Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Bodegraven

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95785 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een afspraak maken met Serkan ging snel en hij heeft de klus netjes en naar behoren uitgevoerd. Serkan mag zeker terugkomen!
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede begeleiding en communicatie. Aanrader!
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75520 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  1 grote boom gesnoeid ze waren snel en vriendelijk tot de volgende snoei tijd
 • B.T. Agterof
  B.T. Agterof
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  Wij zijn gericht en gespecialiseerd op het gebied van grondwerk, zoals graaf werkzaamheden en het transporteren van grond

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Bernardo benaderde de klus op de juiste manier, namelijk om eerst ter plekke te komen kijken. Alles is op een hele prettige manier verlopen! Hij denkt goed mee, komt met oplossingen en komt alle afspreken keurig op tijd na en dit alles voor een nette prijs! Ik zal hem zeker weer benaderen, als ik een klus heb!
 • Tim Will Fix It
  Tim Will Fix It
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  Voor al uw klussen in en om de tuin kunt u terecht bij Tim Will Fix It. In de regio Zuid Holland helpen wij u graag om uw To-Do lijstje af te werken. Alles van overkappingen bouwen, schuttingen plaatsen, tuin onderhoud, pergolas maken of complete tuin renovaties! Geen klus is te klein of te groot, wij doen het graag tegen een eerlijke prijs! www. timwillfixit .nl

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Op woensdag aanvraag gedaan en op maandag stond mijn schutting. Chris heeft in één dag de oude schutting verwijderd en een nieuwe geplaatst. In eerste instantie kon de schutting niet eerder dan in maart vervangen worden, maar doordat het gevaar opleverde voor voorbijgangers heeft Tim er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk te regelen. Prima stukje vakwerk. Ik raad Tim Will Fix It dan ook zeer zeker aan.
 • NZ montage
  NZ montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  NZ Montage is een onderhoud-, reparatie- en klusbedrijf voor zowel bedrijf als particulier. De werkzaamheden die vanuit Bodegraven verricht worden zijn de meest uiteenlopende, kleinere klussen waardoor we flexibel blijven en een korte agenda hebben. Dat kan voor de klant prettig zijn bij onvoorziene omstandigheden. Ook als het erg zwaar of hoog is denken we graag mee voor een oplossing. De werkzaamheden bestaan uit; montagewerk, metaalwerk, laswerk installatiewerk(loodgieterswerk) en electrawerk, sloopwerk, timmerwerk, transport.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Prima, hij was snel beschikbaar en klus goed geklaard. Heel tevreden!
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Hovenier in Bodegraven
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Professioneel, vriendelijk in de omgang en werkt erg netjes. Echt een aanrader !
 • Albert Tuinen
  Albert Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  Ik ben een beginnend hoveniersbedrijf, en heb al een aantal jaren ervaring op het gebied van hovenierswerken. En heb daar ook een opleiding in gedaan. Het belangrijkste aan een project wat ik doe is dat de klant zich koning voelt en tevreden is met de werkzaamheden. Mijn werkgebied is de randstad en net daar buiten.

 • De Bree Terras- & Tuinaanleg
  De Bree Terras- & Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  Werkgebied regio Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Nieuwerbrug, Zwammerdam, Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen, Kamerik, Woerden en Alphen aan den Rijn. Het aanleggen van complete tuinen. Van straatwerk, groenborders, vlonders tot schuttingen, overkappingen en beschoeiingen. De Bree Terras- & Tuinaanleg is in het bezit van verschillende certificaten en opleidingen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Verliep heel soepel, ging snel, goed werk afgeleverd
 • Van Dam Tuinservice
  Van Dam Tuinservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75152 reviews
  Hovenier in Bodegraven

  Ervaren hovenier uit boskoop doet heel veel alle voorkomend planten en bomen snoeien ,onkruid weghalen en afvoeren ,straat,terras word groenaanslag en mos verwijderd en ook kan ik uw planten bestellen naar uw keuze en die worden ook beplant, vraag het vrij blijvend prijsopgave via a-mail, ook schuttingen of gaaswerk voor klimop en tuinrenovatie ,daarnaast ook vijver schoonmaken .ook bij veel bewoners die in flat of app-woning ofVvE kunnen we uw balkons aanvullen met mooie planten en sierpotten vb per kwartaal aan seizoenverbonden(winter/lente/zomer en herfst) zie facebook onder naam herman vandam5070 voor meer info en fotos met mooie 80 referenties op dit werkspot natuurlijk ook tuinaanleg,straatwerk en grasgazon en split en stenen aanleg uiteraard kunt uw opdracht opgeven met totaalbedrag wat u kan uitgeven dan geef ik uw passend opdracht,daarnaast doen wij ook rioolverstoppingen enafvoerregenpijpen repareren enuiteraard goedeverwateringen in roosters en putten en straatwerk,

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima gedaan!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Bodegraven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1253 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Bodegraven

Andere vakmensen in Bodegraven

Vind vakmensen bij jou in de buurt