Vind klusbedrijven in Bodegraven

Op zoek naar klusbedrijven in Bodegraven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Bodegraven

 • BosLeds
  BosLeds
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  Voor diverse kleine klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk hard, netjes en ben beleefd. Wellicht kent u mij als Erik de klusjesman uit Een Jaar Van Je Leven van SBS6, waar ik aan mee heb gedaan van Augustus 2022 t/m Augustus 2023. Mijn werkgebied is een omtrek van 20km vanaf Waarder (tussen Bodegraven en Woerden).

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Was er op afgesproken tijd en heeft het afval netjes afgevoerd.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95783 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een afspraak maken met Serkan ging snel en hij heeft de klus netjes en naar behoren uitgevoerd. Serkan mag zeker terugkomen!
 • NZ montage
  NZ montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  NZ Montage is een onderhoud-, reparatie- en klusbedrijf voor zowel bedrijf als particulier. De werkzaamheden die vanuit Bodegraven verricht worden zijn de meest uiteenlopende, kleinere klussen waardoor we flexibel blijven en een korte agenda hebben. Dat kan voor de klant prettig zijn bij onvoorziene omstandigheden. Ook als het erg zwaar of hoog is denken we graag mee voor een oplossing. De werkzaamheden bestaan uit; montagewerk, metaalwerk, laswerk installatiewerk(loodgieterswerk) en electrawerk, sloopwerk, timmerwerk, transport.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Prima, hij was snel beschikbaar en klus goed geklaard. Heel tevreden!
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Klusbedrijf aan de Maas
  Beoordeling: 5 van 555135 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  Klusbedrijf aan de Maas kan je helpen met je klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Meubels monteren Traphek plaatsen Plinten plaatsen of vervangen Plinten afkitten Laminaat leggen Televisie ophangen Soundbar ophangen Ring deurbel installeren Schutting of hek plaatsen Kunst of voorwerpen aan muur ophangen Kattenluikje plaatsen Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen Raamdecoraties ophangen Badkamermeubels monteren Kranen vervangen Stopcontacten/lichtschakelaars vervangen Kleine reparatie aan groepenkast Lamp ophangen Kitten Lekkage verhelpen Puin of meubilair afvoeren Gaten boren Verhuizen binnen hetzelfde gebouw Afzuigkap installeren of vervangen Diverse kleine klussen Neem direct contact op met Klusbedrijf aan de Maas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Keurig op tijd, vriendelijk in de omgang, denkt mee en alles naar tevredenheid uitgevoerd.
 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55558 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Op tijd, netjes en zeer behulpzaam. Ik zou hem zeker adviseren De prijs was ook ok
 • Kitbedrijf Been
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf, Badkamer specialist? Dan kun je in Gouda bij Kitbedrijf Been terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Douche of bad reparatie, Kitten en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Kitten-
  Snelle reactie en opdracht (oude kit verwijderen en opnieuw kitten) netjes uitgevoerd
 • Tim Will Fix It
  Tim Will Fix It
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  Voor al uw klussen in en om de tuin kunt u terecht bij Tim Will Fix It. In de regio Zuid Holland helpen wij u graag om uw To-Do lijstje af te werken. Alles van overkappingen bouwen, schuttingen plaatsen, tuin onderhoud, pergolas maken of complete tuin renovaties! Geen klus is te klein of te groot, wij doen het graag tegen een eerlijke prijs! www. timwillfixit .nl

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Op woensdag aanvraag gedaan en op maandag stond mijn schutting. Chris heeft in één dag de oude schutting verwijderd en een nieuwe geplaatst. In eerste instantie kon de schutting niet eerder dan in maart vervangen worden, maar doordat het gevaar opleverde voor voorbijgangers heeft Tim er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk te regelen. Prima stukje vakwerk. Ik raad Tim Will Fix It dan ook zeer zeker aan.
 • LekControle
  LekControle
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  ***!!!English below!!!*** Heeft waterschade uw waardevolle eigendommen getroffen? Bij Lekcontrole begrijpen we de dringende noodzaak van een snelle, nauwkeurige en professionele aanpak. Ons team van hooggekwalificeerde schade-inspecteurs staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen. Na een eerste inspectie waarbij alles middels een vaste procedure wordt vastgelegd in een schaderapportage, gaan onze medewerkers aan de slag om de oorzaak vast te stellen, maar ook het gevolg in kaart te brengen, evenals de kosten van een mogelijk herstel. De verzekering kan op basis van de rapportage vast stellen of de schade al dan niet gedekt is door uw opstalverzekering. Door de professionele manier van rapporteren is vaak de schade-expertise alleen nog bij steekproef benodigd waardoor de schadeafhandeling een stuk sneller zal verlopen. LekControle is dus wat dat betreft 2 in 1. ***!!Leakage in or around your house!!*** We would first of all like to emphasize that Lekcontrole is specialized in detecting and recording leaks. We record our findings and only on the basis of these findings we can proceed to recovery. This is to prevent recurrence of the leakage after "recovery". Leakages in piping, drains and central heating pipes are usually covered by building insurance, leaks from bathroom furniture and shower cubicles are usually covered by household insurance, but leakage due to broken roof tiles or a blocked gutter is often (under the guise of poor maintenance) excluded by an insurer. In cases where there is no coverage, we charge 375 euros for tracing, recording and reporting the leakage. If possible, we will implement a quick emergency recovery. I hope to have provided a clear insight into our working method. However, if you still have questions, we ask you to call or email us. Kind regards, Wouter van der Kort

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Zeer behulpzaam ! Weet wat die doet . Aan te raden !
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75105 reviews
  Klusbedrijf in Bodegraven

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Fijne service en plezierig contact. Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Bodegraven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 4306 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Bodegraven

Andere vakmensen in Bodegraven

Vind vakmensen bij jou in de buurt