Vind keukenmonteurs in Kwintsheul

Op zoek naar keukenmonteurs in Kwintsheul? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Kwintsheul

 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8584 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Keurige vakmannen. Hebben een kraantje en afvoer aangelegd voor een vaatwasser. Ziet er keurig uit. Ze denken mee voor de juiste plek en laten de boel weer keurig achter!.
 • Meubel Montage Nederland
  Meubel Montage Nederland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Wij zijn vooral gespecialiseerd in het monteren van IKEA Pax kasten, Malm, Brimnes, Hemnes etc in regio Rotterdam. Onze flexibele planning omvat ook avonden en weekenden. Naast Ikea-kasten monteren we ook andere kasten, zoals die van Leenbakker, Jysk en Meubella. Bovendien verzorgen wij extra klussen, zoals het ophangen van gordijnrails en lampen. Wij garanderen voordelig en nauwkeurig werk. Onze vakmensen transporteren en monteren met expertise, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe meubels. Neem gerust contact op voor een zorgeloze oplossing. Team - Meubel Montage Nederland

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Goede ervaring , aardig , betrouwbaar. Denkt mee. Montage :1 kledingkast en 1 ladekast. Zeer zeker aan te raden. Komt zijn gemaakte afspraken na! Werkt netjes. Top ervaring
 • SaalSal Techniek
  SaalSal Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Electricient en loodgieter, cinnewall, badkamer renovatie

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Zeer vriendelijke man. Reageert snel op berichten. Komt afspraken na. Levert goed werk af.
 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95339 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Ze waren erg vriendelijk en zorgden ervoor dat alles precies werd gedaan zoals ik het wilde
 • MPB Meubelmaker
  MPB Meubelmaker
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Neem direct contact op met MPB Meubelmaker wanneer u denkt dat ik iets voor u kan betekenen. Ps. Bij geen interesse zie ik graag geen bericht tegemoet Dit ivm de kosten die werkspot in rekening breng. Of ik de klus krijg of niet. If you are not interested, please do not send a message back to me. This is due to the costs charged by Werkspot. Whether I get the job or not.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Reageert snel en levert keurig werk. Aanrader
 • All Fixed Montage & Onderhoud
  All Fixed Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Beste opdrachtgevers, Wij van All Fixed Montage & Onderhoud staan 24/7 klaar voor al u benodigde werkzaamheden. Met enthousiasme en resultaatgerichtheid zullen wij onze werkzaamheden verrichten. Waarbij service, kwaliteit en continuïteit voorop staan. All Fixed is specialist in diverse klussen in en rondom u woning. Zo verzorgen wij badkamer renovaties, meubel (de)montage, timmerwerkzaamheden, etc. Wij hanteren vaste lage prijzen die op voorhand met u worden besproken. Bij het kiezen voor All Fixed Montage & Onderhoud kunt u rekenen op een betrouwbaar en soepel verloop. Graag komen wij met u in contact!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Goed contact, duidelijke afspraken je weet waar je aan toe bent geen verrassingen en nette en vlotte afhandeling van de klus!
 • Stedijk BV
  Stedijk BV
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Stedijk BV is bijna 7 jaar geleden opgericht met als doel het aankopen, renoveren en weer verkopen van appartementen en woningen in de regio Haaglanden. De laatste 2 jaar is het accent meer op renovatiewerk voor derden komen te liggen. Wij werken met diverse, betrouwbare (onder)aannemers. Onze werkzaamheden zijn divers: Van het ophangen van lampen tot een volledige renovatie van een woning. Maar we hebben ook ruime ervaring in gedeeltelijke renovaties, zoals een badkamer vernieuwen of een nieuwe keuken realiseren. Beloven dat we morgen kunnen starten doen we niet. Planning in overleg met de klant waarbij we ook de projectmatige mogelijkheden bekijken. Om inzicht te krijgen in onze werkzaamheden hebben we middels een fotoboek een mooi overzicht gemaakt. Referenties zijn uiteraard ook beschikbaar. Een indicatie van onze werkzaamheden: - sloopwerk - loodgieterswerk - elektra vernieuwen, incl. aanpassen groepenkast - stucwerk - tegelwerk - schilderwerk (sauzen en lakken) - glas zetten - wanden (ver)plaatsen - verlaagde plafonds maken - vloeren leggen - vensterbanken en radiatorbakken op maat - plaatsen sanitair - isolatiemateriaal plaatsen We zijn duidelijk in wat we kunnen en als we het niet kunnen geven wij dat ook aan. Waar nodig gaan we dan op zoek naar de juiste specialist.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Stefan is een vakman puur sang; ook zijn " onderaannemers" leveren werk van hoge kwaliteit. Hiernaast is hij uiterst flexibel wanneer de afgesproken data toch even niet blijken te passen en voor last minute aanpassingen aan de afspraken zijn voor Stefan geen probleem. Naast de afgesproken klus denkt Stefan ook mee als er nieuwe ideeën/wensen ontstaan tijdens de uitvoering. Kortom:hoge kwaliteit en een prettige ervaring .
 • Redje Bouw
  Redje Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Redje Bouw kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Redje Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  ik had een probleem met mijn inductie fornuis. Deze held was er binnen 10 minuten en 20 minuten later was het opgelost. een echte vakman die weet hoe hij dingen oplost! betere service kan niet 7/5 sterren.
 • Moh’s onderhoud
  Moh’s onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Moh’s onderhoud kan je helpen betreft: Klusjes, Timmeren en al uw Loodgieterswerk in Den Haag en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Moh’s onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed contact, maakt na de klus netjes schoon en vrolijk in omgang!
 • Wilk
  Wilk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Keukenmonteur in Kwintsheul

  Wilk opende in 2012 in Nederland deals met timmerwerk afwerken meubelmontage verlaagde plafonds scheidingswanden montage van deurkozijnen vloerpanelen Regio den Haag 20-/+ Ik heb een bedrijfsverzekering

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  10 sterren. 5 sterren zijn te weinig. Ik heb een complexe en vooral grote ikea keuken laten plaatsen en meubels in elkaar laten zetten. Piotrek en zijn collega Rafael zijn hardwerkend, betrouwbaar, heel vriendelijk en secuur. Ze communiceren helder en kwamen alle afspraken na. Waar ik tevreden was met versimpelde oplossingen, gingen zij door tot iets perfect geplaatst was. Ongeacht dit ze extra werk zou opleveren die ze in hun eigen tijd moesten oplossen, ze bleven doorgaan tot iets goed gelukt was. Ook heb ik ze gevraagd voor allround klussen: Lampen en spiegels ophangen, elektra aansluiten, ze draaien hun hand er niet voor om om service te leveren. Dankjewel heren! In de toekomst zal ik jullie zeker weten weer aannemen.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Kwintsheul, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 617 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Kwintsheul

Andere vakmensen in Kwintsheul

Vind vakmensen bij jou in de buurt