Vind Installatiebedrijven in Poeldijk

Op zoek naar Installatiebedrijven in Poeldijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Poeldijk

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95252 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Mekki heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Toen de klus een stuk uitdagender werd dan voorzien zijn we daar samen uitgekomen. Zonder het vertrouwen en optimisme te verliezen. Dank daarvoor!
 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  🔥 SPECIAL APRIL OFFERS!!! (See last photos)🔥 We always provide a price on the second message || Please read the offer before you share your contact details with us || All our kit and voeg work is provided with one year guarantee ||

  Laatste review:
  Kitten-
  Uitstekend geholpen. Goede communicatie, maar belangrijker nog - perfecte service. Snel, goed en scherp geprijsd. Ik raad ‘De bekwame vakman’ zeker aan!
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85127 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  5 sterren voor dit bedrijf want meer kan ik er niet geven! Ik wilde graag een buitenkraantje in de achtertuin en zette een oproep op werkspot. Nog geen drie uur later was de kraan geïnstalleerd! Dit is echt next level service!! Twee sympathieke broers kwamen de klus uitvoeren (in de stromende regen). Ze hebben duidelijk plezier in hun werk en service verlenen. Alles is duidelijk uitgelegd en ze lieten alles keurig weer achter. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan voor je loodgieters klus.
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Geweldig , weet waar hij over praat, houdt zich aan de afspraak en werkt netjes.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85316 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed & snel
 • Bricotec
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  Wij zijn en totaal onderhoud bedrijf omgeving Den Haag

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snel en vakkundig gerapareerd
 • KR loodgieters- en installatiebedrijf
  KR loodgieters- en installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  KR loodgieters- en installatiebedrijf kan je helpen met je Loodgieter klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met KR loodgieters- en installatiebedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Mooi werk geleverd. Denkt goed mee met de juiste oplossing voor het probleem.
 • R.H. Montage, Onderhoud & Services
  R.H. Montage, Onderhoud & Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8556 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  R.H. Montage, Onderhoud & Services is gevestigd in S,-gravenzande dat zit in omgeving Westland. (Zuid-Holland) het is één betrouwbare eenmanszaak, en is gespecialiseerd in meerdere technische klussen/opdrachten door de in der loop der jaren opgelopen ervaringen in verschillende branches. Deze branches variëren van : Glaszetten, kit werk, schilderen, en in de installaties, zoals plaatsen en verwijderen van Boilers, CV Ketels, warmtepompen, warmte terugwinning installaties, het maken van luchtkanalen, onderhoud, enzovoort. Ik probeer altijd te gaan voor het beste resultaat en dat zal zeker terug te zien zijn in mijn werk!

  Laatste review:
  Kitten-
  Perfect en snel!
 • Kur Luchtventilatie
  Kur Luchtventilatie
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  Kur Luchtventilatie Wij zijn een bedrijf uit Den Haag dat al 7 jaar op de markt opereert. Onze prioriteit is in de eerste plaats KWALITEIT, dat wil zeggen de hoogste standaard van ons werk. Wij garanderen een geruisloze, doeltreffende en comfortabele werking van het ventilatiesysteem, volledige technische ondersteuning tijdens de garantieperiode en alle nodige technische inspecties. Wij geven 5 jaar garantie op het door ons gemaakte systeem.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Professional, committed and responsive work. I got my ventilation unit replaced and happy with the installation.
 • Wilbrink Installatie & Onderhoud
  Wilbrink Installatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Installatiebedrijf in Poeldijk

  Wilbrink Aannemers BV. Een professioneel familie bedrijf die u van heipaal tot dakpan verder kan helpen. Wij zijn professionele vakmensen en dit werk is ons met de paplepel in gegoten. Klantgerichte aanpak staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen proberen om met onze vakkennis u van een eerlijk en juist advies te voorzien voor uw project. Geen project is te gek: Badkamer & toilet renovaties Loodgieterswerkzaamheden CV installatie & onderhoud Onderhoudsprojecten Dakwerkzaamheden Gevel renovaties Schilder en timmer werk Etc. Na een kosteloze opname van uw project maken wij toegespitst op uw wensen een offerte. Onze vele positieve reviews kunt u hier lezen, wij hopen natuurlijk dat u er daar ook 1 van zal worden. Met een hartelijke groet, Wilbrink B.V.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Plaatsen van de nieuwe douchecabine verliep vlot. Het kitwerk was in eerste instantie niet helemaal goed aangebracht i.c.m. oud kitwerk in mijn badkamer. Dit is snel opgelost door Ed en uit service gelijk een deel van het oude kitwerk vervangen. Contact verloopt soepel en snel via Wesley.

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Poeldijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2371 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Poeldijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Poeldijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt