliteit en wij werken daarom uitsluitend met werknemers die voldoen aan deze kernwaarden. Daarnaast werken wij volgens het principe ”zeg wat je doet, en doe wat je zegt”. Hiermee hebben wij ons bij veel projecten, klanten en relaties al bewezen als betrouwbare partner. Dit is hoe wij verder willen blijven groeien: als betrouwbare, kwaliteitsgerichte partij met oog voor mens en omgeving. Wij beschikken over een scala aan certificaten die u de garantie geven dat al onze werkzaamheden volgens de geldende wetten, met aandacht voor veiligheid en milieu en met kwaliteitsgarantie, worden uitgevoerd.  Certificaten: VCA ** hoofdaanneming GWW ISO 9001 bedrijfs management BRL 9334 modern en kwalitatief straatwerk Co2 prestatie ladder 3 Bezoek onze showroom aan de Schaapherderweg 17D 2988 CK Ridderkerk Openingstijden: Maandag tot zaterdag van 9:00 tot 17:30 Heeft u een vraag voor ons? Neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een kennismaking en het opmaken van een offerte en dit geheel vrijblijvend. Graag tot ziens!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Op 12 april heb ik contact op genomen met Randstand B.V Afspraken gemaakt offerte op gevraagd, die zou ik dezelfde nog toegestuurd krijgen maar helaas tot 2 weken verder nog steeds niks gehoord. Meerdere keren gebeld en terug bel verzoek achter gelaten maar ook daar werd helaas geen gehoor aangegeven. Telefonisch hadden we 30 april afgesproken om mijn tuin 38 m2 te laten bestraten met terras tegels voor 1800 euro, maar dat was schijnbaar een miscommunicatie want vandaag ( 22-04-2021 ) heb ik de heer alwin eindelijk te pakken gekregen om vervolgens te horen dat het puur om het leggen ging en daar daar de tegels nog bij kwamen. Dat zou dus betekenen dat je 40 euro per m2 betaald puur voor het leggen zonder tegels ( wel inc zand ) wat ik buiten proportioneel vind. Desondanks alles vind ik het meest storend dat er afspraken gemaakt worden en dan niet nageleefd worden. toen ik eenmaal zei dat dit geen afspraken waren werd het taal gebruik ook ineen heel erg asociaal Kortom zoek verder
 • EZNET

  Stratenmaker in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Al ruim 15 jaar ervaring als stratenmaker in de regio Zuid-Holland en gespecializeerd in het aanleggen van tuinen naar wens. WIJ HEBBEN.. +Liefde voor het vak +Meer dan 15 jaar ervaring in bestrating +Een vlot werktempo +Eerlijke prijzen +En altijd trek in koffie ;)

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Aardige jongens en harde werkers. Bij aankomst bleek dat er iets meer werk verricht moet worden maar dit werd zonder probleem gedaan. Ik kan ze zeker aanraden en de volgende keer zou ik zeer weer inhuren!

Populaire lokale stratenmakers in Barendrecht

Andere vakmensen in Barendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur