Vind vloerspecialisten in Waddinxveen

Op zoek naar vloerspecialisten in Waddinxveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Waddinxveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 812 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Waddinxveen

 • Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65213 reviews

  Welkom! Mijn naam is Mimoun Bahri en ben eigenaar van Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Sinds 2015 ben ik met mijn onderneming gestart en richt ik speciaal op het schuren en oliën van parket en houten vloeren. - SCHUREN PARKET EN HOUTEN VLOEREN - OLIËN PARKET EN HOUTEN VLOEREN *Werkzaam door heel NEDERLAND! *Garantie: Pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Keurig werk!
 • tegelservicewaddinxveen

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  Hallo ik zal me even voorstellen Kika tegelzetster van beroep als u dit leest eerst werkte ik voor mijn man ,ben nu voor mezelf begonnen. leest u aub alle referenties van vroeger Kluszeker hier staan ongeveer 150 referenties van mij. ik specialiseer me op keukens en toilet betegeling en kleine vloertjes. ik geef bij het bericht direct prijsopgave deze is altijd inclusief lijmen en voeg BTW en tien jaar garantie Mijn werkzaamheden vallen onder mijn bedrijfsverzekeringen dus altijd garantie. Wie weet tot ziens Met vriendelijke groet Kika Tegelservice Waddinxveen

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Zeeeer tevreden, hebben een perfect tegelwerk afgeleverd, goed overleg geweest een zeer geslaagd resultaat!!!!
 • Hollandparketteurs

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 4.8 van 54.85166 reviews

  Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in het leggen van laminaatvloeren, klik pvc, lamelparket & plinten. Wij plaatsen GÉÉN visgraat. Ook voor projecten kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruime ervaring (>10 jaar) en geven garantie op ons werk. We werken netjes en geven advies waar nodig. We hebben hart voor ons bedrijf en de klanten er om heen. Tevens kunnen wij ook plinten, profielen, ondervloeren en matten leveren die eventueel ook geplaatst kunnen worden door ons. Zowel particulieren als bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte op maat aanvragen bij ons. Wij zullen deze binnen 24 uur opsturen naar u. Ook hebben wij een opmeet service, kosten €25,- die u weer terug krijgt als wij de klus mogen uitvoeren. Wij leveren uw vloer veeg schoon op. Met vriendelijke groet, Chris van Hollandparketteurs

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Chris en zijn partner hebben echt enorm goed werk afgeleverd. Ze hebben snel en heel vakkundig 2 kamers voorzien van laminaat. De communicatie verliep al gelijk heel goed en kreeg netjes een bericht dat ze iets later zouden zijn door de drukke ochtendspits. Tijdens het leggen werd er ook direct geveegd en opgeruimd. Echt een aanrader deze vaklui!
 • Joey’s Floors

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 4.8 van 54.85131 reviews

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Joey, eigenaar van Joey’s Floors. Na ruime tijd ervaring te hebben opgedaan als vloerspecialist ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Mijn specialisme is het behandelen (o.a schuren, oliën en lakken) van houten vloeren. Ik kan uw oude vloer weer een nieuw leven inblazen. Ik garandeer u een mooi en strak resultaat. Ik ben werkzaam door heel Nederland en zeer flexibel met de werktijden.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  We kunnen Joey echt zonder aarzeling aanbevelen. Hij paste ons steeds veranderende schema aan. Zijn werk is nauwkeurig en zuiver. Zijn prijs was ook zeer concurrerend. Een plezier om mee te werken.
 • Hab Klusjesman

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 5 van 55529 reviews

  Bent u op zoek naar een professioneel laminaat legger die alle soorten laminaat nauwkeurig kan leggen? Dan bent u bij de juiste adres. Mijn naam is Habtom Ik leg alle soorten laminaat zoals tegel laminaat, pvc laminaat en visgraat. Ik doe ook trap bekleding met pvc laminaat. Ik kom graag met u in contact om een mooie opdracht te bespreken. Met vriendelijke groet. Habtom

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Netjes, op tijd en snelle werk afgeleverd Betrouwbaar en duidelijke afspraken gemaakt Hij is super aardig echte aanrader
 • Brovina design totaalbouw

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews

  Vloeren techniek slopen, reparatie, egaliseren,re-stylen afwerking. publieke en utiliteiten sector.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Ik ben tevreden met het resultaat. Er is snel en netjes gewerkt!
 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 4.4 van 54.45163 reviews

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 25 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Richard, bedankt! Ontzettend fijn dat je zo snel kon beginnen, een mooie VISGRAAT laminaat vloer hebt gelegd en je harde werk deze 2 dagen. Ook je prijs aanpassing, toen je er achter kwam dat de ruimte iets kleiner was dan door mij opgegeven, waardeer ik enorm. Bedankt voor je eerlijkheid.
 • The Stucadoor Company

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Het is uitermate belangrijk voor de mens om zich goed te voelen in zijn of haar leef/ werkomgeving, de juiste wand/plafondafwerking spelen hierin een sleutelrol. Samen met de persoonlijke voorkeur aan een of meerdere kleurencombinaties zullen deze samensmelten tot een plaatje perfect. Om aan dat plaatje perfect te komen is er keuze uit meerdere structuren met unieke karakters waar u uit kan kiezen. Zodat uw persoonlijke beleving keer op keer een verbazingwekkend gevoel op brengt. Altijd verbazingwekkend.. The Stucadoor Company realiseert !

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Wat een professional! De visgraatlaminaat is zeer vakkundig gelegd! Erg tevreden.
 • Kea's Bloemenhandel

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 4.5 van 54.55111 reviews

  het herindelen/ inrichten van bestaande tuinen, snoeiwerkzaamheden verwijderen van oude beplanting, grondwerkzaamheden enz u heeft het idee en wij denken graag met u mee

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Peter heeft van twee trappen, drie kamers en de overloop het tapijt verwijderd. Wij zijn verbaasd over de geleverde kwaliteit en tijd waarin hij dit gedaan heeft. Helemaal top! Aanrader voor iedereen.
 • Golden Hands Community B.V.

  Vloerspecialist in Waddinxveen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hallo! Mijn naam is Mykhailo, ik vertegenwoordig een groep meesters van het bedrijf "Golden Hands Community B.V." Ons team bestaat uitsluitend uit mensen die van hun werk houden. De hoofdregel van het bedrijf is een gezonde levensstijl, waardoor u meer oplettend en sneller kunt zijn bij het uitvoeren van taken. Ons bedrijf maakt gebruik van de meest effectieve set bouwgereedschappen, die is opgedaan door ervaring gedurende 7 jaar van bestaan van een team van meesters. Het bedrijf is pas 1,5 jaar aanwezig op de Nederlandse markt, maar we hebben al aardig wat projecten opgeleverd op diverse bouwgebieden. Professionele selectie van meesters en een goede organisatie van het werk, maakt het mogelijk om werken uit te voeren zonder het project op tijd te onderbreken en om het werk sneller af te ronden zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. We begrijpen allemaal dat tijd het meest waardevolle in ieders leven is! We besparen onze klanten tijd. De prijs is constant geworden, het is alleen mogelijk om kwalitatief en snel en goedkoper te maken door coördinatie en organisatie van goede meesters.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Flexibele, vriendelijke hardwerkende vakmannen. Zeker aan te raden. Bij mij hebben ze een prachtige vloer op maat gezaagd en daarnaast ook nog twee radiatorombouwen op maat gezaagd. Al met al zeer positief.

Populaire lokale vloerspecialisten in Waddinxveen

Andere vakmensen in Waddinxveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur