Vind stukadoors in Oostzaan

Op zoek naar stukadoors in Oostzaan? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Oostzaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 774 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Oostzaan

 • Allround Multidiensten

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.6 van 54.6598 reviews

  İk ben Ramazan Dağlar. İk werk al heel lang in de binnen en buiten de gebouw. Mijn bedrijf heet Allround Diensten. İk doe alle soorten klussen. Stucwerk, tegelen, schilderen en etc. İk werk met een goede kwaliteit en netjes. Schoon achterlaten is voor mij belangrijk. Voor mij is het ook belangrijk dat ik klanten kan tevreden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Harde werkers en heel mooi afgewerkt. Hele goede communicatie over de Whatsapp. Wij zijn tevreden
 • Creatief Stuc

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews

  Ik heb hart voor de zaak en oog voor de perfectie!! Wij maken vooraf een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ik hoop op een fijne samenwerking met u. Met vriendelijke groet, Creatief stuc

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prachtig strak stuc en schilderwerk; voor een goede prijs! Goede communcatie vooraf en snelle reactie bij vragen. Echte aanrader!
 • Klussenbedrijf Jotun

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.5 van 54.5578 reviews

  Jotun klussenbedrijf is een jong dynamische stukadoors- en schildersbedrijf dat zich kenmerkt door hoogwaardig en professioneel vakwerk. Wij werken met een ervaren team waarbij kwaliteit en garantie ons handelsmerk is! Voor het stuc- en schilderwerk wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen en producten. Er wordt alleen gewerkt met kwaliteitsmerken. Het huis wordt schoon opgeleverd. Wij werken met meerdere stukadoors en schilders, voor een snel en goed resultaat. Ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Gespecialiseerd in: -Glad pleisterwerk -Sierpleister -Sauswerk -Latex spuiten -Plafond plinten -Lakverf (ramen en deuren) We denken mee met de klant en geven passend advies. Wij komen graag bij u langs om alles op te meten en vervolgens een offerte op te stellen, Geheel vrijblijvend! Vele opdrachtgevers waren u voor, zie recente reviews van klussenbedrijf Jotun. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Gewoon netjes op tijd ! Super snel gereageerd op de klus. Nette prijs, en werken schoon !!!
 • M. Bütün klussenbedrijf

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.5 van 54.55310 reviews

  Geachte heer/mevrouw, Zowel particulieren en aannemers willen op kwaliteit geleverde kluswerkzaamheden. Aangezien het functieprofiel volledig in de lijn zit met mijn interesse en werk, stel ik mijn bedrijf graag als kanditaat. Particulieren en aannemers zijn op zoek naar een klussenbedrijf die ze met ogen dicht een woning kunnen toe vertrouwen. Mijn interesse en enthousiasme voor de klussen komen voort uit het feit dat ik mijn kwaliteit flexibel kan tonen. Ter aanvulling wil ik jullie verwijzen naar de reviews dat ik destijds heb ontvangen van de klanten. Butun klussenbedrijf is gevestigd in Zaandam / Amsterdam en heeft meer dan 25 jaar ervaring. Door het verrichten van verschillende kluswerkzaamheden hebben wij met de jaren mee onze kwaliteit verbeterd. Van de klussen die ik heb vernomen en de ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd, maken het mogelijk om mijn opgedane kennis en werkzaamheden te verwerken in het bedrijfsleven. Op een analytisch manier complexe problemen aanpakken en oplossen zijn waardevolle vaardigheden die wij als bedrijf beschikbaar willen stellen en geven garantie op het uitgevoerde klus. Als bedrijf werken wij alleen met professionele werknemers die jaren ervaring hebben met verschillende kluswerkzaamheden zoals; stukwerk voor binnen/buiten, sierpleister, lijstwerk,sausklaar stuken, schilderen voor binnen stucwerk /buiten stucwerk , etc. Via deze weg wil ik mijn enthousiasme overbrengen en dat de toevoeging van waarde en kwaliteit gezien en erkend wordt. Graag zou ik een oriënterend gesprek willen met u waarin ik mijn interesse en geschiktheid als bedrijf voor de opgegeven klussen nader kan toelichten Met vriendelijke groeten, M. Butun Butun klussenbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed stucwerk afgeleverd, aardige mensen.
 • Sebostukwerk

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.5 van 54.55111 reviews

  Welkom op het profiel dumluca Klussen bedrijf Uw specialist op gebied van Schilderwerk, Stucen, - en Onderhoudswerkzaamheden. U krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wat wij onder andere doen : - Stucwerk binnen en buiten - Sierpleister - Lijstwerk - Sausklaarmaken  - Schilderen binnen en buiten - Airless Latex - Wanden plaatsen - Verlaagde plafond(s) - Onderhoudswerkzaamheden - etc. etc. Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Hij deugt niet in zijn berekening of hij denkt dat een bepaalde groep mensen buiten samenleving wonen en hebben er geen verstand van marktwerking en zijn ze allemaal herder zijn net als hij zelf. Hoe kun je in mijn Godsnaam voor 73m2 € 5.083 vragen. Dan moet je echt ver van achterlijk zijn of moet je heel zwakke begaf zijn
 • Regenboog klussenbedrijf

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews

  Bent u op zoek naar een Stukadoor en/of Schilder? Voor een grote of kleine klus? Wij maken graag tijd om uw wensen te bespreken en u van goed advies te voorzien. Dit advies kan via de mail, telefonisch of ter plekke met een bezichtiging. U kunt bij ons terecht voor : - Stukadoorswerkzaamheden waaronder: glad pleisterwerk op plafond en wanden, spachtelputz, spackspuitwerk, Italiaanse glanspleisters, beton-look en kaleien. - Buitengevel-isolatie en Buitengevel-stucwerk - Schilderwerken binnen en buiten Of wilt u uw huis opknappen/restylen? En ziet u op tegen al het geregel en gedoe? Laat ons dit van u overnemen. Uiteraard verzorgen wij de stukadoors-, schilder-, en afbouwwerkzaamheden zelf. Daarnaast hebben we een samenwerking met ervaren betrouwbare bedrijven die o.a. het timmerwerk, elektra en loodgieterswerk perfect kunnen uitvoeren. Voordeel voor u: slechts 1 persoon waar u afspraken mee hoeft te maken en alle werkzaamheden lopen vloeiend in elkaar over.

  Laatste review:

  Stucwerk buiten -

  Op tijd, netjes gewerkt en goede afwerking. Ziet er keurig uit. Men heeft ook alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Erg blij met het resultaat.
 • VLM Klussenbedrijf

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.7 van 54.75141 reviews

  VLM Klussenbedrijf is met ruim 15 jaar ervaring een professionele partij die u volledig kan ontzorgen. Onze expertise zit op: - Stukwerkzaamheden: behangklaar of verfklaar - Verven: muren en plafonds - Schilderen: raam- en deurkozijnen En ook op veel andere vlakken kunnen wij u ondersteunen. Zodra het niet direct onze expertise betreft, zullen wij dat ook eerlijk aangeven en u daarbij duidelijk adviseren hoe u daar het beste mee om kunt gaan. VLM Klussenbedrijf in een aantal steekwoorden: klantvriendelijk / kwalitatief goed werk / garantie / afspraak=afspraak / duidelijke communicatie Wij kunnen snel schakelen en zorgen dat ook de spoedklussen binnen de gestelde termijn worden afgehandeld. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Binnen - en buitenwerk, strippen, stucen, schilderen en overig (meer)werk. Alles in overleg, vooraf een duidelijke en gratis offerte. Deel uw contactgegevens met ons via Werkspot en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Wij hebben een VCA certificaat en een aansprakelijkheidsverzekering. Indicatie kosten: Stukwerk: 16 euro per m2 inclusief materiaal Verfwerkzaamheden: 11 euro per m2 inclusief materiaal - altijd Sikkens verf Schilderwerkzaamheden: Raamkozijn: 150 euro / deurkozijn: 150 euro / inclusief deur: 250 euro Stuken - hoe wij te werk gaan: 1. Wij plakken alles goed af en bedekken uw vloer met stucloper; 2. Voorstrijken met voorstrijkmiddel; 3. Hoekprofielen, stucstopprofielen en gaasbanden plaatsen; 4. Stuken met de beste materialen van de beste merken; 5. Sponzen / afmessen – 2-3 herhalen voor een zeer glad resultaat; 6. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig bewerken; 7. Zo nodig insmeren met Brander voor onevenheden; 8. Alles goed schoonmaken; 9. Resultaat: zeer gladde muren ‘spiegelglad’ waar wij onze garantie op geven. Wij hopen spoedig voor u aan het werk te mogen. Vriendelijke groet, Vahip Yildirim Pol Erken

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super tevreden met het eindresultaat! Wij hebben onze zolder verbouwd tot een grote slaapkamer hiervoor hadden wij een stukadoor nodig om alle wanden en het plafond (met lichtkoepel) te voorzien van stucwerk. Na wat speurwerk op werkspot vond ik dit bedrijf en door de goede reviews hoopte ik dat dit goed zou komen ( ik ben namelijk erg kritisch ). Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. De prijskwaliteit verhouding en vooral de communicatie was erg goed. Wij hebben de klus meerdere keren moeten verzetten vanwege het uitlopen van de verbouwing beide keren was het geen probleem. Wij ontvingen netjes een half uur van te voren een berichtje dat ze onderweg waren. Het resultaat mag er zijn dus wij zullen voor de volgende klus zeker weer voor hun kiezen! (Helaas kon ik geen foto toevoegen aan mijn review).
 • Sefatas

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.7 van 54.7566 reviews

  Op zoek naar een goede en betaalbare stukadoor? Ons stucwerk is betaalbaar en van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor stucwerk voor uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, plafonds en andere muren in uw huis welke u gestuct wilt hebben. Ons stukadoorsbedrijf is gevestigd in Amsterdam en hebben meer dan 7 jaar ervaring met zowel particulier als zakelijk stucwerk.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Stucen: 100 m² wanden; 50 m² plafonds Ook ik ben zeer te vrede over mijn glad gestucte muren en plafond. Echt top hoe het werk is afgeleverd. Ze komen afspraken na, communicatie via de app was heel handig en vragen worden snel beantwoord. Vakwerk geleverd. Netjes gewerkt en strakke afwerking en dit voor een hele nette prijs. Nette werklui, alles schoon achtergelaten. Top! Zeker aan te bevelen voor iedereen
 • Zaan Stukadoor

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews

  Vakwerk tegen scherpe prijzen; wij stucen door heel Nederland zonder reistoeslag. Wij werken in het weekend door als het voor de opdrachtgever goed uitkomt. Nadat de klus is afgeleverd wordt er netjes opgeruimd en schoongemaakt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Een aanrader! Er was plek op korte termijn, erg vriendelijk en het werk goed uitgevoerd tegen een goede prijs. Bedankt!
 • Stukadoorsbedrijf Ince

  Stukadoor in Oostzaan

  Beoordeling: 4.7 van 54.7555 reviews

  Een ervaren jongen stukadoor die voor zich zelf werkt. Mijn werk hoef je niet na te lopen of achter mijn schoonmaken want ik laat het altijd strak schoon en netjes achter. Als je echte gladde strakke wanden/plafonds in je woning wilt dan ben je hier voor de juiste stukadooor!! 100% werkgarantie !

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Serkan was een fijne jongen. Communiceert snel, is komen kijken en kon meteen de volgende dag beginnen. Heeft de woonkamer muren in 1 dag door 1 van zijn medewerkers laten uitvoeren. Er is netjes gewerkt en Serkan is zelf ook nog tussendoor langsgeweest om te checken. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Populaire lokale stukadoors in Oostzaan

Andere vakmensen in Oostzaan

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur