Vind ontwerpers in Vught

Op zoek naar ontwerpers in Vught? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Vught, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Vught

 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Vught

  Beoordeling: 4.3 van 54.35111 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Bouwbureau Brok

  Ontwerper in Vught

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • Mojo in huis

  Ontwerper in Vught

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  MOJO* in huis. *Jouw kracht, energie, geluk, magie. In jouw huis. Met eclectisch, duurzaam, doordacht interieuradvies help ik je. Een persoonlijk advies en ontwerp, passend bij jou en jouw Mojo! Mojo in huis… … staat voor je thuis helemaal in je element voelen. Ik help je jouw Mojo in huis te halen. Niet volgens mijn stijl of de laatste trends, maar volgens een eclectische stijl die bij jou past. Want jij bent de *stip in mijn logo die het verschil maakt! Je krijgt een ontwerp op maat, waarin jij jezelf herkent en een ruimte, waarin jij jouw eigen Mojo ervaart! ***** Wil je je huis meer eigen maken, of denk je zelfs aan verbouwen en vraag je je af hoe het eruit kan komen te zien? Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt over de (on-)mogelijkheden van je huidige woning of je nieuwe huis? Of wil je gewoon meer halen uit een specifieke ruimte? Of dit nu een jaren ’30 woning is of nieuwbouw, een appartement in de stad of dat droomhuis met alle ruimte. Of waar dan ook. Wat je vraag of wens ook is en of dit nu voor de gehele woning is of voor een ruimte zoals je woonkamer, (thuis-)werkplek, leefkeuken, tuinhuis of een kinderkamer. Of wellicht voor je bedrijfsruimte. Ik help je graag! Neem ook een kijkje op mijn website mojoinhuis . nl of mijn Instagrampagina mojo.inhuis. Op Google kun je tevens een aantal reviews vinden, net als op mijn website. Wellicht hebben we binnenkort contact?

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Marolijn is very friendly, she looks into the details of our demand and discuss it to bring the work to our satisfaction. Thanks for the help!
 • Hoogaars Interieurs

  Ontwerper in Vught

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Opleiding en ervaring Onderscheidend worden in het mooie vakgebied van interieurs ontwerpen, gaat niet van vandaag op morgen. Daarvoor liggen een goede opleiding en de juiste werkervaring het fundament. Na de geslaagde opleidingen Interieurbouw/ontwerpend meubelmaker geeft hij met Hoogaars Interieurs op creatieve wijze invulling. Van idee tot oplevering Van ontwerp tot oplevering kunt u rekenen op veel persoonlijke aandacht, uitstekende service en glasheldere communicatie. Zo waarborgt R. Hoogaars als ambachtsman pur sang de kwaliteit van zijn bedrijf. Samenwerken met Hoogaars Interieurs start met aandachtig luisteren en rondkijken in uw huis. Uw wensen vertaalt hij eventueel met behulp van CAD-software in een persoonlijk ontwerp. FOCUS OP KWALITEIT & SERVICE Kwaliteit heeft de eerste prioriteit bij Hoogaars Interieurs. Dat geldt voor de gehele dienstverlening. We houden niet van half werk. Dat past niet in onze filosofie. Ons streven naar perfectie gaat verder dan het ontwerpen en laten produceren van inloopkasten en schuifdeuren opmaat. Ook tijdens de montage waarborgen we de kwaliteit van A tot Z. Voor de kwaliteit, voortgang en planning is het doorslaggevend als vakmensen goed op elkaar ingespeeld zijn. Gezamenlijk streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Nieuwsgierig naar maatwerk meubelen van de hand van Hoogaars Interieurs?

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Heel goed! Ruud heeft voor ons een op maat gemaakt houten tv meubel gemaakt, waarbij er aan de achterzijde een koof in verwerkt moest worden om een buis weg te werken. Hij kon direct voor ons aan de slag gaan en had de kast, zoals beloofd, binnen 3 weken geplaatst. De communicatie verliep goed. Het resultaat is erg mooi! We zijn er heel blij mee.
 • L’Ameli Interiordesign

  Ontwerper in Vught

  Nog geen reviews

  L'Ameli Interiordesign is een jong startend interieurontwerpstudio waar u terecht kunt voor 2D én 3D interieurontwerp, interieuradvies en styling. Bij elk interieurontwerp of advies kunt u het volgende van ons ontvangen: een moodboard, plattegrond(en), kleur- en materiaalstalen, 2D en/of 3D visuals (fotorealistische beelden), eventuele maatwerktekeningen en een productboek. We kunnen zelfs een 3D video maken van uw woning! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan een GRATIS en vrijblijvend intakegesprek in bij ons op kantoor in Den Bosch óf bij u thuis! Tijdens deze kennismaking gaan we het over uw wensen en eisen hebben en kijken we wat L’Ameli Interiordesign voor u kan betekenen. Na het intakegesprek hebben wij meer inzicht in de opdracht en zal er een offerte worden opgesteld voor u. Neem een kijkje op mijn website en social media om meer te lezen over L’Ameli Interiordesign en een aantal van mijn projecten te zien.

 • TAAIDesign

  Ontwerper in Vught

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Imke Timmermans, eigenaar van TAAIDesign. In 2013 ben ik afgestudeerd als Industrieel Product Ontwerper en sindsdien heb ik me ontplooid als veelzijdig professional. Naast TAAIDesign werkte ik 5 jaar als meubel maker/ houtbewerker en momenteel als ontwerpend werktuigbouwkundige. Dingen die ik binnen TAAIDesign allemaal voor je kan betekenen: - Ontwerpen van producten en grafisch werk - Technisch uitwerken van je ontwerpen - Meubels maken of assembleren

 • ICM Design

  Ontwerper in Vught

  Nieuw op Werkspot

  Als designbureau zijn wij gespecialiseerd in het creëren van 3D visualisaties, 3D/2D plattegronden en conceptuele ontwerpen. Snel, makkelijk en betaalbaar! Wilt u weten wat de kansen zijn voor uw nieuw te bouwen object of van uw huidig object? Wij helpen u graag uw wensen te vertalen naar haalbare ontwerpen kijkend naar de kosten, wet en regelgeving en natuurlijk uw ambitie.

 • VOEBA

  Ontwerper in Vught

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Geachte heer/mevrouw, VOEBA is een bouwkundig adviesbureau gespecialiseerd in toetsing en toezicht van de wet- en regelgeving op het gebied van de fysieke leefomgeving. Opdrachtgevers zijn overheden, bedrijven en particulieren. Een kleine greep van de werkzaamheden die uitgevoerd worden voor particulieren zijn onder andere: - Opstellen en behandelen principeverzoeken; - Aanvragen en begeleiding van vergunningstrajecten; - Beoordeling en advisering vergunningsvrije regelgeving; - Beoordeling en advisering in bouwconstructies. - Advisering Bouwbesluit. Ik hoor graag of u interesse heeft in een eventuele verdere samenwerking. Met vriendelijke groet, Paul Vissers

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Een tevreden klant, berekening dakconstructie snel gemaakt, tegen een zeer nette prijs.
 • Team48 - Interieurvormgeving

  Ontwerper in Vught

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Team48 is een Brabants interieurontwerpbureau dat zich richt op het indelen van ruimtes, het bepalen van sfeer en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Na een kennismakingsgesprek gaan we er samen voor zorgen dat jij dat ultieme stukje woongeluk terugvindt. Aan de hand van jouw woonwensen kijken we welke middelen hiervoor nodig zijn. Denk hierbij aan: - Moodboard (sfeerbepaling) - Kleuradvies - Plattegrond met nieuwe indeling - Lichtplan - Advies meubels - Advies vloeren en raambekleding - Schetsmatig ontwerp maatwerkmeubilair - Technische tekeningen maatwerkmeubilair - Lijst verkoopadressen (gericht op de stijl van jouw toekomstige interieur) - 3D tekening(en) of filmpje van jouw toekomstige interieur Prijzen zijn afhankelijk van jouw woonwensen en de grootte van de woning. Voor een vrijblijvende prijsopgave kun je daarvoor contact opnemen.

  Laatste review:

  Eline heeft ons geholpen om de juiste kleuren en vloer uit te zoeken voor onze woonkamer. Ze is toegankelijk, flexibel, denkt met je mee, komt afspraken na, en geeft goed advies. Je ontvangt ook een mooi en professioneel ontwerp met een kleurenplan zodat je het nog beter inzichtelijk hebt. Een dikke 10 en zeker een aanrader.
 • Alobeid

  Ontwerper in Vught

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  ALOBEID - Interieurarchitecten EN renovatie: Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw Het maken van bouwkundige tekeningen voor nieuwbouw en renovatie. Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. - We zijn actief in heel Nederland. - Ik ben een actieve architect sinds 2005 met veel ervaring in nieuwbouw en renovatie . - Ervaring ook buiten Nederland.

  Laatste review:

  Vriendelijke mensen en goed georganiseerd, goede kwaliteit geleverd en goed prijs.

Populaire lokale ontwerpers in Vught

Andere vakmensen in Vught

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur