Vind loodgieters in Kwintsheul

Op zoek naar loodgieters in Kwintsheul? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Kwintsheul

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95264 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Was een aardige man en heeft het naar mijn zin gedaan
 • Redje Bouw
  Redje Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  Redje Bouw kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Redje Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Redje Bouw heeft bij ons een kast met wasbak en nieuwe kraan geplaatst. Ook heeft hij een lange badkamer kast opgehangen. Hij werkt snel en deskundig. Wij zijn heel tevreden. Indien nodig doen we graag weer een beroep op hem
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85133 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Loodgietersbedrijf Westland heeft onlangs een buitenkraan geïnstalleerd. Ze hebben dit heel netjes en snel gedaan. Zij waren erg snel beschikbaar!
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85175 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 5 van 555126 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Dubbele kraan buiten aangelegd met isolatie. Snel en netjes gewerkt en ook nog een leuke gasten in de omgang. Heel blij mee en staat nu vast in mijn telefoon.
 • KR loodgieters- en installatiebedrijf
  KR loodgieters- en installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  KR loodgieters- en installatiebedrijf kan je helpen met je Loodgieter klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met KR loodgieters- en installatiebedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Netjes op tijd, snel klaar, duidelijk probleem gehad en netjes opgelost. Wel redelijk prijzig
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en goede service.
 • Bricotec
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  Wij zijn en totaal onderhoud bedrijf omgeving Den Haag

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Als doe-het-zelver was ik begonnen met het weghalen van de oude afvoer van de wc, maar daarbij begon water uit het riool mijn kruipruimte in te stromen/druppelen. Ik had dus snel iemand nodig die de nieuwe afvoer van de wc kon komen maken. Dit was op een vrijdag. Bricotec was de enige partij op werkspot die al op zaterdag de klus wilde komen doen. De communicatie was direct en helder. Ze kwamen met z'n tweeën, wat handig is als de klus in de kruipruimte is. Het eindresultaat is robuust en sterk en Bricotec geeft garantie. De klus kostte uiteindelijk meer tijd dan ingeschat en er kwamen ook extra werkzaamheden bij (het gat door de vloer moest groter gemaakt worden), maar toch bleef Bricotec bij de originele prijsschatting. Ik kreeg ook nog goed advies over andere keuzes aqua afvoer/koof/afwerking in de toiletruimte. 5+ sterren dus
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.7 van 54.7550 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Enorm snel, duidelijke communicatie, prima opgelost. (Had zelfs het geduld mij uit te leggen hoe een wasmachinekraan werkt ;-).
 • N.M.B Onderhoud & Renovatie
  N.M.B Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Loodgieter in Kwintsheul

  Na jaren meelopen in de technische branche: klimaatinstallaties en diverse werkzaamheden (koelings-installaties, afzuig-installaties, verwarmings-werkzaamheden, lucht-installaties e.t.c) hebben wij de dankbaarheid van de klanten meegemaakt. Vandaar heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen, ook om de mensen met een aantrekkelijke prijs te helpen en te ondersteunen waar nodig is. Uiteraard werk ik met gediplomeerde vakmensen die jaren in de branche hebben gewerkt, met alle certificaten die voor het geselecteerde werk nodig zijn. Ik sta graag voor iedereen klaar waar nodig is, 24/7! Ook voor gratis telefonisch advies ben ik bereikbaar.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Prima vakman, aardig en geduldig. Mag zeer zeker vaker terugkomen

4.8

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Kwintsheul, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2316 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Kwintsheul

Populaire diensten

Andere vakmensen in Kwintsheul

Vind vakmensen bij jou in de buurt