Vind Interieur ontwerpers in Kwintsheul

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Kwintsheul? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Kwintsheul

 • M. van der Knaap Interieur
  M. van der Knaap Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn profiel. Ik kan jou helpen met jouw nieuwbouw of bestaande woning. Samen kijken we wat er het beste bij jouw wensen past. Hierna werk ik alles uit waarbij je onder andere 3D beelden aangeleverd krijgt van hoe jouw woning er komt te zien. Twijfel je nog? neem gerust contact op. Creatieve groet, Michelle van der Knaap

  Kom in contact
 • OHHO Interieur Design
  OHHO Interieur Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Zoetermeer, dan kan OHHO Interieur Design je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Perfect work,highly recommended
  Kom in contact
 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • My Label
  My Label

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  My Label is je ideale partner als je een interieurontwerper nodig hebt in Honselersdijk en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in plattegrond indelingen, interieuradvies (kleuren en materialen) en 3D tekeningen. Neem contact met mij op zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen en ontvang een vrijblijvende offerte.

  Kom in contact
 • Architektenburo Bakema Delft B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  Architektenburo Bakema Delft B.V. kan je helpen met je Ontwerper klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Architektenburo Bakema Delft B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • van Toor Ontruimingen
  van Toor Ontruimingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  Verhuizen is een hele klus, er zit veel tijd en energie in en vaak gaat dit gepaard met veel stress. Onze expertise ligt onder andere bij verhuizen en wij doen dit op een respectvolle manier. Heeft u hulp nodig bij een aankomende (of al begonnen) verhuizing dan bent u bij aan het goede adres. Wanneer u een woning moet ontruimen komt er vaak veel meer om te hoek kijken dan u zich beseft. Lukt het niet om uw woning op tijd te ontruimen door bijvoorbeeld tijd te kort, teveel werk of een extra hand te kort? Wij hebben een ruime ervaring in het ontruimen en staan voor u klaar! We zorgen voor een bezemschone oplevering van uw woning. Bij Van Toor Ontruimingen nemen wij uw zorg en helpen u met de problemen die u ervaart binnen/buiten uw huis. Heeft u een koper nodig voor meubels die u niet meer wilt hebben? Kan uw tuin wat verbetering gebruiken? Moet uw woning verkoop-klaar gemaakt worden? Bij ons bent u aan het juiste adres voor ontzorgen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Mike zijn mannen waren mooi op tijd en hebben voortvarend de verhuizing gedaan. Op een hometrainer na geen zware spullen. Bij het ophalen van de goederen ook om zich heen gekeken of ik nog dingen vergeten was en deze toch maar ingepakt uit voorzorg. Bij het afleveren alles naar de juiste plaats. Kortom prima werk voor een prima prijs. Ik beveel ze van harte aan! Vervolgens nog een extra klus, de achtergebleven meubels afvoeren. Snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs!
  Kom in contact
 • Ronesans Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  Mijn bedrijf bestaat als sinds 2008 en ben werkzaam in bouwbedrijf, onderhoudsbedrijf e.d. sinds dien ook veel ervaring opgebouwd zoals net ook aangegevens de werkzaamheden dat ik doe zijn ook aangevinkt. Heb mijn eigen materialen en spullen waarmee ik werk.

  Kom in contact
 • IZI BOUW
  IZI BOUW

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  IZI BOUW kan je helpen met je metaalbewerking, Constructiewerk, Stempelen, Muurdoorbraak, Installatiebedrijf, Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren Stalen Binnendeur plaatsen, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Dakterras aanleggen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Binnenhuis ontwerp, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Stalen Trap plaatsen, Buitenmuur plaatsen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Toilet renovatie, Serre (ver)bouwen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Rookkanaal installeren of vervangen, Bint plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met IZI BOUW om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • J's Construction
  J's Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  Welkom op het profiel van J's Construction uit Den Haag Zie reviews voor eerdere ervaringen van klanten Met vriendelijke groet, Rohied

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Een prima vakman. Hij had snel door wat er aan de hand was en heeft de kraan nauwkeurig bevestigd. Ook zorgvuldige controle van de leidingen.
  Kom in contact
 • Made by Kouwenhoven

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kwintsheul

  stucwerk decoratie wand afwerking, dit zijn mijn specialiteiten en hierin kan ik u dan ook zeker helpen

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Kwintsheul, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Kwintsheul

Andere vakmensen in Kwintsheul

Vind vakmensen bij jou in de buurt