Vind witgoed monteurs in Kwintsheul

Op zoek naar witgoed monteurs in Kwintsheul? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Kwintsheul

 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished en nieuwe machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €159,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden** * Wilt u een reparatie in het weekend? Vraag naar de toeslagen. * Reparatie niet geannuleerd? Dan betaald u de voorrijkosten. ** Op sommige onderdelen/reparaties is de garantie 1 maand

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijk, goed werk. Top!
 • Eijssink All-round
  Eijssink All-round
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  Eijssink all-round is een echt klus bedrijf. Geen klus is te gek en gekke vragen bestaan niet. Pinnen ook mogelijk.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zo snel en vakkundig En een fijne communicatie
 • Vrolijk Services
  Vrolijk Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  Welkom bij Vrolijk Services - Timmerwerk - Onderhoud - Renovatie - Klussen in en rondom huis - Langdurige projecten - Sloten / cilinders vervangen en of onderhoud - Kleine montage in en rondom huis - Montage / demontage

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Op tijd, denkt erg mee, komt zijn afspraken na en is erg vriendelijk!
 • i3 elektrotechniek
  i3 elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  .

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Goede communicatie, erg klantvriendelijk en kundig.
 • K&K telecom bv.
  K&K telecom bv.
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  Wij repareren al uw witgoed in Rotterdam, Den Haag, Delft en omgeving. Wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, ovens, magnetrons, koelkasten enz. ook voor het repareren van inbouw keukenapparaten zoals vaatwassers en koelkasten kunt u bij ons. Bij ons werken goed geschoolde en ervaren monteurs. Indien mogelijk vooraf altijd een prijsindicatie. Starttarief en eerste half uur € 65,-. prijsindicatie reparatie vooraf; drie maanden garantie op reparaties.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Afspraken zijn goed nagekomen. Waren precies op tijd, nette uitvoering van de klus.
 • Witgoedservicejasper.nl
  Witgoedservicejasper.nl

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Kwintsheul

  Ons bedrijf doet alle witgoed reparatie's Behalve koelkasten en vriezers Wij werken in heel zuid-holland en Brabant Voor referenties kunt u kijken op Trustpilot bij witgoedservicejasper

 • Nab Electro
  Nab Electro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Kwintsheul

  Een ruim pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek. Dit varieert van advies en engineering tot aanleg en instandhouding van vrijwel alle elektrotechnische installaties, waaronder: • Licht- en kracht installaties • • Brandmeldinstallatie • Beveiligingsinstallaties • Camera- &-toegangscontroles • Telefoon-en datainstallaties

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede en snelle service. Snel tot een afspraak kunnen komen, is flexibel en heeft reële prijzen. Aanrader!

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Kwintsheul, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 151 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Kwintsheul

Andere vakmensen in Kwintsheul

Vind vakmensen bij jou in de buurt