Verlaagd plafond plaatsen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Verlaagd plafond plaatsen

Binnenkort van plan om een verlaagd plafond te plaatsen? Laat het uitvoeren van deze klus over aan een professional. Die plaatst gemakkelijk een plafond met een fraaie afwerking door het glad te stucen. Interesse? Plaats dan een opdracht via deze pagina!

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde klussen voor het plaatsen van verlaagde plafonds

Plafond: 8 m2; Verlaagd plafond plaatsen

Plafond: 8 m2; Verlaagd plafond plaatsen

Opdrachtomschrijving:

Materiaal is aanwezig, zelf in staat te assisteren. Muren zijn reeds betegeld. In het plafond plaatsen van spotjes + 2 hanglampjes, verlenging ventilatie, en stroompuntje Installatie moet tussen 2 en 5 februari

Kosten voor deze klus: €400 - €1200

Zeer goed, (I)Brahim is prettig om mee te communiceren vooraf. Prima af te stemmen wie waar voor zorgt en de verantwoordelijkheid neemt. Tijdens het werkproces ook erg prettig samengewerkt en op tijd afgerond. Enige minpunt was dat we het ventilatiekanaal niet juist hadden verbonden, maar dat is ook gedeeltelijk mijn verantwoordelijkheid. Heel tevreden en ook heel blij met het resultaat, zou Brahim alle klussen toevertrouwen!

Plafond: 90 m2; Verlaagd plafond plaatsen

Plafond: 90 m2; Verlaagd plafond plaatsen

Opdrachtomschrijving:

Verlaagd plafond plaatsen(gips) + wegwerken naden en schroeven. Bestaand raggelwerk kan worden gebruikt. Klus moet uitgevoerd worden voor week 33.

Kosten voor deze klus: €4500 - €9000

De mannen van SZS weten van aanpakken, super snelle reactie na het plaatsen van de klus, werk werd enkele dagen later al uitgevoerd. De klus werd snel, vakkundig en met het juiste gereedschap uitgevoerd. Tevreden met het eindresultaat. Ben benieuwd naar de twee volgende klussen uitgevoerd door de heren van SZS.

Plafond: 13 m2; Verlaagd plafond plaatsen

Opdrachtomschrijving:

Graag laten wij in onze garage een plafond plaatsen dmv Agnes plafondplaten. Het raggelwerk moet nog worden geplaatst, balken verlopen circa 4cm ivm afwatering van garagedak. Daarnaast moeten er ca 12 zwarte led spots worden geplaatst (elektrapunten reeds aanwezig) met 2 bewegingssensoren in plafond ivm automatische schakeling.

Kosten voor deze klus: €650 - €1950

Johan heeft bij ons een verlaagd plafond d.m.v. raggels in de garage gemaakt. Johan is een betrouwbare vakman die zijn afspraken nakomt. Hij heeft het werk samen met een collega uitgevoerd. Johan denkt met de klant mee en overlegt graag de mogelijkheden. Ik kan Johan anderen aanraden. Klein punt van aandacht was de laatste "finishing touch". Rondom zijn sierlijsten geplaatst tegen het plafond. Daarbij klemt 1 stuk onder een kastdeur en is de lijst niet ingezaagd waardoor deze "uitsteekt" t.o.v. de andere sierlijsten.

Vind een stukadoor dichtbij