Installatiebedrijven in Kwintsheul

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde installatiebedrijven in Kwintsheul. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de installatiebedrijven van Werkspot in Kwintsheul

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Kwintsheul

 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 5 van 555153 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  🔥 SPECIAL JULY OFFER!!! (See last photo)🔥 IMPORTANT❗❗❗ We always send a SECOND MESSAGE with a price indication. Make sure to read that BEFORE you share your contact details with us. || ✅ALL our kitwork and voegwork is provided with 1 YEAR GUARANTEE!!!✅

  Laatste review:
  Kitten-
  Nice service!
  Kom in contact
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95158 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel geregeld, top buitenkraan gemonteerd met een nieuwe leiding via de kruipruimte, aanrader!
  Kom in contact
 • Randstad Kitwerken
  Randstad Kitwerken
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  RANDSTAD KITWERKEN is gespecialiseerd in het professioneel en hoogwaardig afkitten van badkamers, sanitair en keukens. Is uw badkamer of douche toe aan nieuwe kitnaden vanwege schimmelvorming of ouderdom? Heeft u last van lekkages in de doucheruimte of bij de RVS drain/afvoergoot? Wij verwijderen de oude kit, frezen, reinigen, ontvetten de voegen en vervangen deze in alle gewenste bijpassende kleuren met premium hoogwaardige sanitairkit speciaal voor natte ruimtes. Na de werkzaamheden laten wij altijd de ruimte schoon en netjes achter. Wij staan namelijk voor een 100% tevredenheidsgarantie en staan volledig achter ons werk. Wij gaan pas weg als u echt 100% tevreden bent! GESPECIALISEERD IN: ▪︎ Badkamer - Toilet - Sanitair ▪︎ Lekkages rondom RVS drains/afvoergoten ▪︎ Keuken- en Aanrechtbladen ▪︎ Vloeren - Plinten - Trappen ▪︎ Raam- en Deurkozijnen ▪︎ Terras(voegen) ▪︎ Beglazing ▪︎ Dilatatievoegen ▪︎ Galerij- en Balkonafdichtingen ▪︎ Bouwkundige afdichtingen Bij RANDSTAD KITWERKEN: ▪︎ Garantie op door ons aangebrachte kitwerken ▪︎ Zeer snelle reactietijd en communicatie ▪︎ Ook spoedklussen in de avond en in het weekend ▪︎ Klantgericht en oog voor perfectie en detail ▪︎ Wij werken alleen met premium hoogwaardige kit zoals Ottoseal, Connect, Hercuseal, Saba en Illbruck. WAAROM KIEZEN VOOR RANDSTAD KITWERKEN? ✓ Vrijblijvende Offerte | Direct Prijsopgave ✓ Scherpe tarieven inclusief alle materialen ✓ Persoonlijk contact ✓ Voorinspectie mogelijk ✓ Direct inzetbaar ✓ Geen voorrijkosten ✓ Vakbekwame specialisten ✓ Hoogwaardige materialen ✓ VCA VOL gecertificeerd ✓ 100% Tevredenheidsgarantie Voor meer informatie raadpleeg onze website! www.randstad-kitwerken. nl Wij staan u vrijblijvend te woord voor advies en vragen!

  Laatste review:
  Kitten-
  Super mooi kitwerk, hele fijne communicatie en heel precies. Abdel wil aleen maar goed werk afleveren en gaat niet weg voor hij tevreden is. Bij ons heeft hij de douchecabine gekit. Heel mooi geworden en hij denkt heel goed met je mee. Een echte vakman!
  Kom in contact
 • KR loodgieters- en installatiebedrijf
  KR loodgieters- en installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4540 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  KR loodgieters- en installatiebedrijf kan je helpen met je Loodgieter klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met KR loodgieters- en installatiebedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  De loodgieter heeft het deskundig en netjes gedaan. Hij is vriendelijk, dacht mee en was op tijd.
  Kom in contact
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95286 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Hele snelle reactie op mijn oproep. Hij heeft direct een offerte gestuurd en de volgende dag heeft hij al een nieuwe cv ketel geïnstalleerd. Hij is professioneel, snel, aardig en ruimt ook nog de rommel op. Bovendien heeft ie als service ook nog een verstopte afvoer schoongemaakt. Echt heel blij mee!
  Kom in contact
 • Aa loodgietersbedrijf
  Aa loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5556 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  Ik ben gespecialiseerd is het herstellen en repareren van installaties zoals het ontstoppen van verstoppingen, installeren van ketels, boilers het onderhouden er van lekkage opsporen en nog veel meer 100% betrouwbaar

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Snel, vriendelijk, helder in communicatie en het probleem verholpen. Eindelijk geen gedrup meer!
  Kom in contact
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85202 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Flexibel in het maken van afspraken. Pragmatisch in het uitvoeren van het werk.
  Kom in contact
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85135 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Top werk afgeleverd! Werkt netjes en zorgt dat alles weer in de oude staat terug staat! Bedankt voor je hulp en je snelle beschikbaarheid
  Kom in contact
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8565 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Beste man heeft snel gereageerd en mijn leiding gerepareerd. Snel en vakkundig zoals de meeste klanten het benoemen. Ik raad dit bedrijf zeker aan ! ;)
  Kom in contact
 • Benusitu
  Benusitu
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Installatiebedrijf in Kwintsheul

  Hallo! Ik ben Belmin al sinds 2018 werk ik als cv monteur. Ik vind het leuk om problemen op te lossen, onderhoud uit te voeren en alles wat er mee te maken heeft! Verwarmingssystemen onderhouden en repareren! Ik hamer er altijd op dat regelmatig onderhoud cruciaal is voor een soepel werkend systeem. En als er iets hapert, sta ik paraat om te helpen! Wat ik het leukst vind aan mijn werk? De voldoening van een tevreden klant na een klus goed te hebben geklaard. Wat mij onderscheidt van anderen is mijn toewijding aan kwaliteit en mijn persoonlijke aanpak. Ik ga voor topresultaten en zeer tevreden klanten, altijd! Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en gepassioneerde cv service monteur, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw centrale verwarmingsysteem in orde is!

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Duidelijke en vriendelijke communicatie. Weet waar hij het over heeft en wat er aan gedaan kan worden. Zeker aan te raden!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Kwintsheul, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2797 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Kwintsheul

Populaire diensten

Andere vakmensen in Kwintsheul

Vind vakmensen bij jou in de buurt