Vind verhuisbedrijven in Sint-Oedenrode

Op zoek naar verhuisbedrijven in Sint-Oedenrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Sint-Oedenrode

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95210 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Binnen twee dagen geregeld. Grote buffetkast over de trap en net en snel uitgevoerd.
 • Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  Gerard Klus Onderhoud en Elektra is een onderdeel van Global Network & Kos Engineering projecten Gerard Klus Onderhoud en Elektra staat klaar ! voor grote en kleine klussen staat Gerard klus Onderhoud & Elektra services voor u paraat. Of het nu om een storing gaat of een complete verbouwing en/of schilderwerk ,wij helpen u verder. Tevens hebben we ook een 24 uurs service voor de regio brabant . - elektrotechniek - data / telecom - intercom - cctv - inbraak alarm systemen - brandmeld systemen .. of voor welke spoed geval dan ook. Naast alle klussen kunt u ook bij ons voor al uw klussen op het gebied van verhuizing of transport. Onze expertise en verhuis bus staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Klus is prima uitgevoerd. Prettig contact
 • De Hulp Monteur
  De Hulp Monteur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  Hallo, Ik ben twan foolen. En ik monteer meubels bij klanten, Ik heb zo'n 15 jaar ervaring in de meubel branche. Het vervoeren en het monteren van meubels. Dus komt u er zelf niet uit of wil je geen stress van het vervoeren of in elkaar zetten van meubels dan hoor ik het graag. Groetjes Twan

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Twan heeft vandaag mijn oude bankstel opgehaald voor de stort. Heel blij met zijn communicatie, gemaakte afspraken en betrouwbaarheid. Ik beveel hem dan ook van harte aan!
 • movexpress
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, zoek dan niet verder. Movexpress is een team van professionals die begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn. Wij werken door heel Nederland, maar doen ook internationale verhuizingen. We hebben meerdere locaties, onder andere in Oirschot en Den Haag. Onze prioriteit is om u een stressvrije verhuiservaring te bieden, van begin tot eind. Wij kunnen alles voor u verzorgen, inclusief in- en uitpakken, demonteren en monteren (ook lampen etc.), laden, transport en uitladen, zodat al uw bezittingen veilig op uw nieuwe bestemming aankomen. Verhuizen binnen hetzelfde gebouw of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we u kunnen helpen en u van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Marianne was heel vriendelijk en de twee verhuizers zijn heel zorgvuldig met onze spullen, waaronder erfstuk antieke linnenkast, omgegaan. Voor herhaling vatbaar!
 • Nienke Brouwer
  Nienke Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  ‘’Ik breng orde in de chaos. Stap voor stap werk ik met mijn klant aan een logische nieuwe indeling en een selectie van spullen die kunnen blijven. Met name obsessieve verzamelaars (hoarders) hebben baat bij mijn duidelijke aanpak.’’ Opdrachtgevers: gemeenten, zorginstellingen, wooncorporaties en particulieren. Opruimcoach - hoarderspecialist - verhuishulp Voor zowel 1-op-1 consults, als verhuizingen, ontruimingen, opruimservice etc., alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt voor de klant.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Great service for moving.
 • Super Moving & Home Renovation
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  Ben u op zoek naar een betrouwbare Verhuisbedrijf, bouw-kluswerk in en rond uw huis? Dan kun u bij Super Moving & Home Renovation terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen: laminaat leggen, tegels zetten voor vloer, wanden, badkamer, tuinaanleg, schilderwerk binnen en buiten, lampen hangen... We hebben professioneel gereedschap en ervaring om de hoogste kwaliteit van het werk te garanderen. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Super Moving & Home Renovation

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Netjes op tijd, behulpzaam en alles volgens afspraak verlopen. Fijne bakwagen, alle grote spullen in 1 keer veilig vervoerd. Dank voor de hulp!
 • KlussenBerg
  KlussenBerg
  Beoordeling: 5 van 55550 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  Mijn naam is John van den Berg. In 2017 ben ik KlussenBerg begonnen, daarvoor heb ik 20 jaar in de timmerbranche gewerkt. Vakmanschap: - Leggen van laminaat vloeren en plaatsen van plinten - Trappen maken en plaatsen en verder alles wat met een trap te maken heeft. - Kasten fabriceren en monteren - Zolder aftimmeren, wand plaatsen - Klussen in en om het huis Ik ben een vakman, werk nauwkeurig en een tevreden klant is waar het om gaat. Werk volgens afspraak Gebruik professioneel gereedschap en sta voor kwaliteit. Opdrachten voer ik uit voor zowel particulieren als bedrijven. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees mijn reviews en u bent overtuigd

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Heeft bij ons van een open trap een gesloten trap gemaakt, snel en mooi gedaan. Erg goed contact.
 • Klus- en tuin SP
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  Klus- en tuin SP heeft 19 jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Wij beschikken over diverse professionele machines om de klus te klaren. Vooraf wordt met de klant duidelijk besproken wat de verwachtingen zijn en vertrekken wij pas als de klant tevreden is. Met vriendelijke groet, Klus- en tuin SP

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Aanrader! Netjes en snel. Communiceert goed
 • TZ-Group
  TZ-Group
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

  Allround verhuizer. Iedere verhuizing is uniek. Zo gaan we ook met je spullen om.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Zeer behulpzaam. Denkt mee als het tegenzit. Krijgt de klus succesvol geklaard.
 • Van der Schoot Service

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Sint-Oedenrode

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Sint-Oedenrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 57 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Sint-Oedenrode

Andere vakmensen in Sint-Oedenrode

Vind vakmensen bij jou in de buurt