Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Kwintsheul

 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7567 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Sluitwerk terrasdeur gerepareerd en deuren afgesteld, slot van voordeur gesmeerd. Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen!
 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555154 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel blij met de snelle en correcte service van Jay! Aanrader
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8578 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  www.sobelservices Timmerman Den haag, deuren specialists

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Snel en vakkundig!
 • Montagebedrijf A. Mulder
  Montagebedrijf A. Mulder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor uw dak- en gevelplating of asbestrenovatie project? Dan is Mulder Montage de perfecte keuze voor u!

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Klus netjes en tevreden uitgevoerd. Er werd meegedacht wat voor ons de beste oplossing was. Communicatie verliep prima, en tijdens de klus waren er twee uiterst beleefde mannen bezig. Nadat de klus was geklaard hebben ze alles opgeruimd en al het afval mee genomen. Kortom, dik tevreden
 • Vh timmerwerken
  Vh timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Vh timmerwerken kan je helpen met je Timmerman klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Vh timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Snel geholpen. Goed geholpen. Vriendelijke man. Fijne communicatie. Geen negatieve punten.
 • Mitchell Jansen
  Mitchell Jansen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Mitchell Jansen kan je helpen met je Timmerman klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Mitchell Jansen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Mitchell heeft ons geholpen met het vervangen van ons dakraam. Wij zijn weer helemaal blij met ons nieuwe raam en ze hebben zelfs geholpen met het plaatsen van het nieuwe rolgordijn.
 • Klusbedrijf petit
  Klusbedrijf petit
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Ik ben een timmerman die werkzaam is bij een grote bedrijs in een werkplaats zoals kozijnen deuren afhangen alles over het hout boeidelen op maat zagen verder wil ik bij klussen ik heb me eigen bus en eigen materiaal aanwezig met gekeurde machines

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Wij zijn heel tevreden met de door Mustafa uitgevoerde werkzaamheden. Hij is goed in de communicatie, keurig op tijd, heeft nauwkeurig gewerkt en een mooi eindresultaat neergezet. Top. Bedankt!
 • Van Rijk Timmerwerken
  Van Rijk Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Van Rijk Timmerwerken, Bent u opzoek naar een echte allround vakman met VCA en de benodigde papieren in de regio Haaglanden . Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ruim 19 jaar ervaring in nieuwbouw renovatie en onderhoud. De werkzaamheden die ik verricht: Het totaal verbouwen van woningen binnen en buiten van sloop tot oplevering. Na aankoop of juist om de waarde te verhogen voor de verkoop. Ruime ervaring in vrijwel alle disciplines in de bouw. 1 man voor al uw werkzaamheden in en on het huis. Mocht het nodig zijn werk ik samen met div andere Nederlands gediplomeerde vakmannen. Een greep uit de werkzaamheden die ik verricht : Wc, badkamer en keuken renovaties. Het op en uitbouwen van woningen. Schilder, stuc en tegelwerk. Vangen en plaatsen van nieuwe dakramen kozijnen en boeidelen. Het maken van wanden en plafonds. Het maken en plaatsen van schuren ,veranda s, overkappingen en vlonders. Maar zeker ook de kleinere werkzaamheden. Het maken en plaatsen van ramen en deuren. Houtrot reparaties. Het inbraak veilig maken van woningen. Het vervangen van kranen en ander sanitair . Het deskundig open maken van woningen mochten sleutels verloren zijn of bv afgebroken in het slot . Aftimmerwerk. Etc etc. Voor de kleinere klussen hanteer ik een start tarief van €75 ex btw het eerste uur .Daarna €45 ex btw p/u. Bij het grotere werk hanteer ik of een dag loon van €350,- ex btw of een vooraf afgesproken prijs. Voor meer info en foto s die vind u op mijn google bedrijfs profiel Van Rijk Timmerwerken.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Heel goed en op zeer korte termijn geholpen. Ben heel tevreden!
 • Usta Montage
  Usta Montage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, zijn wij gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige kozijnen, dubbelglas, Velux dakramen, schuifdeuren, en dakkapellen. Daarnaast bieden wij ook reparatieservices aan voor al deze producten. Bij ons bedrijf staat kwaliteit voorop. Wij begrijpen dat uw huis een waardevolle investering is en dat u alleen het beste wilt. Daarom garanderen wij dat elk project, groot of klein, met de grootste zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd. Van het plaatsen van energie-efficiënt dubbelglas tot het installeren van een stijlvolle schuifdeur, wij zorgen ervoor dat alles perfect past en functioneert. Onze expertise strekt zich ook uit tot het toevoegen van meer ruimte en licht in uw huis met Velux dakramen en dakkapellen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, u kunt op ons rekenen voor een naadloze en stressvrije ervaring. Kies voor ons, en u bent verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame oplossing voor uw woning.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Wat hebben zij prachtig werk afgeleverd. Zij verdienen met dan 5sterren. Wat hebben ze alles mooi, netjes en zorgvuldig afgerond. Ik snap de 30 jaar ervaring! Geen gehaast in hun werk, maar kwaliteit afleveren. En dat is wat ze gedaan hebben! Usta, bedankt voor alles!!! Tot snel weer!
 • Sloten Enzo
  Sloten Enzo
  Beoordeling: 5 van 55586 reviews
  Kozijnspecialist in Kwintsheul

  Ik ben Nick de Jong en per 1 Januari 2020 ben ik naast mijn huidige baan Sloten Enzo begonnen. Ik heb een lange tijd alle klussen in en om het huis gedaan maar omdat mijn passie ligt bij het hang en sluitwerk ben ik me hier steeds meer op gaan richten het afgelopen jaar. Door de ervaring die ik heb opgedaan bij mijn oude en huidige werkgever heb ik ruime ervaring in het plaatsen van deuren het beveiligen van uw woning en vooral uw deur voorzien van een goed slot, zodat u veilig uw huis achter laat of gerust kan gaan slapen. Met Vriendelijke Groet, Nick de Jong

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Netjes en mooi werk afgeleverd. Vaklui en erg vriendelijk weten waar ze het over hebben. Kortom mochten we weer iets hebben komen we terug

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Kwintsheul, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 827 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Kwintsheul

Populaire diensten

Andere vakmensen in Kwintsheul

Vind vakmensen bij jou in de buurt