Vind loodgieters in Veghel

Op zoek naar loodgieters in Veghel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Veghel

 • NL Install
  NL Install
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews
  Loodgieter in Veghel

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al 15 jaar diensten aan particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Loodgieterswerkzaamheden - Installatie - Timmeren - Lekkages opsporen en oplossen - Vloerverwarming infrezen en aanleggen - Airco’s en Warmtepompen (F gassen categorie 1 certificaat in bezit)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie en ze konden me vrij snel helpen! Enorm aardig, kundig en behulpzaam. Naast de lekkende kraan had ik ook een probleem met mijn cv ketel/ thermostaat. Ook dat hebben ze opgelost. Zal Enis weer contacten als ik met een probleem zit, erg tevreden :)
 • Installatiebedrijf Monde
  Installatiebedrijf Monde
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Loodgieter in Veghel

  installaties zijn onze specialiteit. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten en zorgen altijd voor een professionele en betrouwbare uitvoering van het werk. Ons team van ervaren loodgieters staat klaar om u te helpen bij uw installatie- en reparatiewerkzaamheden. Wij streven ernaar om iedere klant tevreden te stellen en te zorgen voor een duurzaam resultaat. Bij Installatiebedrijf Monde bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Werkzaamheden die Installatiebedrijf Monde o.a. Uitvoert zijn: Verbouwing en/of aanpassing van toilet of badkamer Centrale verwarming Warmtepompen keukenvoorbereiding het opsporen en verhelpen van lekkages water aanvoer en riolering Elektrische installatie aanpassingen installeren vloerverwarming aansluiten witgoed

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed geholpen door Rens. Mooi werk geleverd. Erg prettig om mee samen te werken
 • Klussenbedrijf Lias
  Klussenbedrijf Lias
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Loodgieter in Veghel

  Betrouwbare loodgieter. Vooral uw loodgieterswerk. Zoals o.a.: - CV installatie - badkamer installatie - radiatoren installatie - herstel leidingwerk - leidingwerk verleggen - gasinstallatie - kranen/bad montage - buitenkraan montage - etc etc..

  Laatste review:
  Gasleiding repareren-
  Prima ervaring. Fijn dat t met spoed gedaan kon worden.
 • Forsten Klusbedrijf
  Forsten Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Loodgieter in Veghel

  Forsten Klusbedrijf focust zich op alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Neem contact op en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn! Denk hierbij aan Installaties, Timmerwerk, Elektra, Sloopwerk en Onderhoud.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Prettige communicatie, klussen goed uitgevoerd en waar nodig goed overlegd. Goede ervaring gehad, voor in de toekomst houden we deze klusser in gedachten.
 • Klusbedrijf Frank Mohr
  Klusbedrijf Frank Mohr
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Loodgieter in Veghel

  Klusbedrijf Frank Mohr, is gespecialiseerd in elektra, loodgieterswerk, timmerwerken, interieurbouw, verbouwingen en afwerking. Ik werk secuur en precies. Motto als het voor jezelf niet goed is dan is het zeker niet goed voor een ander. Of te wel mijn werk moet minimaal aan mijn eigen maatstaven voldoen wil ik te vrede zijn en de klus opleveren.

  Laatste review:
  Kitten-
  prima
 • Hebro Montage
  Hebro Montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.75224 reviews
  Loodgieter in Veghel

  wij zijn een klein bedrijf we kunnen alle werkzaamheden verrichten zoals dikwandige installaties dunwandige installaties en loodgieterswerk we zijn op 1maart 2006 voor onszelf begonnen we zijn erkend remeha dealer kijk maar bij remeha site we doen ook storingen en onderhoud en zijn flexibel met onze werkuren we kunnen ook badkamers leveren en monteren en hebben daan een bedrijf voor met een hele grote showroom sinds kort zijn we zelfs erkend ATAG SELECT dealer dat is maar voor weinig bedrijven weggelegd we probereen zo spoedig mogelijk een directe link met atag te maken

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Bij het installeren van de ketel was de aansluiting op de dakafvoer niet correct gemonteerd waardoor er condenswater op de ketel druppelde. Dit was niet opgemerkt. Gelukkig kon John het wel weer snel komen maken. Voor de rest is alles goed bevallen.
 • Q&K klus en montagebedrijf
  Q&K klus en montagebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews
  Loodgieter in Veghel

  Ik ben Herman Berriotte en eigenaar van Q&K klus en montagebedrijf. Ik heb een technische opleiding genoten aan de LTS. Daarna ben ik in allerlei technische functies actief geweest, uiteenlopend van voorman bij een metaalconstructiebedrijf tot loodgieter. De laatste jaren heb ik gewerkt als servicemonteur bij een sanitairbedrijf. Ook heb ik samen met mijn vrouw tot drie keer toe een huis gekocht, helemaal verbouwd en gerenoveerd en daarna weer verkocht. Kortom ik heb veel technische ervaring opgedaan. Deze ervaring heeft mij gemotiveerd om in 2019 te beginnen met mijn eigen klus en montagebedrijf. Omdat ik zo'n brede ervaring heb, kunt u bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Heel erg blij met Herman, heel vriendelijk. Hij heeft alles nauwkeurig geplaatst en goed afgewerkt. Zeker een aanrader!
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95232 reviews
  Loodgieter in Veghel

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Harry levert goed werk en advies. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • JY totaalbouw
  JY totaalbouw
  Beoordeling: 4 van 54512 reviews
  Loodgieter in Veghel

  Uw all-round bouw & afbouwspecialist. Het volledig verzorgen & realiseren van uw project is onze kracht. Gespecialiseerd in: - Badkamer renovaties - Installatie & loodgieterswerk - Tegelwerk - Wanden & plafonds - Stucwerk & decoratief stucwerk Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek waarna wij u een vrijblijvende offerte op maat aanbieden.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Jorben had een kleine klus aangenomen, het isoleren van een stukje dak en het afwerken met stucplaten. Omdat ik nog geen stukadoor had, bood hij aan om het ook te laten stuccen door zijn collega, Ferry van Kubo Afbouw. De hele bovenverdieping moest gestuct worden, dus moesten we elders slapen. Spullen van boven stonden in de woonkamer en keuken opgeslagen, we hadden dus een onbewoonbaar huis. 1 augustus gingen we op vakantie, er zou dan meteen gestuct worden. Achteraf bleek dat Jorben het werk niet goed had voorbereid, hiervoor moest hij terug komen. Echter kwamen zowel Jorben als Ferry keer op keer met smoesjes: werk was uitgelopen, een sterfgeval in de familie, iemand op het busje gereden, Ferry is ziek. De kosten zijn voor mij opgelopen tot duizenden euros en op slapeloze nachten na heb ik er niets voor terug gekregen. Nu 2 maanden later heb ik niets meer van ze vernomen. Ze hebben mij en mijn gezin in de chaos en onzekerheid achtergelaten.
 • Klusbedrijf ido
  Klusbedrijf ido

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Veghel

  Bouwbedrijf IDO, is van alle markten thuis. Voor al uw kleine klussen maar ook grote klussen kunt u bij ons terecht.

4.5

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Veghel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 913 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Veghel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Veghel

Vind vakmensen bij jou in de buurt