Vind loodgieters in Poeldijk

Op zoek naar loodgieters in Poeldijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Poeldijk

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95280 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede communicatie, klus goed uitgevoerd en vriendelijke kerel!
  Kom in contact
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95147 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Tja.. als er 6 sterren gegeven mogen worden, dan zouden we 6 sterren hebben gegeven. Goed advies gegeven, prima werk geleverd en vriendelijke werkmensen. Goed werk verricht!
  Kom in contact
 • Redje Bouw
  Redje Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  Redje Bouw kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Redje Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Redouan reageert ontzettend snel! Hij is aardig en gezellig en, ondanks dat jij een aantal keer terug moest komen, vond hij steeds last minute een gaatje in zijn volle agenda om me te helpen. Bedankt!
  Kom in contact
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85134 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Very professional, great quality!
  Kom in contact
 • KR loodgieters- en installatiebedrijf
  KR loodgieters- en installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4533 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  KR loodgieters- en installatiebedrijf kan je helpen met je Loodgieter klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met KR loodgieters- en installatiebedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Héél slechte ervaring. Dieptepunt: de monteur had de afvoerslang van de vaatwasser gekoppeld aan de sifonbuis zonder het stukje buis eerst te openen. Bij het eerste keer aanzetten van de vaatwasser kwam het water binnenstromen in de kast, onder de kast, op de vloer... Natuurlijk, want de afvoer zat nog dicht. Ongelooflijk. KR Loodgieters heeft een offerte gemaakt voor een waslijst aan klussen, daarna een sympatieke maar zeer onervaren jonge monteur alleen gestuurd. Hij vertelde mij dat één van de opdrachten iets was wat zij nooit deden. Begrijpelijk, maar het moment om dat te vertellen is WANNEER JE DE OFFERTE STUURT. Niemand bij het bedrijf was ooit te bereiken. De jongeman kon zelf niks inplannen, niks vertellen, wist niets van de facturatie. En hij is dan nooit komen opdagen om de klus af te maken, en ik kon KR Loodgieters niet bereiken om het in te plannen. Hier heb ik de volle prijs voor betaald. Ik heb een ander bedrijf ingehuurd om het werk af te maken.
  Kom in contact
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85190 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Supergoed geholpen! Er zat een toiletblok in het riool , had ik per ongeluk doorgetrokken en dat blokkeerde de boel. Hij had goede spullen om in het riool te kijken en ik mocht meekijken, ook interessant. Maar opgelost! Ik had ook nog een verstoppingsprobleem in de vaatwasser, gevraagd of hij er naar wilde kijken en daar had hij weer zo’n goed apparaat voor een water stofzuiger, bleek geklonterde zeepresten te zijn. Ook weer opgelost. Niet duur, vriendelijke man en hij kwam zelfs ook zondag. Je bent een topper Ronnie bedankt! Ik beveel je van harte aan!
  Kom in contact
 • Bricotec
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  Wij zijn en totaal onderhoud bedrijf omgeving Den Haag

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Als doe-het-zelver was ik begonnen met het weghalen van de oude afvoer van de wc, maar daarbij begon water uit het riool mijn kruipruimte in te stromen/druppelen. Ik had dus snel iemand nodig die de nieuwe afvoer van de wc kon komen maken. Dit was op een vrijdag. Bricotec was de enige partij op werkspot die al op zaterdag de klus wilde komen doen. De communicatie was direct en helder. Ze kwamen met z'n tweeën, wat handig is als de klus in de kruipruimte is. Het eindresultaat is robuust en sterk en Bricotec geeft garantie. De klus kostte uiteindelijk meer tijd dan ingeschat en er kwamen ook extra werkzaamheden bij (het gat door de vloer moest groter gemaakt worden), maar toch bleef Bricotec bij de originele prijsschatting. Ik kreeg ook nog goed advies over andere keuzes aqua afvoer/koof/afwerking in de toiletruimte. 5+ sterren dus
  Kom in contact
 • Aa loodgietersbedrijf
  Aa loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  Ik ben gespecialiseerd is het repareren van installaties, het ontstoppen van verstoppingen, installeren van ketels en boiler het onderhouden er van en nog veel meer 100% betrouwbaar.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  De klus is vakkundig uit gevoerd communicatie was top en goedkoop ik zou je zeker aanbevelen
  Kom in contact
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Keukenkraan vervangen. Vakkundig gewerkt, Goede prijs kwaliteit.
  Kom in contact
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85325 reviews
  Loodgieter in Poeldijk

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Communicatie verliep snel en duidelijk. Aardige jongeman die de afvoer van een vaatwasser supersnel en kundig heeft geïnstalleerd. Afspraken waren duidelijk, hij denkt met je mee en als je nog vragen had beantwoorde hij ze meteen. Wou dat alle klusjes zo vlot verliepen.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Poeldijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2323 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Poeldijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Poeldijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt