Vind dakspecialisten in Drunen

Ben je op zoek naar dakspecialisten in Drunen? Met Werkspot kan je gemakkelijk in contact komen met vakmensen bij jou in de buurt. Ontvang en vergelijk vrijblijvend voorstellen van professionele dakspecialisten.

4.7

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Drunen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 660 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Drunen

 • Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevreden!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  De mannen van Duo hebben me binnen enkele uren van een vervelende daklekkage afgeholpen. Omdat ik niet thuis was lieten ze me duidelijk zien wat de lekkage veroorzaakte (loodslab los en slecht bij 2 schoorstenen en ook hoe het resultaat daarna was. Gezien de prijs van het lood vielen de kosten me mee
 • BB dakonderhoud
  BB dakonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6554 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  BB dakonderhoud staat klaar om al uw dakwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Duidelijke en snelle communicatie, in overleg planning gedaan. Prima offerte en snelle uitvoering. Uitleg over het hoe en wat gedaan, en afwijkingen goed en kordaat opgepakt. Plezierige vakmensen
 • Hwm onderhoud
  Hwm onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  top werk en flexibel.
 • Van der Wiel Totaalbouw
  Van der Wiel Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  .

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  We zijn niet tevreden met het geleverde werk. Djordi komt zijn afspraken niet na, twee keer om 6 uur s'ochtends verzet zijn afspraak naar een andere dag. Twee Veluxramen zijn goed vervangen waarbij hij vriendelijk zonwering bij heeft geplaatst. Helaas met 2 andere nieuwe ramen inzetten (waar eerder geen ramen waren) ging het mis, 1 raam is scheef ingezet en bij beide ramen sluiten de dakpannen niet aan en lopen ze tevens op waardoor kans op waterlekkage. Dit is door meerdere mensen bevestigd, incl een erkende velux installateur. Toen aan Djordi gevraagd was om dit te komen corrigéren, was hij daar niet over te spreken, hij was boos dat we niet tevreden waren, maar beloofde om het te komen corrigeren. Een week later kwam hij langs, maar heeft hij niks gecorrigeerd. Hij wilde niks meer doen, rest van de opdracht ook niet. Niet aan te bevelen.
 • Van a tot z
  Van a tot z
  Beoordeling: 4.5 van 54.5550 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  Het bedrijf heet van a tot z dus, dat betekent dat we eigenlijk alles wel aanemen en aan kunnen op het gebied van : daken,schoorstenen,lekkages,voegwerk,brand werk, loodwerk,isolatiewerk, schilderwerk en houtwerk. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseert op het gebied van de hierboven staande opdrachten. Bent u opzoek naar een dakdekker? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor vragen of een vrij blijvende offerte staan we voor u klaar. Wij zijn altijd mee denkend!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Goed op tijd superbeleefd goed werk geleverd alles spic en span opgeleverd, ik ben zeer tevereden.
 • SKY Vastgoed Onderhoud.
  SKY Vastgoed Onderhoud.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6536 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  SKY Vastgoed Onderhoud KVK-nummer: 83669876 SKY Vastgoed Onderhoud is uw allround dakdekker voor dakrenovatie,- onderhoud en reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in alle daken en voeren alle werkzaamheden uit. Ook zijn wij gespecialiseerd in : - Platte daken herstellen/renoveren - Hellende daken herstellen/renoveren - Pannen daken herstellen/renoveren - Bitumen dak bedekking - Isolatie dak/gevel/spouw - Schoorsteen reparatie/renovatie - Nokvorsten renovatie/reparatie - Dakgoot - Vogelwering plaatsen - Lood vervangen - vervang lood - Dak/gevel reinigen - Dakkapel plaatsen - Dakramen vervangen/plaatsen - Spoed lekkages Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen. Wij zullen er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen. Wij werken met de beste vakmannen en kwaliteit van materiaal. Ook hebben wij 24 uur service voor spoed lekkages Wij stellen graag een offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met 10 jaar garantie. Bel of mail ons voor een dakinspectie of offerte. Met vriendelijke groet, SKY Vastgoed Onderhoud

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Alles ging prima
 • Daklekkageoplossen.nl
  Daklekkageoplossen.nl
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  Bij daklekkagoplossen zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties en -renovaties. Is er sprake van een schade, dan zijn we de aangewezen partij om dit op te lossen. Dankzij de vele jaren ervaring weten we ieder probleem snel op te sporen waarna we u direct van een vrijblijvend advies voorzien. Is uw dak niet kapot, maar wel aan renovatie toe? Ook daarvoor bent u bij ons in goede handen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Heel positief Uitstekende vakman, leuk in de omgang. Werk prima afgeleverd en geen vuil achterlatend. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Absoluut een aanrader
 • DLR Vastgoedonderhoud
  DLR Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5553 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  DLR Vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van bitumen daken en pannendaken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers.

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Snel in het beantwoorden van de aanvraag met een mooie prijs. Vandaag hebben ze de schoorsteen geveegd en gelijk advies gegeven over aandachtspunten op het dak. Dat noem ik nog eens meedenken.
 • Alert dak- en schoorsteentechniek
  Alert dak- en schoorsteentechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6585 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  Hallo mijn naam is Eric . Ik ben 54 jaar en kom uit Den Bosch. Inmiddels ben ik ruim 25 jaar actief in de branche dak en schoorsteentechnieken. ( Alleen pannen daken geen platte daken) Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit: - Nokvorst reparatie. - Loodreparaties schoorsteen en dakkappel en overige loodslappen. - Uitvoeren van dak inspecties bijv. opsporen en verhelpen van lekkages. - Slijpen en voegen van schoorstenen. - Schoorsteen vegen en dakgoten reinigen. - Plaatsen schoorsteenkappen en plaatsen vogelweringen. - Cleanen dakkappel.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Eric kwam snel langs en heeft de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd voor een eerlijke prijs! Wij zullen altijd weer voor Alert dak- en schoorsteentechnoek kiezen en iedereen aanbevelen! Echt top!
 • Dakonderhoud Klein maar Dapper
  Dakonderhoud Klein maar Dapper
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Dakspecialist in Drunen

  Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een werkgever en zo allround Dakspecialist geworden, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Bij Dakonderhoud Klein maar Dapper bent u op het juiste adres voor het onderhoud en of vernieuwen van uw dak! wij zijn werkzaam in heel Nederland! ook verzorgen wij reinigingswerkzaamheden aan: dakgoten, daken en schoorstenen Uw dak is bij ons in goede handen! Neem ook eens een kijkje op onze website dakonderhoudkmd punt nl ——————————————————————— TOPSCORE 9,3 Trustoo: dakonderhoud klein maar dapper stond al in de Top 10 dakdekkers in jouw regio op Trustoo. Volgens onze gegevens behoor je zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede communicatie, vakwerk en uitermate vriendelijk. Zeer tevreden dus over het geleverde werk

Populaire lokale dakspecialisten in Drunen

Andere vakmensen in Drunen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur