Vind Installatiebedrijven in Vlijmen

Op zoek naar Installatiebedrijven in Vlijmen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Vlijmen

 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.7 van 54.75374 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en loodgieter werk, en andersklusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.en appen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Reparatie is netjes uitgevoerd
 • Klusbedrijf A-WET
  Klusbedrijf A-WET
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  Klusbedrijf A-WET kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klusbedrijf A-WET om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Vakkundig, prettig in de omgang en werkt zorgvuldig.
 • Klimawaalwijk
  Klimawaalwijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95195 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  Klima waalwijk is een jong en dynamisch installatiebedrijf dat zich sinds 2010 bezighoudt met het online leveren en monteren van alle onderdelen op het gebied van centrale verwarming en ventilatie voor zowel de particuliere als zakelijke markt sinds 2015 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het totaal onderhoud en beheren van centrale verwarming installaties en ventilatie. Door onze ruime ervaring van 25 jaar op het gebied van centrale verwarming en ventilatie van monteur tot manager beheer voor diverse grote opdrachtgevers weten wij als geen ander waar Service voor staat.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Gerard heeft mij super goed geholpen en geadviseerd over mijn ketel. Super netjes direct een digitaal rapport ontvangen van de werkzaamheden en de afspraak was ook zo gepland. Nogmaals hartelijk dank Gerard!
 • R. Valenteijn Installatie
  R. Valenteijn Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  R. Valenteijn installatie is een bedrijf gespecialiseerd in het installeren/onderhoud uitvoeren aan kachels, rookkanalen, airco's en daken. Met meer dan 10 jaar ervaring is geen klus mij te gecompliceerd. Doordat ik als zelfstandige opereer kan ik u als klant een scherpe maar ook betrouwbare offerte sturen. Hopelijk mag ik u van dienst zijn.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Prettige man in de communicatie en mooie prijs qua offerte. We laten de klus bij Rickey doen.
 • Onderhoudsbedrijf Schel
  Onderhoudsbedrijf Schel
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  Onderhoudsbedrijf Schel is een vakkundige onderneming binnen de regio Noord Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden rondom uw woning of bedrijfspand. Met 20 jaar ervaring binnen de branche woning onderhoud zijn wij gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden. Riool problemen: Ontstoppen van uw riool leidingen wc,badkamer,regenpijp,wasbak,douche,gootsteen. Opsporen van lekkages. (lekdetectie) Opsporen van stank overlast. Inspectie van riool dmv camera inclusief rapport. Aanleggen van rioleringen. Repareren van rioleringen. Plaatsen van regenpijpen zink/pvc/koper. Oplossen van lekkages complete pakket van het slopen tot afwerken,tegelen enz. Dakwerkzaamheden: Lekdetectie van platte daken en pannendaken inclusief rapport. Algemenen dakinspectie pannedak/platte daken. Nokvorst reparatie. Nokvorst renovatie. Voegen van schoorstenen. Reinigen van schoorstenen en gevels. Impregneren van schoorstenen en gevels. Renovatie bovenzijde schoorsteen. Compleet renovatie pannedak. Vervangen van platten daken d.m.v Bitumen. Plaatsen van schoorsteenkappen. Zink werkzaamheden. Lood werkzaamheden. Renovatie van dakkapellen d.m.v trespa/kunststof/hout. Vervangen en onderhouden van boeiboorden. Plaatsen van dakramen. Plaatsen van lichtkoeppels. Plaatsen van dakdoorvoeren. Aanbrengen van vogelwerenden dakvoet profielen. Vervangen en repareren van dakgoten. Timmer werkzaamheden: Aanbrengen van trespa/hout/kunststof rondom dakkapellen en boeidelen. Schoonmaakwerkzaamheden: Reinigen van dakkapellen. Reinigen van dakgoten. Schoorsteenvegen. Reinigen van boeidelen. Reinigen van pannendaken. Gevel werkzaamheden: Reinigen van gevels. Impregneren van gevels. Repareren van gevels/voegwerk. Schilder werkzaamheden: Buiten schilderwerk. Binnen schilderwerk. Heeft uw vragen neem gerust contact met ons op

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Top! Zeer vriendelijk, deskundig en heeft ons enorm geholpen! Bedankt Jeroen 👌
 • Tas Installatietechniek
  Tas Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  Tas installatietechniek & aannemers 10 jaar loodgieters ervaring 15 jaar bouw ervaring Werkzaamheden 1. Bekend met legionella vrij werken 2. Duurzaam en complete cv installatie 3. Schonen en netten tapwater installatie 4. Het afmonteren van exclusief sanitair Ophangen en aansluiten van alle hr cv ketels ( voornamlijk remeha) 5. het maken en repareren van nood lekkages 6. Aanbouw/uitbouw realiseren 7.bouw en Sloopwerken 8. Fundering werkzaamheden 9. Kozijnen / Dakkapellen plaatsen 10.gaten boren 11.Vloerverwaming aanleggen Enz.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Zeer vakkundig, denkt goed mee, communiceert duidelijk. Zeer tevreden!
 • De Graaf Elektra
  De Graaf Elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  De Graaf Elektra voert werkzaamheden uit op het gebied van Domotica, SmartHome, Netwerken en het vervangen van groepenkasten. Duizelen alle voorschriften u om het hoofd, wij zijn volledig op de hoogte. Met onze achtergrond in de automatisering- en evenementen industrie hebben wij een brede ervaring. Wij werken VCA++, NEN1010 en NEN3140 gecertificeerd. Doet u bij meer dan 2 vakmensen een aanvraag dan zullen wij hierop niet reageren. Zonnepanelen, kijk even verder :D

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Komt zijn afspraken goed na, communiceert netjes en levert zijn werk vakkundig af.
 • MRD allround
  MRD allround
  Beoordeling: 3.7 van 53.756 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  MRD allround kan je helpen met je Loodgieter klussen door heel nederland en omgeving. Wij staan klaar om al je vragen over binnen-schilderwerk,CV-ketelonderhoud,lek-detentie,toiletvervangen,verstoppingen,Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of sanitair plaatsen, Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met MRD Allround om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. We zijn snel ter plaatsen en leveren goede werk met garantie.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Aparte prijzen.
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Afspraak was snel gemaakt, heeft netjes gewerkt en alles netjes achtergelaten. Ben zeer tevreden!
 • Van Schijndel Handel en Diensten
  Van Schijndel Handel en Diensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Vlijmen

  Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airco systemen. Bij plaatsen nieuwe airco 3 jaar garantie Wij werken alleen met de beste materialen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Super service, alles netjes en goed afgewerkt. ( zelfs het afval werd meegenomen). Komt afspraken na, communicatie verliep erg goed. Binnen een week 2 goed werkende airco's. Zeker een aanrader! Angela

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Vlijmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1276 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Vlijmen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vlijmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt