Vind witgoed monteurs in Honselersdijk

Op zoek naar witgoed monteurs in Honselersdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Honselersdijk

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Witgoed monteur in Honselersdijk

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.5 van 54.5546 reviews
  Witgoed monteur in Honselersdijk

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Fast intervention. Kind, polite and professional. Good advices.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Witgoed monteur in Honselersdijk

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Witgoed monteur in Honselersdijk

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished en nieuwe machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €159,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden** * Wilt u een reparatie in het weekend? Vraag naar de toeslagen. * Reparatie niet geannuleerd? Dan betaald u de voorrijkosten. ** Op sommige onderdelen/reparaties is de garantie 1 maand

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Monteur kwam op tijd, goeie uitleg gehad over oorzaak, onderhoud en snel gerepareerd! Helaas in minder dan een week tijd toch weer dezelfde fout. Nog niet opgelost dus.
 • Eijssink All-round
  Eijssink All-round
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Witgoed monteur in Honselersdijk

  Eijssink all-round is een echt klus bedrijf. Geen klus is te gek en gekke vragen bestaan niet. Pinnen ook mogelijk.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zo snel en vakkundig En een fijne communicatie
 • Montage next

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Honselersdijk

  Montage bedrijf

 • Verde WGTP

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Honselersdijk

  Ruime ervaring afgelopen jaren als manager voor complete verbouwing en renovatie van alle werkzaamheden en locaties bij mijn werkgever. Meer dan 27 jaar als manager bij grote bekende allround technisch installateur gewerkt. Kwaliteit voor kwantiteit. Eerlijke heldere offertes, alles is bespreekbaar, werkzaamheden vv betalingen naar ratio werkzaamheden en voorgang. Open, eerlijk en bovenal kwalitatief omdat ik het voor me zelf ook het beste zou willen.

 • i3 elektrotechniek
  i3 elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Witgoed monteur in Honselersdijk

  .

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Goede communicatie, erg klantvriendelijk en kundig.
 • Gelijk Gemaakt
  Gelijk Gemaakt

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Honselersdijk

  Gelijk Gemaakt

 • Nab Electro
  Nab Electro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Honselersdijk

  Een ruim pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek. Dit varieert van advies en engineering tot aanleg en instandhouding van vrijwel alle elektrotechnische installaties, waaronder: • Licht- en kracht installaties • • Brandmeldinstallatie • Beveiligingsinstallaties • Camera- &-toegangscontroles • Telefoon-en datainstallaties

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede en snelle service. Snel tot een afspraak kunnen komen, is flexibel en heeft reële prijzen. Aanrader!

4.6

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Honselersdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 157 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Honselersdijk

Andere vakmensen in Honselersdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt