Vind tegelzetters in Spijkenisse

Op zoek naar tegelzetters in Spijkenisse? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Spijkenisse

 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.2 van 54.2552 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  Prima werk, hield zich aan de afspraak. Prijs gaf de doorslag.
 • M.A.M. Klusbedrijf
  M.A.M. Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4552 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  M.A.M. Klusbedrijf is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden, maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is M.A.M. Klusbedrijf het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij ons terecht. M.A.M. Klusbedrijf denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? M.A.M. Klusbedrijf komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Voor een vrijblijvende offerte kunt u de offerteaanvraag zo volledig mogelijk invullen. U kunt eventueel foto’s meezenden zodat de situatie vooraf nog beter bekeken en beoordeeld kan worden. - 12 jaar ervaring in onderhoud, renovatie en decoratie. Wij werken in regio Rotterdam en geven 2 jaar garantie op onze werkzaamheden -

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Super tevreden met onze verbouwing. In 2 weken tijd de badkamer gedaan, beide wc's en niks sas te gek of te moeilijk. Je hebt soms vakmensen die je continu blijven "lastigvallen" met vragen of moeilijkheden maar Mahar zie en hoor je niet. Gaat continu door, en alleen maar respect hoe hij het allemaal heeft gedaan. Onze badkamer is 2023 proof en klaar zijn wij om er te gaan wonen. Mahar nogmaals bedankt en wij raden iedereen jou aan!
 • Steevens Tegelzettersbedrijf
  Steevens Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95139 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  Steevens Tegelzettersbedrijf is een bedrijf dat sinds 1984 actief is en hebben ruim 42 jaar ervaring in ons vakgebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarnaast werken wij altijd netjes en beleefd naar de wens van onze klanten toe. Ons bedrijf bestaat uit meerdere vaklieden die vakbekwaam zijn in hun activiteit . Eigen opgeleid personeel. Wij kunnen u altijd doorverwijzen naar klanten om tegelwerk van ons te bezichtigen. Tevens werken we voor diverse grote recente tegel zaken uit de regio maar natuurlijk ook voor de particulieren sector. De verwerking bestaat uit hoogwaardige lijm producten om een optimaal resultaat te verkrijgen zeer geschikt voor groot formaat tegels. Verlijming doen we standaard met 1.5 cm lijm. Natuurlijk met het nieuwste Levelling systeem te zien op onze website en in de prijsvoering opgenomen. Ons bedrijf en medewerkers zijn gecertificeerd lijm/voeg- en egalisatie- adviseurs (productie training Duitsland) Kortom als u een kwalitatief perfecte vloer betegeld wilt hebben NEEM DAN CONTACT OP MET UW SPECIALIST voor gratis prijsopgave.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Het tegelzettersbedrijf werkt zeer snel en precies de klussen uit voor een vooraf afgesproken prijs. Ook de nazorg is erg goed. Bij vragen of reparatiewerkzaamheden wordt er snel gerepareerd en een goede oplossing gezocht. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
 • Chuiko Bouw
  Chuiko Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  Chuiko bouw is mijn eenmansbedrijf. Mijn naam is Oleg Chuiko en ik heb vele jaren ervaring in het (ver)bouwen van onder andere, maar niet beperkt tot, badkamers, keukens, serres, dakkapellen en (indoor) zwembaden. Met alle werkzaamheden zoals stucwerkzaamheden, timmeren, het leggen van vloeren, elektra, (water)leidingen, inbouwkasten, heb ik veel ervaring. Het belangrijkste is het resultaat en een tevreden klant.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer en toilet laten slopen en inbouwen. ca 3 weken tijd. Communicatie: Zeer goed, duidelijk helder en open. Alles ging in goed overleg. Oleg geef ook uitstekend advies wat wel en niet te doen. Los hiervan ook een prettig en betrouwbaar persoon in de omgang. Kwaliteit: Top notch, alles netjes afgeplakt incl de vloer. Werkt verder erg schoon, elke dag wordt er opgeruimd. Werk is zeer precies, op de milimeter nauwkeurig, tegels en voegen zijn kaarsrecht. Kiest ervoor om iets meer tijd te nemen om echt kwaliteit te leveren. Ben voor de volle 100% erg tevreden. Algemeen: All met all en uitstekende keuze voor een verbouwing. Betrouwbaar, open en geweldige kwaliteit. Aanrader.
 • Tegels4you
  Tegels4you
  Beoordeling: 4.6 van 54.65231 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  TEGELS4YOU heeft 25 jaar ervaring in alle voorkomende tegelwerkzaamheden ,en doen uiteraard ook natuurstenen vloeren, luxe badkamers en complete vloerverwarmingen, ook geven wij 5 jaar garantie op het geleverde werk kortom bij TEGELS4YOU bent u aan het juiste adres wij horen graag van u met vriendelijke groet Tonny nuwenhuis en Jean Grout

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Tonny communiceert zeer direct. Dat is wel prettig, je weet iig waar je aan toe bent. Wel kwamen er tijdens het werk wat extra kosten bij bovenop de oorspronkelijke offerte, maar die kon hij goed verklaren (meer lijm nodig, tegel breekt niet mooi). Je kunt hem met een gerust hart alleen in huis zijn gang laten gaan. Het belangrijkste is natuurlijk dat de vloer erg mooi gelegd is.
 • PM Bouwtotaal
  PM Bouwtotaal
  Beoordeling: 4.5 van 54.55203 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Deze man voorruit betaald en hij is nooit meer komen opdagen. We hebben maandenlang in een half afgemaakte douche gestaan. Hij bleef vertellen dat hij zou komen maar het is inmiddels maart 2023 sinds hij er voor het laatste is geweest, het is nu december 2024. Als je hem vraagt waar hij blijft zet hij een grote mond op. We hebben nu een andere klusjesman aangenomen. 475 euro volledig door de plee gespoeld door deze meneer.
 • JPJ Service
  JPJ Service
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  Beste klant, Onze werkzaamheden bestaan uit; Tegelzetten van Vloeren, Badkamers, Toiletten, Ook voor kleinschalige verbouwingen draaien wij daar niet onze handen voor om, ons team heeft alle expertise in huis

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Hans en Ben hebben vakwerk afgeleverd. Binnen een no time lag onze tegelvloer met tegels van 80x 80 in de benedenverdieping. Hans was vooraf komen kijken en berekenen, gaf ons tips en goed advies. Vooraf onze datum al gereserveerd en dag erna voorlopig factuur ontvangen. Op de dag zelf stipt op tijd en binnen een dag, en ochtend voor het voegen was de klus al geklaard, definitieve factuur direct ontvangen zonder extra's. Wij zijn enirm blij met de vloer, dankzij hun deskundigheid. Deze mannen zijn zeker mannen van hun woord en daad. Een dikke 10 verdiend!!!! Dus zeker een aanrader, Nogmaals namens ons, dank je wel!!! Wendy en Marcel
 • G.A Bouw Nederland
  G.A Bouw Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7549 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  Hallo mijn naam is Gigi van Nieuwenburg van G A BouwNederland. Mijn bedrijf is al jaren actief in de bouwsector. De laatste jaren vooral in tegelwerk, maar ook in renovatie onderhoud eigenlijk ben ik allround. Voor meer info mag u altijd contact opnemen met mij. Mvg Gigi van GA BouwNederland.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Gigi werkte heel goed en netjes, gaf ook oplossingen aan. Dank je wel, Gigi
 • Klusbedrijf Goos
  Klusbedrijf Goos
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  Diensten : - Gietvloeren - Pvc - Tegelwerk - Totale vloer renovatie’s Ik heb ervaring in de nieuwbouw en renovatie. Ik werk gedisciplineerd en professioneel. Gietvloeren , Pvc en tegels zetten is mijn passie. Mvg Jeffrey Goos

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Jeffrey levert super mooi werk af. Hij werk zeer nauwkeurig, netjes en rustig. Luistert goed naar je wensen en geeft een eerlijke mening.
 • XL Tegelwerken B.V.
  XL Tegelwerken B.V.
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Tegelzetter in Spijkenisse

  Gespecificeerd in tegelwerk & kitwerk

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Reno heeft mij snel en correct geholpen met het vernieuwen van de badkamer vloer, vriendelijke service voor een prima prijs!

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Spijkenisse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 463 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Spijkenisse

Andere vakmensen in Spijkenisse

Vind vakmensen bij jou in de buurt