Vind ontwerpers in 's-Gravenzande

Op zoek naar ontwerpers in 's-Gravenzande? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in 's-Gravenzande, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in 's-Gravenzande

 • De Verbouwing Constructiebureau

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews

  De Verbouwing Constructiebureau maakt volgende berekeningen: Gewichtsberekening Stabiliteitsberekening Wapeningsberekening Stalen ligger berekening t.b.v. doorbraak Betonnen latei berekening t.b.v. doorbraak Nieuwbouw woning/Villa aanbouw achtergevel en of zij erker en of voor erker. Houten balklaag berekening Wij maken alle berekeningen die voldoen aan de regelgeving/Eurocode. Daarnaast wilt u dat de aannemer precies weet wat hij moet bouwen en wilt u de constructieberekening gebruiken voor uw verzekering. Alles is mogelijk! Naast berekeningen maken wij ook constructie tekeningen 2d en ook 3d. Heeft u de berekening snel nodig? Dan kan dat ook, wij leveren al binnen 48 uur!

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Mevrouw heeft mij en aannemer spoedig geholpen met deskundig advies, hartelijk bedankt!
 • Ned-Ingenieursbureau

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Alles is snel en vlot gegaan. Ben super tevreden.
 • Norberts Timmerwerken

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews

  Norberts Timmerwerken is een creatief interieur-timmerbedrijf. Wij ontwerpen meubels, maatwerk keukens en complete interieurs en voeren deze ook zelf uit. Omdat wij het ontwerpen en maken binnen 1 bedrijf aanbieden, is het proces persoonlijk en zijn de lijnen kort. U hoeft bij ons geen 'losse' ontwerper en een uitvoerder te zoeken en bespaart hiermee overleg -en doorlooptijd en dus kosten. In onze werkplaats kunnen grote en kleine projecten voorbereid worden, zodat er op locatie in de meeste gevallen alleen maar gemonteerd hoeft te worden. 

 Bent u voor uw bestaande of nieuwe woning op zoek naar ideeën, een andere indeling, extra wanden, een nieuwe keuken, een bijzondere (boeken-)kast of ander maatwerk, heeft u een gekke hoek waar 'wat mee moet' of wilt u iets totaal anders in uw interieur? Of is uw winkel of kantoor aan een facelift toe? Wij helpen graag met advies van ontwerp tot de uitvoering. Hoe minder standaard uw vraag of idee, hoe leuker wij het vinden! 
 Wij leveren: 
INTERIEUR - keukens, boekenkasten, inbouwkasten, garderobes, meubels, aftimmerwerk, kortom een breed scala aan interieurtimmerwerk op maat;
 RUIMTELIJK - ontwerp, herindeling, verfraaiing van en aftimmerwerk in en rondom de woning of commercieel vastgoed; STYLING - heeft u iets leuks gezien op Pinterest? Met onze CNC (computergestuurde freesmachine) kunnen wij nagenoeg alles maken. Ook jouw eigen ontwerpen of tekeningen kunnen we hiermee exact produceren. Denk hierbij aan logo's, naamborden, maatwerk vormen, seriematig of enkele stuks (ook voor de particulier). Als aanvulling hierop kunnen wij ook lasergraveren in hout. Onze werkwijze is informeel en persoonlijk. Om ons in te kunnen leven in uw vraag en wensen is de samenwerking in de aanloopfase intensief. Wij nemen in het ontwerp -en aanloopproces niet alleen de vorm, maar ook de technische uitvoerbaarheid van uw plan in gedachten mee. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste materialen, constructiewijze en beslagtechniek. Voor meubelbeslag werken wij alleen met gerenommeerde Duitse en Italiaanse toeleveranciers waar mooi design en techniek perfect op elkaar afgestemd zijn. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Snelle reactie en goede communicatie met Sylvia, nadat we de klus online hadden gezet. Hoewel het keukenblok niet door hen was ontworpen of gekocht, lukte het Norbert en Sylvia om de klus vlot te klaren. Het resultaat: ons bar/keuken eiland is helemaal naar wens geïnstalleerd.
 • BIM-ING

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goede ervaring, ik werd direct gebeld voor de specificaties en er is snel geleverd.
 • WoonRooskleurig

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Nog geen reviews

  WoonRooskleurig is een nieuw en jong bedrijf gespecialiseerd in interieuradvies. Je bent verhuisd, je wilt verbouwen of je bent gewoon toe aan een nieuw interieur. Ik help je graag door mee te denken over de indeling, de sfeer, de kleuren en de meubels. Samen komen we tot een prachtig resultaat dat helemaal bij jou past en waar jij je in thuis voelt. Bekijk hieronder welk adviespakket het beste aansluit bij jouw wensen.

 • BIMCASE Engineering & Design

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Bouwkundig tekenaar, Bim specialist, bouwkundig ingenieur, 3D rendering, animaties maken Ontwerper, engineering van projecten van klein tot middelgroot. zie op deze site mijn portfolio voor referenties

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Een mooi staaltje tekenkunsten. BIM CASE E&D is alle afspraken nagekomen, communiceert goed, werkt snel en netjes en heeft kennis van zaken. Absolute aanrader.
 • Molenkamp klus en timmerwerken

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews

  Ik ben Vincent Molenkamp. Sinds 2013 maak ik diverse meubels voor binnen en buiten. Maar ook help ik mensen met diverse klussen die er zelf niet meer uitkomen of er geen tijd meer voor hebben. Variërend van poortdeuren maken tot de renovatie van een antieke kast. Of het maken van een tuinhuisje tot complete veranda's die op maat worden gemaakt. Maar ook veranderen van stroomaansluitingen/leidingen/afvoeren of het stellen van een nieuwe of gebruikte keuken hoort bij de mogelijkheden. ook voor kleine klusjes kunt u bellen. een scheef keukendeurtje of een lamp of schilderij ophangen. Niks is mij te gek. Het is voor mij een uitdaging om bij uw probleem/wens een mooie oplossing te vinden en hiermee uw wensen of ideeën tot een mooi resultaat te brengen. Uiteraard alles in goed overleg met u. Met vriendelijke groet, Vincent Molenkamp

  Laatste review:

  Balkon (ver)bouwen -

  Vincent heeft vorig jaar zomer deze klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. We zijn er nog steeds blij mee!
 • M. van der Knaap Interieur

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Nog geen reviews

  Wij maken interieur plannen voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Deze werken wij uit in 3D beelden zodat u een goed beeld krijgt van de woning. Ook kunnen wij meekijken met het ontwerp van de tuin. Hiervoor hebben wij geen mensen om dit aan te leggen. Wij zullen enkel alleen een ontwerp maken zonder uitvoering

 • 24livin

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Nog geen reviews

  Livin is een ontwerp en productie bedrijf. Dat betekend dat elke klus van A tot Z kan worden opgepakt. Afhankelijk van de wensen van de klant kan op elke vraag ingespeeld worden. Wilt u uw eigen idee geproduceerd hebben of wenst u een totaal ontwerp. Alles is mogelijk. Livin is de afgelopen 20 jaar actief geweest in inrichting van woonhuizen en aankleding van evenementen. Hierbij is veel ervaring opgedaan in binnen en buitenland. Sterke punt van Livin is de combinatie van ontwerp en uitvoering. In de afgelopen 20 jaar is er veel ervaring opgedaan in productie van designs. Daar deze ervaring zijn de ontwerpen vaak binnen budget te realiseren. Livin kent zijn oorsprong in de architectuur, waarbij een focus in de tijdelijke architectuur. Opleiding Architectuur op de technische universiteit te Eindhoven en de opleiding Interieur-Architectuur zijn gevolgd academie voor beeldende kunsten te Rotterdam. Livin heeft een breed scala aan opdrachtgevers. Denk aan: Mysteryland, Sensation, Defqon1, Tomorrowland, G-Star, Bread&Butter, Diesel, Dutch Fashion Awards, MTV awards, Bacardi, ect. Livin kan op elke schaal een product leveren. Van een special item in een interieur tot een volledige ontwerp en productie. Geheel in lijn met de wensen van de klant. Livin ontwerp in de gedachten van de klant. We zullen in een voorgesprek bepalen wat de klant nodig heeft. Daarbij word er altijd gekeken naar de vormgeving die het beste bij de klant past.

 • Keukens Ewa van Vliet

  Ontwerper in 's-Gravenzande

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Ewa van Vliet levert maatwerk keukens met een perfecte balans tussen doordachte ontwerpdetails en functionaliteit. Geen standaard oplossingen, maar unieke droomkeukens met een persoonlijke touche. U kunt alles zelf bepalen: de indeling, de apparatuur en het werkblad

  Laatste review:

  Na vele keukenshowrooms te hebben bezocht was Ewa van Vliet voor ons een verademing. In tegenstelling tot de reguliere keukenleveranciers, is Ewa in staat geweest om onze wensen betreffende een droomkeuken om te zetten in werkelijkheid. Zij is, samen met ons, tot een prachtig ontwerp gekomen, waarna zij de keuken geleverd, geplaatst en tot in de puntjes begeleid heeft. Door Ewa zijn wij nu de trotste bezitters van een prachtige woonkeuken, zoals wij hem graag wilden hebben en mogen we hier elke dag van genieten. Ewa is een gedreven keuken ontwerpster/leverancier die met veel passie en gedegen kennis haar vak uitoefent. Wij bevelen haar dan ook van harte aan. Bijgaande foto's illustreren haar "vakvrouwschap". Paul en Christine van Steekelenburg

Populaire lokale ontwerpers in 's-Gravenzande

Andere vakmensen in 's-Gravenzande

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur