Vind timmermannen in Waddinxveen

Op zoek naar timmermannen in Waddinxveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Waddinxveen

 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9560 reviews
  Timmerman in Waddinxveen

  Voor de afgelopen 10 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Na een telefoontje is hij direct het raam komen inspecteren en de volgende dag was hij al terug met het juiste onderdeel. Na een uurtje was het gepiept. Erg fijn!
 • Door één Deur
  Door één Deur
  Beoordeling: 4.3 van 54.35139 reviews
  Timmerman in Waddinxveen

  Door één Deur Voor het afhangen en pas maken van deuren bent u bij de juiste persoon! Renovatie of nieuw daar ben ik beide in thuis! Ik heb een pas frame om deuren te contouren ( strakke hangnaden ) Diverse mallen om alles strak in te frezen! Van normale scharnieren tot blinde/verdekte scharnieren. In het bezit van vca vol en gereedschap gekeurd. Ik heb 10 jaar bij mijn leerbedrijf gewerkt en daar de kneepjes van het vak mogen leren! Naast veel klussen en timmeren ben ik nu voor me zelf begonnen! Ik ben een echte deurenhanger en doe dit met plezier.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijke en professionele vakman. Goede communicatie, behulpzaam en altijd punctueel en betrouwbaar. Voor een zeer schappelijke prijs heeft hij onze voordeur en schuurdeur vervangen. Absoluute aanrader!
 • Groenewegen Aluminium Ramen en Deuren
  Groenewegen Aluminium Ramen en Deuren
  Beoordeling: 4.8 van 54.85172 reviews
  Timmerman in Waddinxveen

  Groenewegen Aluminium Ramen en Deuren heeft ruim 50 jaar ervaring in het fabriceren, monteren en onderhoud van aluminium ramen en deuren. Buiten het fabriceren, monteren en repareren van aluminium en kunststof ramen doen wij ook reparatie aan zonwering en bijkomende timmerwerkzaamheden, slotenservice en mechanische inbraakbeveiliging. Gespecialiseerd in het repareren van kozijnen voor opdekdeuren, denkend aan uitgescheurde of loszittende paumelle (scharnieren) Ook voor de deuren hebben wij een oplossing. Wij repareren deze kozijnen regelmatig en hebben hiervoor in eigen productie een vervangend onderdeel vervaardigd met een ingeperste stalen draadbus ter vervanging van het huidige systeem, ook voor gescheurde sluitplaten hebben wij een vervangend onderdeel. Met deze methode is het kozijn sterker dan voorheen en kan het nog probleemloos jaren mee. Door de jarenlange ervaring kunt u rekenen op een deskundig advies, vakmanschap en een correcte uitvoering, zie hiervoor ook mijn reviews. Door de platte organisatiestructuur zijn er korte lijnen van opdracht naar uitvoering en is de prijs prestatie verhouding gunstig te noemen. Met vriendelijke groet, Ruud Groenewegen. .

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Zeer ervaren deskundige man, klus professioneel uitgevoerd.
 • Luckyglass V.O.F.
  Luckyglass V.O.F.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Timmerman in Waddinxveen

  Wij zijn specialisten van glass vervangen, houdroot reperaties en timmerwerk

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Goede communicatie, goede prijs, goed werk en leuke lui !
 • Imad Timmerwerken
  Imad Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Waddinxveen

  Imad Timmerwerken Regio: Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht Inmiddels 14 jaar ervaring als monteur/timmerman. Alle bouw & timmerwerkzaamheden betreft ramen, deuren, schuifpuien, kozijnen (kunststof, aluminium en hout) glas zetten, isolatie, gevelbekleding, dakkapel en plafond gipsplaat.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Goed contact, komt afspraken na en levert netjes werk!
 • Vaste Hoop
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Waddinxveen

  De ideale assistent (onderaannemer) voor grotere bouw / klusprojecten. Ook mag u contact met mij opnemen voor montage- en de meeste afbouw-klussen

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Niels is een hele aardig man. Hij werkt hard en weet veel van zijn vakgebied. Denkt mee over oplossingen en alles ging vlekkeloos. Was zo ontzettend blij met zijn hulp en hij heeft mooi werk afgeleverd!
 • Knots klussen aan huis
  Knots klussen aan huis
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Timmerman in Waddinxveen

  KNOTS klussen aan huis (en fiets) is een eenmans klusbedrijfje, gevestigd in Nieuwkoop. Michiel Knotnerus is een ervaren klusser die goed weet wat hij kan. Zijn doel: Met zijn ervaring zorgen voor blije klanten. Al die klusjes in huis die bijven liggen omdat je er zelf geen tijd voor hebt of te weinig ervaring, die leveren alleen maar stress en irritatie op. KNOTS komt snel, is transparant en lost het op zoals afgesproken. Neem contact op voor een snelle offerte.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Vakkundig, snelle en prettige communicaties, komt afspraken na en prijsbewust
 • Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Beoordeling: 4.9 van 54.95104 reviews
  Timmerman in Waddinxveen

  Welkom op het profiel van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan. Wij hebben al jaren ervaring met totaal renovaties, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in diverse vakgebieden. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief werkzaam en wij bieden ook garantie op onze werkzaamheden. Wij werken ook alleen volgens bouwbesluit regelgeving. De werkzaamheden waarmee wij onder andere in gespecialiseerd zijn: - Timmerwerk - Schilderswerk - Kozijnen plaatsen - Deuren plaatsen - Sloten en beslag vernieuwen - Geisoleerde plafonds en wanden plaatsen - Stucadoorswerk - Plaatsen van neut, plinten, koplat en vensterbanken - Afbouw aftimmerwerk - Loodgieterswerk - Badkamers - Totale woning renovatie! Een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen op ons website er komt dan eerst iemand langs om te kijken voor een exacte prijs opgaven. Als er vragen zijn kunt uw gerust contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Kaygan en zijn team hebben bij ons een dakkapel afgewerkt en van een grote zolder twee slaapkamers en gang gemaakt. Tevens boven de trap een bergruimte gemaakt. De mannen werkten hard en Kaygan dacht goed mee in hoe we zaken het beste op konden lossen. Tevens was hij erg flexibel als we toch iets anders opgelost wilden hebben. Het is een super mooie ruimte geworden! De mannen waren ook zo klaar.
 • Flexibel Afbouw
  Flexibel Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Timmerman in Waddinxveen

  Kwaliteit staat op nummer 1 binnen ons bedrijf. Graag komen wij langs om u woning weer tot een pracht plaatje temaken.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Goede communicatie, werk al binnen een paar dagen gereed en adequaat gerepareerd
 • Aflex Service Bedrijf (ASB)
  Aflex Service Bedrijf (ASB)
  Beoordeling: 4.7 van 54.7595 reviews
  Timmerman in Waddinxveen

  Allround klusjesman voor particulier of bedrijf met KvK inschrijving, VCA-VOL en rijbewijs BE voor in de stad Gouda of omgeving en indien mogelijk kom ik gewoon met de transportfiets om de kosten te verminderen. Reparatie, renovatie, restauratie, of gewoon verandering of vernieuwing. Op het moment gespecialiseerd in S.O.S. klussen en maak dus alleen afspraken die op zeer korte termijn gedaan moeten of kunnen worden. Vanaf Augustus 2023 alleen klussen in Gouda en omgeving. Met vriendelijke groet, Adriaan vd Graaf Aflex Service Bedrijf (ASB)

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Klemmende voordeur is vakkundig en snel verholpen. Ik kreeg snel een reactie en de communicatie en prijsopgave was duidelijk.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Waddinxveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1358 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Waddinxveen

Andere vakmensen in Waddinxveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt