Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind Installatiebedrijven in Den Bosch

Op zoek naar Installatiebedrijven in Den Bosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Installatiebedrijf

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Den Bosch

 • Aannemersbedrijf C. Griffioen

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.75158 reviews

  Aannemersbedrijf Griffioen bestaat sinds 1985. Na jaren in loondienst te zijn geweest als timmerman heb ik 1985 mijn eigen bedrijf opgericht. In de loop der jaren heb ik honderden (nieuwbouw) woningen voorzien van dakramen in alle maten, soorten en uitvoeringen. Sinds enkele jaren ben ik een erkend Remeha installateur en plaats ik Remeha CV ketels. Voor uitvoering van de klus een bezoek voor een persoonlijk advies? Geen probleem. Afvoer afkomende materialen? Vanzelfsprekend. Ben u mij volgende opdrachtgever? Kees Griffioen Aannemersbedrijf Griffioen Lienden

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  De heer Griffioen heeft uitstekend werk geleverd, netjes als geheel de nieuwe ketel ingebouwd en de oude ketel afgevoerd. Ook heeft hij duidelijke uitleg gegeven over hoe een en ander werkt. Dankzij een door hem gewijzigde ophanging en door wat aansluitingen te verplaatsen kan ik nu ook achter de ketel komen (schuin aflopend dak) waar wel ruimte was maar niet gebruikt kon worden doordat de ophanging van de bestaande cv ketel de doorgang blokkeerde naar het achterdeel. Ik heb een Tado thermostaat systeem maar ondanks dat een nieuwe CV-ketel wel eens problemen geeft (had ik gelezen) heb ik dit zelf kunnen herconfigureren, van een Vaillant (oude cv ketel, eigen bus aansturing) naar de door de heer Griffioen geadviseerde Remeha Calenta Ace met OpenTherm. Dus alles was netjes en correct door hem voorbereid. De enige fout die ík heb gemaakt is dat ik aan het werk was terwijl hij de installatie deed en ik dus ben vergeten hem koffie te geven.
 • klusbedrijf tiels

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Klusbedrijf Tiels; Voor al u klussen groot en klein, in en om huis. Ik heb al een aantal jaren ervaring in; - totale badkamer/sanitair renovatie - loodgieters werk - electra - tegelzetter (wand en vloer)e - laminaat leggen - keuken plaatsen - overkappingen op maat plaatsen Maar ook het helpen met het ophangen van een rolgordijn, rolluiken, andere raam decoratie of een andere kleine klus in en om huis. Mocht u interesse hebben in een van mijn aangeboden diensten. Neem gerust contact op. Prijs varieert natuurlijk per klus.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Snel gefixt
 • Smarting bouw

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.5 van 54.5550 reviews

  Wij van smarting bouw luisteren naar uw wensen . Of het nu gaat om het verhelpen van lekkages, verbouwen van een zolder of andere renovatie- werkzaamheden, wij zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen. Wij sturen u uiteraard een offerte maar In overleg komen wij ook vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Martin van Smarting Bouw heeft in ons jaren zestig huis het complete leidingwerk (warm/koud), afvoer en de betonnen vloer voor een nieuwe badkamer verzorgd. Na goed en duidelijk voorafgaand overleg over wat er wel en niet mogelijk was kregen we een heldere offerte. Martin is zeer vriendelijk in het contact en heeft tevens veel apparatuur en materiaal "in huis" zodat hij snel en efficiënt de klus kan klaren. Het boren van gaten in het beton en de buitenmuur werd voor een zeer scherpe prijs uitgevoerd, de leidingen werden met top materiaal geperst en de afvoer met dikke PVC buizen (50mm voor wasbak en bad en 110 voor toilet) zodat het water snel en geruisloos wegloopt. Martin bouwt alsof het zijn eigen huis is. Je mag ook meehelpen om tot een goed resultaat te komen (als je handig bent). Martin houdt van een gezellige babbel, maar pakt ook door. Het project werd netjes conform de offerte uitgevoerd en alle kosten werd transparant op tafel gelegd. Aanrader!
 • Dakwerken Hintham

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.7588 reviews

  Welkom op het profiel van Dakwerken Hintham! Uw specialist, voor al uw werkzaamheden op het dak. Wij zullen ons eerst even voorstellen. Dakwerken Hintham is een klein bedrijf met als specialisme alle voorkomende werkzaamheden op de daken. Uiteraard zijn dakwerkzaamheden niet het enige wat we voor u kunnen betekenen, of het nu gaat om klein timmerwerk of het plaatsen van een openhaard, bij ons kunt u terecht. Onderstaand een greep uit onze werkzaamheden : - Klein timmerwerk - Plaatsen van een openhaard - Dakkapel reinigen - Vogelwering aanbrengen - Nokvorst reparaties - Schoorsteen vegen -aanleggen nieuwe rookkanalen - Dakinspectie We luisteren graag naar uw wensen en zullen u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw wensen ten uitvoer te brengen. Goede garanties bieden u de zekerheid dat u jaren vrij van zorgen bent. Ook een goede service behoort tot onze plicht.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Top gozer en heeft me een hoop geld bespaard
 • 1001 Diensten

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.4 van 54.45124 reviews

  Hallo ik ben Sina, Ik heb 9 jaar gewerkt voor een baas en ik ben nu inmiddels voor me eigen begonnen omdat ik werken leuk vind en graag bezig ben met mijn handen. het meeste werk wat ik altijd deed zijn daken, goten, schoorstenen, gevels renoveren/vernieuwen/isoleren. Ik doe ook veel schoonmaak werkzaamheden, schilderwerken rond om huis/dak. En eventueel andere werkzaamheden die nog bespreekbaar zijn zoals loodgieter, sloopwerk, hulp bij tillen, opruimwerkzaamheden, laminaat leggen, en onderhoud aan uw tuin. U kunt mijn ook altijd bellen voor een afspraak dan kom ik vrijblijvend langs voor een offerte. Ik geef duidelijk advies en bespreek de werkzaamheden vooraf zodat we altijd weten waar we over praten. Van al de werkzaamheden maak ik foto's zodat u die achteraf allemaal terug kan zien. Ik werk door heel Nederland.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Eerst een reactie, vervolgens niets meer laten horen. Wat is dat voor een bedrijf?
 • Beter-Huis B.V.

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.3 van 54.35101 reviews

  Beter Huis BV is al ruim twintig jaar het adres voor het inspecteren, adviseren, installeren en onderhouden van rookkanalen. Naast deze diensten biedt Valenteijn ook een complete productlijn van kachels, kachelbuizen, open haarden, rookkanalen en de specials: custom made en design sfeerverwarmingshaarden. Valenteijn staat voor kwaliteit en werkt alleen met gemotiveerd, gediplomeerd en gecertificeerd personeel. Alle werkzaamheden worden naar wens van de opdrachtgever en op maat uitgevoerd. 'Totale ontzorging', onder die noemer vallen de werkzaamheden van Beter Huis BV , zowel voor particulieren als voor woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen, bungalowparken, verzekeringsmaatschappijen, installatiebedrijven en schade-expertisebureaus

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Vakkundig en snel werk
 • Rike B.V.

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews

  Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in alle werkzaamheden die betrekking hebben op rookkanalen. Wij staan voor kwaliteit en werken daarom alleen met gemotiveerd, gediplomeerd en gecertificeerd personeel. We voeren alles uit op maat en naar wens van de opdrachtgever. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat ook is. Wij leveren haarden en kachels en rookkanalen in binnen- en buitenland.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Super snelle goeie service en heel fijn persoon in de communicatie zeer zeker een aanrader
 • Mjvloerverwarming

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Waarom kiezen voor MJ vloerverwarming? Bij MJ vloerverwarming denken wij graag met u mee. Onze methoden zijn erop gericht om u maximaal comfort te geven met minimale overlast. Wij gaan snel en systematisch te werk zodat u binnen de kortste keren geniet van de voordelen van vloerverwarming. MJ vloerverwarming helpt u genieten van de voordelen van vloerverwarming Wij leggen vloerverwarming aan doormiddel van infrezen, staaldraadnetten, isolatieplaten. Ook kunnen wij voor u een oude liggende vloer verwijderen en een nieuwe cement dekvloer verzorgen.

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  *Ik ben Joeri voor eeuwig dankbaar!!* De man die mijn vloerverwarming zou leggen op zaterdagavond kwam met een smoes niet opdagen. Ik heb dus zaterdagavond en zondag ochtend overal rondgebeld omdat maandag mijn vloer gelegd zou worden. Niemand wilde helpen. Ik had enorme stress wegens de tijdspan en Joeri is op een zondag mij uit de brand komen helpen nadat hij me zo'n beetje huilend aan de telefoon had, terwijl hij eigenlijk andere afspraken had. Hij zou een 2 uurtjes bezig zijn om het laatste restje van de vloerverwarming te koppelen aan de verdeler. Het bleek echter dat veel al verkeerd was gegaan voordat Joeri was gekomen. Hij is uiteindelijk 6(!) uur bij mij geweest op zijn vrije zondag terwijl hij met zijn gezin een dagje weg gepland had staan! Alles is uiteindelijk goed gekomen dankzij zijn hulp. Ik ben hem echt heel erg enorm dankbaar. Daarnaast is Joeri een nette, beschaafde man die heel erg meedenkend was en prettig in de omgang. Zeker een aanrader!!
 • Metz Montage

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  Welkom op mijn werkspot account! Metz montage! Mijn naam is Robert metz Mede door mijn ervaring kan ik u een passend advies geven, ik denk graag met u mee over de mogelijkheden die voor u bereikbaar zijn. Er zijn immers zo veel verschillende merken. Ik kan u voorzien van deskundig advies: voor elk budget is er altijd wel wat mogelijk! Zelf werk ik het meeste met Mitsubishi Heavy Industries, dit vanwege zijn topprestaties en uitstekende service vanuit Mitsubishi zelf. Uiteraard lever ik ook andere merken die goedkoper zijn maar ook uitstekende prestaties leveren! U heeft vast al wat bedrijven benaderd voor de aankomende zomer en u zult waarschijnlijk lang moeten wachten vanwege de overvolle planning. Wilt u snel een airconditioning? Dat kan! Installatie kan al binnen een week gerealiseerd worden! Ik werk ook in de avonden en weekenden!

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Afgelopen woensdag (28 april 2021) zijn Robert en Dave langs geweest om het multisplit aircosysteem van Mitsubishi Heavy Industries te installeren. Van tevoren heb ik per mail en telefoon contact gehad waarin werd verzocht om een stel foto's van de situatie te versturen. Deze hebben we eerst telefonisch besproken om een plan te maken. Later is een medewerker van Metz, Metin, langs gekomen om het voorstel uit te leggen en verder uit te werken. De afspraak is een week later uitgevoerd, waarbij Robert en Dave keurig op tijd waren. Ze hebben de hele dag gewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd. Het eindresultaat mag er zijn en er is zo min mogelijk zichtbaar van het leidingwerk (zowel binnen als buiten), wat mijn wens was. Ik zal Metz montage dan ook zeker aanraden als u op zoek bent naar een kundig airco-installateur.
 • QUANT B.V.

  Installatiebedrijf in Den Bosch

  Beoordeling: 4.5 van 54.5552 reviews

  Moet ik nog invullen

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Uitstekend gewerkt geleverd en prettig contact gehad. Eerst nog wel even een reminder moeten sturen, maar daarna op hele korte termijn een afspraak kunnen maken voor het maken van de dakdoorvoer en het afmaken van mijn rookkanaal. Vakkundig afgewerkt en daarnaast ook nog wat tips ontvangen voor de isolatie van het rookkanaal ter plaatse van de zoldervloer.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Den Bosch

Andere vakmensen in Den Bosch

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur