Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in 's-Gravenzande

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75501 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wat een fijne vent. Werkt netjes, beheerst maar toch heel snel (mede doordat hij de juiste spullen heeft). Ik vroeg hem wat extra te doen en dat was ook geen enkel probleem. Aanrader!
 • Ham Tuinzorg
  Ham Tuinzorg
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  Ham Tuinzorg is gespecialiseerd in het tuinonderhoud en tuinverzorging, voor het snoeien van uw hagen struiken en bomen, vormsnoei, onkruidbestrijding, reiniging terras , gazonsverbetering. Getogen in tuindersgezin [groentenkweker], verder heb ik ruim 20 jaar ervaring in het tuinonderhoud en bosonderhoud , mijn klantenkring is zeer divers, van balkontuin tot Landgoed. Ik beschik over het nodige gereedschap, en kan in overleg het tuinafval meenemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes en betrouwbaar.
 • rick van den berg klussenbedrijf
  rick van den berg klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55552 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  Hallo Ik ben Rick van den Berg, Mijn werkzaamheden bestaan uit: * tuin onderhoud * plaatsen van vlonders/tuinoverkappingen * schuttingen repareren/nieuw plaatsen * leidingwerk repareren * verf werk Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! www.rickvandenbergklussenbedrijf .nl

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Rick heeft met zijn collega goed werk verricht. Oude schutting gesloopt en afgevoerd. Nieuwe schutting met poort gemonteerd en geplaatst. Echt vakwerk in korte tijd. Ik beveel Rick aan.
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gedaan! Snel een afspraak kunnen maken en binnen een uurtje lag het er weer netjes bij. Ook gewoon aardige gasten. Bedankt!
 • L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  Goedendag ik ben Leon Groenewegen 28 jaar en kom uit Maasdijk (zuid Holland). Ik ben al 12 jaar actief in dit vak en doe het nog steeds met veel plezier. Ik heb zelf de benodigde machines om grondwerkzaamheden uit te voeren en beschoeiing te zetten. dus als u zo en klus heeft hoor ik graag van u. Heeft u meer vragen stuur me dan en email dan zal ik zo spoedig mogelijk reageren. M.V.G. Leon Groenewegen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Leon heeft ons goed en netjes geholpen! Grond afgegraven en afgevoerd, repac geplaatst als fundering en grind gestort. Snel en alles volgens afspraak.
 • Tuinswitch
  Tuinswitch
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  Heeft u interesse in een nieuwe, onderhoudsvriendelijke tuin? Werkzaamheden zoals onkruidverwijdering, het snoeien van hagen. Dan bent u bij mij verzekerd van een succesvol resultaat. Ik ben een man van 25, en het is bij mij mogelijk om een vaste prijs af te spreken, zie foto´s voor een aantal voorbeelden van mijn gedane projecten.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en netjes uitgevoerd
 • Geen Strepen
  Geen Strepen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3536 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  U kunt ons vinden op: geenstrepen NL

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Afspraak gemaakt. Niet komen opdagen. Voicemail en geen reactie op berichten.
 • Aanneembedrijf Waelland
  Aanneembedrijf Waelland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Robert is een aardige man en werkt lekker door. Voldoet aan de afspraken, aanrader
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om vakkundig al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het ander bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. Slecht snoeiwerk zorgt vaak voor lelijke bomen en zieke bomen, die met soms snelle groeischeuten als reactie proberen te overleven - scheuten die later makkelijk kunnen uitscheuren of breken als ze ouder en zwaarder worden. Daarom is het altijd belangrijk om bomen te snoeien met kennis van zaken. Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Daniel heeft onze wilg gesnoeid. Het contact via mail vooraf was duidelijk en vlot. Op de dag zelf had hij materiaalpech en belde hij netjes dat hij wat later was. Hij was snel en heeft het vakkundig gedaan. Als de boom weer gedaan moet worden bellen we hem weer.
 • Lansdaal Tuinplanten
  Lansdaal Tuinplanten
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Hovenier in 's-Gravenzande

  Lansdaal tuinplanten is gespecialiseerd in: - maken van beplantingsplannen - aanplanten van tuinbeplanting - onderhoud van tuinen - meedenken en aanbrengen van tuinverlichting Werkgebied: Westland, Delft, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Indien u contact met ons opneemt via werkspot dan worden er door deze site bij ons kosten in rekening gebracht. Als u, al vorens er redelijk contact is geweest besluit om niet met ons in zee te gaan, brengen wij de kosten van werkspot bij u in rekening.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Hanneke is een vakvrouw die fijn meedenkt en goed communiceert. Heel blij met de nieuwe inrichting van onze achtertuin.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in 's-Gravenzande, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 513 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in 's-Gravenzande

Andere vakmensen in 's-Gravenzande

Vind vakmensen bij jou in de buurt