Vind Interieur ontwerpers in Uden

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Uden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Uden

 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Uden

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
  Kom in contact
 • Struijk Interieur
  Struijk Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Uden

  Bent u opzoek naar maatwerk interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van keukens, tot kasten. Bij ons kunt u het allemaal op maat laten maken! Ook maken wij zelf een ontwerp van het project en een vrijblijvende offerte + 3d tekening! Wie weet tot snel!

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Hij kwam ter plaatse even kijken hoe de situatie was. Hele goede ideeën! Maakt nu een plan en offerte
  Kom in contact
 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Uden

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
  Kom in contact
 • SAAM Interieur
  SAAM Interieur
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Interieur ontwerper in Uden

  is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Gameren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  SAAM heeft een mooie ombouwkast om onze elektrische haard gemaakt. Het overleg ging via de e-mail en er is goed geluisterd naar onze wensen. Het resultaat is echt een plaatje. Het afleveren en monteren aan de muur ging ook heel netjes. Corstiaan is een vakman!
  Kom in contact
 • A. Veld Timmerwerken
  A. Veld Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Uden

  A. Veld timmerwerken Bent u ook opzoek naar een schitterend buiten verblijf? Of heeft u liever een aanbouw of dakkapel? ✅ 10+ jaar ervaring. ✅Offerte is geheel gratis en vrijblijvend. ✅Afspraak is afspraak ✅Wij stoppen pas als u tevreden bent! ✅Alles geregeld van A-Z. ✅Duidelijke afspraken en een strakke planning. Van buiten verblijven tot compleet verzorgde aanbouwen, van badkamer renoveren tot aan dakkapellen. Bij ons is de klant koning, en we gaan pas weg als alles naar wens is. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur gerust een bericht of vul het contact formulier in via onze website.

  Laatste review:
  Naast een zeer prettige communicatie hebben deze mannen een prachtige aanbouw voor ons gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken, zo werd alles voor ons geregeld precies zoals ze beloofd hadden. Ik raad dit bedrijf zeker aan! Bedankt Arnold en collega’s.
  Kom in contact
 • MintenBouw&Afbouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Uden

  MintenBouw&Afbouw is een totaalbouw bedrijf dat werkzaam is in de houtskeletbouw, renovatie of een aanbouw. We leveren Design stukwerk en stucwerk voor gipsplaten, maar ook het plaatsen van een fundering is mogelijk. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met MintenBouw&Afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Wij vragen de consument wel pas te reageren als ze ook serieus zijn over de aanvraag. Wij werken volgens de toegestaane normen, met de voorgeschreven materialen. zodat we u ook een garantie kunnen bieden. Bent u op zoek naar een prijsvergelijking. Dan heb ik liever dat er niet wordt ingegaan op mijn aanbod. Dat vind ik zonden van de kosten die we aan werkspot betalen. Met vriendelijke groeten.

  Kom in contact
 • KelvinJoule B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Uden

  KelvinJoule B.V. kan je helpen met je Ontwerper klus in Volkel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Constructieberekeningen, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met KelvinJoule B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Van Gerwen Projecten

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Uden

  Van Gerwen Projecten is een bedrijf dat zich specialiseert in het realiseren van uw wensen. Dit kan gaan om verbouwingen in of buiten huis, tuin ontwerp en realisatie, gevelbekleding etc. Het belangrijkste is dat van Gerwen Projecten samen met u de regie in eigen hand houd, u heeft dus maar 1 aanspreekpunt. Met een gedreven team en de jarenlange ervaring die ondertussen is opgebouwd zorgen wij dat uw opdracht helemaal naar wens wordt uitgevoerd en aangeleverd!

  Kom in contact
 • archialles
  archialles

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Uden

  Archialles is een vooraanstaand architectenbureau, geleid door een professional met meer dan 15 jaar ervaring. Ons portfolio omvat diverse projecten, variërend van woningbouw tot utiliteitsbouw, waarbij we gedegen architectonisch en bouwkundig vakmanschap combineren. Bij Archialles staat klanttevredenheid centraal, en we zijn toegewijd aan het verwezenlijken van de unieke wensen van onze opdrachtgevers. Bij Archialles profiteert u van: ✓ Gratis eerste gesprek ✓ Volledig vrijblijvende offerte ✓ Ervaren architect aan boord ✓ 15 jaar werkervaring ✓ Online gemak van begin tot eind ✓ Toewijding aan afspraken nakomen ✓ Snelle levering van diensten ✓ Scherpe en transparante prijzen Uw project, onze zorg.

  Kom in contact
 • Dzt
  Dzt
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Uden

  Dzt kan je helpen met je Ontwerper klus in Odiliapeel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Dzt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Fijne service! We werden snel en vakkundig geholpen
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Uden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Uden

Andere vakmensen in Uden

Vind vakmensen bij jou in de buurt