Vind vloerspecialisten in Bodegraven

Op zoek naar vloerspecialisten in Bodegraven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Bodegraven

 • Alesso Allround
  Alesso Allround
  Beoordeling: 4.8 van 54.85212 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  200 Reviews met een waardering van 4.7/5 sterren. Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Wij hadden vloerverwarming gelegd, maar de egalisatiemortel was niet egaal genoeg voor de dry back pvc. Ramon kon ons op korte termijn helpen en heeft een nieuwe laag egaline gestort, waarna de vloer superstrak was! Dacht ook actief mee met issues waar we tegenaan liepen! Absoluut de investering waard.
 • tegelservicewaddinxveen
  tegelservicewaddinxveen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Hallo ik zal me even voorstellen Kika tegelzetster van beroep als u dit leest eerst werkte ik voor mijn man ,ben nu voor mezelf begonnen. leest u aub alle referenties van vroeger Kluszeker hier staan ongeveer 150 referenties van mij. ik specialiseer me op keukens en toilet betegeling en kleine vloertjes. ik geef bij het bericht direct prijsopgave deze is altijd inclusief lijmen en voeg BTW en tien jaar garantie Mijn werkzaamheden vallen onder mijn bedrijfsverzekeringen dus altijd garantie. Wie weet tot ziens Met vriendelijke groet Kika Tegelservice Waddinxveen

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Onze douche is heel netjes betegeld door Tegelservice Waddinxveen. Wij hebben de wanden en vloer laten betegelen. De vloer heeft afschot vanaf twee zijden, en moest getegeld worden met grote tegels van 100x50 cm. Dit is heel mooi en vakkundig gedaan. Zeer tevreden.
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.3 van 54.3550 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat 2,5€ per m2 Hoog plinten We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Twee van de werkers van Murat kwamen vissengraat laminaat leggen bij ons in Gorinchem. Wij waren blij dat het zo snel kon voor een leuke prijs. Alleen blijkt goedkoop, duurkoop te zijn. Op sommige plekken zijn de laminaten niet goed geklikt, waardoor het verschoven lijkt, en nu je verschil zit tussen de andere laminaten die wel goed zijn geklikt. Ik heb Murat via WhatsApp netjes een berichtje gestuurd of het opgelost kan worden, of hoe het komt en of wij het eventueel kunnen oplossen. Geen reactie! Mijn man heeft paar keer gebeld, geen belletje terug. Schaam je, dit is geen service. Ik raad ook niemand aan om bij hem te laten leggen. Ik vind het oprecht jammer om het via deze weg te moeten doen, omdat we wel een klik hadden. Al met al, geen goeie service achteraf!!!!
 • E. de Jong Vloerenbedrijf
  E. de Jong Vloerenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75287 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Hardwerkende man. Vlot en goed verlopen
 • Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Bent u op zoek naar professionele klussers dan bent u bij Artemis bij het juist adres. Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij doen aan ; -Laminaat leggen (ook Visgraat, PVC, Trapbekleding) -Schilderwerk (muren, kozijnen, deuren) -Stucen - Wij zijn in de Randstad actief en hebben beiden +15 jaar ervaring. Wij geven garantie voor ons werk en zijn tevens verzekerd.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Contact voor werkzaamheden was goed tot alles verkeerd ging met het leggen van het laminaat, late reactie, telefoon niet opnemen, na aanbetaling hadden ze geen zin meer in het werk, ze hebben me kookeiland opgetild en wat ik heb laten afstellen verpest dus ik moest opnieuw iemand laten afstellen wat mij weer geld had gekost, ik had een ander bedrijf moeten inschakelen voor het leggen van mijn laminaat wat mij ook geld heeft gekost uiteindelijk ben ik veel duurder uitgekomen, ze zeiden dat ze zouden egaliseren maar ze hebben alleen 2 plekjes gevuld volgens hun, ze hebben mijn muren beschadigd en vuil gemaakt waar de schilder opnieuw voor moest komen voor herstel, bel deze bedrijf niet, oplichterij, zijn geen mensen van hun woord en doen hun werk niet goed !
 • Lets'go Pro Plinten
  Lets'go Pro Plinten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9562 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Lets'go Pro Services is sinds een jaar actief op Werkspot en staat klaar om al uw vragen over Plinten plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem contact op met Lets'go Pro Services om uw opdracht te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Bent u nog op zoek naar de juiste plint voor uw (nieuwe) woning of kantoor. Neem contact op en wij zoeken samen de meest geschikte plint voor u. Tenzij anders is besproken lever ik u plinten die zijn AFGELAKT op de gewenste kleur. Het plaatsen van architraven, deurlijsten en plint neuten kan ik ook voor u realiseren. Uiteraard is het leveren van de materialen mogelijk. Het plaatsen van aluminium profielen is ook mogelijk, in elke gewenste afmetingen en RAL kleuren. Het kitten van de onderkant van de plinten met siliconen kit is mogelijk. Ik ben uw plinten specialist en ga voor perfectie! Graag hoor ik van u om uw plinten vakkundig te monteren. Met vriendelijke groet, Lets'go Pro Services.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Erg snel en professioneel gewerkt, eindresultaat is prachtig! Was tevens ook nog eens gezellig.
 • Blok C.H.
  Beoordeling: 4.4 van 54.45112 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Ik ben Rene Blok en ben ruim 25 jaar tegelzetter' Als een van de weinigen kan ik nog traditioneel zetwerk maken'Dit is met specie ipv lijm. Voordeel hiervan is dat je geen stucadoor nodig hebt. Ook natuursteen is geen probleem. Ook glasmoziek of trappen is geen probleem Ik zorg voor 100% werk en houd me altijd aan de afspraken.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Mooi werk geleverd. Prima afspraken gemaakt. Heel tevreden.
 • AKN Afwerkvloeren B.V.
  AKN Afwerkvloeren B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van: -Zandcement dekvloeren -Anhydriet vloeren -Isolatie vloeren -Egaline vloeren Ondertussen zijn wij gegroeid tot een mooi familie bedrijf met een leuke groep vakmensen en rijden we met 11 zandcement vrachtwagens en 1 anhydriet vrachtwagen door heel Nederland! Ook kunnen wij kleine klussen realiseren met onze bakwagens of komen wij met kant en klare zandcement in een aanhanger naar u toe. Wij kunnen uw vloer opnemen in onze planning, maar in goed overleg ook al binnen een paar dagen realiseren. Indien gewenst komen wij ook eerst kijken om de situatie op te nemen om u zo goed mogenlijk te kunnen adviseren en vooral een goede vloer te kunnen leveren. Ook kunnen wij zand spuiten in uw tuin in de gewenste kuubs en deze vlak maken naar wens met de waterpas. Zo hoeft u niet al het zand met de kruiwagen te verplaatsen en is uw tuin klaar om dicht te leggen met tegels.

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Prima, goede afstemming met de aannemer en conform de gemaakte afspraken. Ik zou AKN aanbevelen!
 • N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf
  N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95335 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Ik heb vijftien jaar ervaring van tapijt ,vinyl ,laminaat pvc click ,en lamelparket vloeren,als verkoper bij carpet-right gewerkt . Ik heb heel veel kennis van alle vloeren ,plinten en peroefielen plaatsen .Naast dat ik alle vloeren gestoffeerd heb,en door tevredenheid van alle klanten ,dacht ik !!!waarom niet mijn eigen bedrijf gaan starten?'' Als service ben ik altijd bereid om gratis advies te geven betreft het kwaliteit van alle vloeren ,ik kom ook gratis opmeten en klachten oplossen ,ik reken geen voorrijkosten en geen parkeer geld.Ik geef ook een jaar garantie op het leggen van alle vloeren . Met vriendelijke groeten van Mohamed el rhalfioui (en als u wilt zien hoe ik werk kunt u me YouTube abonneren en zien hoe ik werk mijn account is Mohamed El rhalfioui) https://youtu.be/fEWuiSgD-sA

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Communicatie is top. Mohamed kwam van tevoren langs om de klus even te bekijken. Duidelijke en scherpe offerte. Het resultaat is heel erg netjes en de vloer was snel gelegd. Mohamed geeft ook advies over afwerking en overlegt van tevoren duidelijk over eventuele wensen. We hebben de vloer zelf gekocht en de plinten bij hem afgenomen voor een scherpe prijs. Heel erg tevreden!
 • Klusbedrijf Mahmood
  Klusbedrijf Mahmood
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Vloerspecialist in Bodegraven

  Mahmood Vloeren, gespecialiseerd in laminaat en PVC vloeren. Waarbij uw wensen en mening voorop staat, samen streven wij naar het beste eind resultaat! Wij zijn werkzaam in heel Nederland en helpen u graag aan een prachtig gelegde vloer. U als klant kunt uw eigen vloer kiezen en kopen bij elke gewensde winkel/leverancier naar wens, daarna komen wij graag deze klus uit handen nemen zodat u daar geen omkijken naar heeft en leggen wij dit met passie en vakmanschap erin. 8 jaar ervaring in het leggen van laminaat en PVC vloeren, nu de stap gemaakt om hierin mij eigen onderneming te starten en te zorgen dat u als klant met een tevreden resultaat kunt genieten van uw vloer. Goede comminucatie, afspraken na komen en het gewenste resultaat behalen staat bij ons op nummer één! Ter indicatie 80m2 word gelegd in één dag. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen? Dan staan wij graag voor u klaar om u te woord te staan en uw vragen te beantwoorden!

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Mahmood is super ervaren en heel relaxed in omgang. Heeft met visgraat veel ervaring. Woning ziet er top eruit!

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Bodegraven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1004 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Bodegraven

Andere vakmensen in Bodegraven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur