Vind vloerspecialisten in Kwintsheul

Op zoek naar vloerspecialisten in Kwintsheul? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Kwintsheul

 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45386 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard is zeer kundig en fijn in de communicatie! Vloer ziet er erg mooi uit.
 • Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  Tegelzettersbedrijf Voor al uw tegelklussen. Wanden en vloeren ook reparatiewerk.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goede communicatie, kon snel komen en goed en precies werk gedaan. Heel blij!
 • Hab Klusjesman
  Hab Klusjesman
  Beoordeling: 5 van 555117 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  **ALSTUBLIEFT ALLEEN MAAR SERIEUZE KLANTEN. WANT WERKSPOT KOST ONS VEEL GELD. Bent u op zoek naar een professioneel laminaat legger die alle soorten laminaat nauwkeurig kan leggen? Dan bent u bij de juiste adres. Mijn naam is Habtom Ik leg alle soorten laminaat. werkzaamheden: - Laminaat leggen : *Standaard klik, *PVC *Visgraat - Vinyl sheet vloer leegen - Behang aanbrengen - Trap bedekking met pvc of laminaat - Muur plaatsen Ik werk snel efficieent en deskundig! Ik kom graag met u in contact om een mooie opdracht te bespreken. Groetjes. Hab klusjesman

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Hele goede en vriendelijke vakman, ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit karwei
 • JB Stoffering
  JB Stoffering
  Beoordeling: 4.4 van 54.4573 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  Beste Opdrachtgever, Ik verricht nu zo'n 19 jaar woning & projectstoffering werkzaamheden en doe dit met veel plezier! Ik ben gevestigd in Westland en kom bij u vrijblijvend langs om diverse producten te laten zien en u een passende offerte te doen toekomen. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Tevens verkopen wij ook Shutters en div soorten Zonweringen,van uitzonderlijke kwaliteit en een goede Kwaliteits prijsverhouding. Bij interesse mail ons voor een uitleg of neem eens een kijkje op de site Sterk in werk. Vriendelijke groet John Boeters J.B.Stoffering.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Snel en goed contact over de opdracht. Perfect geholpen met een eindresultaat naar wens. Aanrader.
 • Dvm bestratingen
  Dvm bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  Dvm bestratingen Den Haag

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Donny heeft samen met een collega een terras in onze tuin aangelegd. We zijn heel blij met het resultaat en kunnen DVM bestrating dan ook zeker aanbevelen. Het contact verliep heel prettig en snel, de klus kon op korte termijn worden uitgevoerd en alles is conform afspraak verlopen.
 • Kameleon
  Kameleon
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  Hallo allemaal😊🖐 Mijn naam is Adrian en samen met mijn vrouw Magda runnen wij ons bedrijf KAMELEON🦎. We laminaat leggen, schilderen muren, renoveren tuinen en overkapping maken. Wij behandelen al onze klanten individueel en streven ernaar om ons werk 100% af te ronden. De tevredenheid van onze klanten is voor ons het allerbelangrijkste. Wij geven garantie op onze diensten. Hieronder vindt u foto's van onze uitgevoerde diensten en de mening van onze klanten. Wij nodigen u uit om mee te werken 😊 Groetjes Kameleon Bedrijf Adrian & Magda 🦎🖐

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Toppers
 • Frazao da Conceicao
  Frazao da Conceicao
  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  Ik ben een Portugees, gespecialiseerd in tegelen, heb dat in Portugal 20 jaar als zelfstandige gaan. Ik ben daarna naar Nederland gekomen en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Heb in Nederland eerst in loondienst gewerkt ( Baderie van Kooten in Almelo), daarna wegens verhuizing voor werk vrouw naar Leeuwarden verhuisd en daar als zelfstandige gewerkt ( tegelvakbedrijf Mosaico). Helaas geen foto's gemaakt van het werk daar. Tegelen, bestraten en timmer en stucwerk. Daarna, alweer wegens werk vrouw, naar de Caraïben verhuisd. Daar mijn hobby gedaan. Zelf zeilboten/ catamaran maken. Bij terugkeer in Nederland in Den Haag neergestreken en daar aan een huis gekocht en opgeknapt. Nu is dat wel zo'n beetje klaar en wil ik graag weer als zelfstandige aan de slag. Ik sta als zzp'er ingeschreven bij de KvK in Den Haag.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Aardige man en zeer secure werker. Heeft de klus snel en netjes gedaan.
 • Dabanli
  Dabanli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  Ruim 6 jaar ervaring in dit vak. Voor alle tegelwerkzaamheden. Netjes werk, hoge kwaliteit, snel en garantie.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Hij kwam zijn afspraken na en heeft het goed gedaan.
 • Meubels en Houtwerken Grijseels
  Meubels en Houtwerken Grijseels
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  Naast mijn opleiding tot meubelmaker ben ik begonnen met het leggen van laminaat vloeren. Na een tijd te hebben gewerkt met een vloeren specialist besloten het heft in eigen handen te nemen en zelfstandig actief. Ik ben op korte termijn snel inzetbaar, mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen per mail of telefoon en heeft u dezelfde dag nog een reactie. Bij grote projecten kom ik graag persoonlijk langs voor een kennismaking.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Twee super aardige jongens, komen op tijd en werken hard en zorgvuldig. Ik ben heel tevreden over het resultaat, het lag er dezelfde dag in incl plinten. Nogmaals dank!!
 • Noya Worldwide media b.v
  Noya Worldwide media b.v
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Vloerspecialist in Kwintsheul

  NOYA Klussen & Renovatie is een bedrijf die werkzaam is in de regio Den Haag (+/- 15kms). Ons team heeft heel veel ervaring en wij vinden de communicatie tussen de klant en het bedrijf onwijs belangrijk. Vakmanschap zit bij ons hoog in het vaandel en we komen al onze afspraken na. Een slaapkamertje schilderen of een herenhuis van 3-hoog binnen-en-buiten, wij zijn dankbaar voor elke opdracht en behandelen onze klanten en hun eigendommen met respect. Alles wordt netjes, schoon, en veilig achtergelaten!

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Heel erg tevreden! Goede communicatie vooraf en heel net en hard gewerkt. Mooier dan we konden hopen. Heeft ons enorm geholpen. Wanneer we weer een klus hebben contacteren wij zeker weer Noya!

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Kwintsheul, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1113 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Kwintsheul

Andere vakmensen in Kwintsheul

Vind vakmensen bij jou in de buurt